Tag: de mooie mama dingen

Vandaag gaan jullie een primeur zien.
Mijn allereerste filmpje! Ik vond het echt super spannend en deed echt enorm zenuwachtig tijdens het filmen. Ook keek ik helemaal niet goed in de camera maar juist veel naar de laptop waar de vragen stonden. Haha, echt een ramp het eerste filmpje eigenlijk.. Maar dat vergeven jullie me wel toch? Blijf het ook nog steeds gek vinden om mezelf te zien en vooral horen… Ik droeg overigens geen make-up, mijn excuses! Zoals je nu in deze intro al merkt.. Zenuwachtig en van de hak op de tak.. Maar goed, wie weet vinden jullie het wel mee vallen haha!

In het filmpje beantwoord ik de vragen van de mooie mama dingen tag die gemaakt is door Shirley van Mommy2be.

Wat dacht je toen je je kindje voor het eerst in je armen had?
Wat was het mooiste eerste moment samen?
Wat was het eerste moment als ouders zijnde?
Wat zijn wat jou betreft de mooie dagelijkse dingen?
Wat is het mooiste om samen te doen?
Wat was de mooiste vakantie als gezin?
Wanneer vind je je kind op zijn mooist?
Wat had je voor geen goud willen missen?
Op welke mooie momenten verheug je je?

Nou, kom maar op.. Wat vonden jullie van mijn allereerste filmpje?

12 reacties op “Tag: de mooie mama dingen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *