Tag: Als ik… dan..

Deze tag heeft mamaliefde zelf samengesteld en ze heeft mij gevraagd of ik hem ook wil invullen. Maar natuurlijk! Het handige aan een tag vind ik nu dat je het vooruit kunt schrijven en kunt plaatsen als je even geen tijd hebt ergens anders voor. Verder is een tag uiteraard erg leuk om te lezen, want zo leer je de ander weer beter kennen!

Als ik de baas zou zijn van het journaal.. dan…
Pfff moeilijke, ik moet eerlijk zijn dat ik niet altijd naar het journaal kijk. Niet omdat ik wil ontkennen wat er allemaal aan de hand is in de wereld of omdat ik mezelf dom wil houden. Nee ik hou het echt wel een beetje bij. Maar het lijkt alleen maar erger en erger te worden in de wereld met negatieve dingen. Volgens mij is het op de tv tegenwoordig zo.. in het journaal worden alle vreselijke dingen laten zien en dan krijg je zo’n hart van Nederland programma waar dan opeens alle leuke dingen uitgebuit worden. Beter is een combinatie. Ik vind sowieso regionaal nieuws veel leuker en belangrijker in eerste instantie.

Als ik een ontbijtje zou mogen eten met … dan….
Met filet american en carpaccio en gerookte zalm.. Hmmm dan zou ik dat gelijk doen! Haha flauw he, iedereen verwacht nu een naam van een bekend iemand. Dat mag en dat kan ook, maar er zijn zoveel bekende mensen waar ik best een ontbijtje mee wil eten, of een lunch of avondeten, mag allemaal. Tussendoortje ook prima. Als het maar eten is, want eten vind ik geweldig haha! En als er dan ook nog iemand zit die je alleen van tv kent bijvoorbeeld of van de muziek is dat toch altijd interessant?
naamloos (2)

Als ik iets aan mezelf zou mogen veranderen dan…
Zou ik eigenlijk niet weten wat. Niet dat ik mezelf perfect vind, bij lange na niet.. Maar de eigenschappen die ik heb die horen gewoon bij mij. Ja ik heb in mijn happy challenge wel wat dingen genoemd die ik bijvoorbeeld wil minderen zoals onzekerheid en dergelijke.. Maar echt helemaal veranderen? Dan zou ik IK niet meer zijn. Qua uiterlijk kan ik wel 100 dingen opnoemen. Maar op dit moment vind ik het allemaal prima. Ik ben zwanger en hoe mijn lijf eruit ziet erna zie ik dan wel weer en kijk dan wel of er dingen zijn die ik wil veranderen en dat doe ik dan ook. Punt.

Als ik zou kunnen reizen in de tijd dan…
Eigenlijk wilde ik hier antwoorden dat ik niet terug in de tijd zou willen reizen omdat alle dingen die zijn gebeurd in mijn leven gebeurd zijn met een reden. Dat is ook zo. Al zijn dat misschien wel vreselijke dingen geweest die me echt hebben gebrandmerkt, toch heeft me dat gemaakt tot wie ik nu ben. Echter is er wel 1 ding waarvan ik altijd heb geroepen dat als ik het over kon doen, ik dat zou veranderen…

Ja nu maak ik jullie nieuwsgierig he 😉

Ik heb namelijk ooit op de middelbare school een interview moeten houden met iemand over zijn/haar beroep. Aangezien ik toen helemaal into Boudewijn Zenden was en ik ook contact met hem had was mijn keus al snel op hem gevallen en in die tijd kon je gewoon nog met de voetballer zelf een afspraak maken. Nu zou dat niet meer kunnen, moet alles via een zaakwaarnemer en perschef en dergelijke. Maar toen vroeg ik hem dus of hij zou willen meewerken en dit wilde hij maar al te graag. Het interview zou ik samen met mijn toenmalige beste vriendin doen. Allemaal zo gezegd, zo gedaan. Echter hadden wij geen rekening gehouden met het feit dat we het interview in de kantine deden, dat er nog een aantal andere voetballers zouden zijn die het ERG LEUK vonden om ook op onze film te komen en dat we zo klunzig bezig zouden zijn met de vragen….

Als ik het dus over kon doen zou ik er sowieso voor zorgen dat we beide de vragen hadden (toen was er nog geen computer dus alles was op schrift) en dat we ergens zouden zitten waar je ons ook werkelijk kunt verstaan op de film.

Ach ja….. al met al, heb ik toch heerlijke dromen gehad toen hoor.
naamloos

Als ik een miljoen zou winnen dan…
Met een miljoen zou ik sowieso het huisje kopen dat hier in de hei te koop staat in onze straat. Bam. Gewoon uitgeven dat geld. Lekker egoistisch en dat ben ik echt niet hoor, want wij zouden ook onze beide ouders willen helpen met hun dromen. Zo willen mijn ouders graag een aanbouw en zwembad in de tuin en zullen mijn schoonouders ook vast wel wensen hebben. Denk ook niet dat ik het huis gewoon echt zou kopen voor het geld, maar ik zou wel het geld gebruiken om een hypotheek aan te kunnen. Wat nu dus niet kan. Nadat ik dus mijn familie en onszelf heb geholpen zou ik ook nog wat op een spaarrekening zetten plus ik zou kijken hoe ik met het geld kinderen kan helpen die bijvoorbeeld levensbedreigend ziek zijn.

Als ik een wereldreis zou mogen maken dan…
Zou ik dat zeker doen! Haha ja wat had je dan voor antwoord verwacht? Dat ik zou zeggen.. neh geen zin in? Nee een wereldreis is toch wel een enorm grote droom en ik zal hem misschien nooit maken, maar wel in kleine delen. Australië wil ik graag heen, lekker cliché. Verder ook Amerika rondtoeren maar ook naar Zuid-Amerika wil ik graag nog eens. Genoeg dromen dus..

Als je geen kinderen zou hebben dan…
Tsjah als newborn mommy is dat wel even een stomme vraag om te beantwoorden! Als ik dat niet zou hebben dan zou ik dus afgelopen weekend gewoon Carnaval hebben vieren. En ja wat kan ik hier verder over zeggen. We hebben bewust gekozen om wel voor kinderen te gaan en we zijn dolgelukkig dat die droom uitkomt!

Als ik in een ander land zou zijn geboren, waar zou ik dat dan willen?
In Spanje. Aruba mag ook. Waarom? Omdat de mentaliteit van de mensen daar geweldig is, het land zelf is enorm mooi, ik hou van de taal.. Tsjah heb gewoon iets met beide landen. Kan ook niet wachten tot ik ooit weer terug kan naar Aruba, met mijn man en ons kindje.

Als ik een super geweldige uitvinding zou mogen doen dan…
Poeh als ik zo creatief was dan had ik vast al iets uitgevonden haha. Ik weet het eigenlijk niet wat ik zou willen uitvinden. Er zijn vast wel dingen die het leven makkelijk maken, misschien een robot die het huishouden kan doen haha..

Als ik iemand of iets zou mogen redden dan…
Mag ik ook iemand redden die al overleden is? Dan weet ik namelijk nog wel een paar namen…
Nee, mag dat niet? Dan zou ik sowieso de zielige huisdiertjes willen redden die ze door en door fokken of die sommige mensen aanschaffen en dan in een vakantie denken.. ‘oh niet zo handig’ en dan loslaten in de natuur. Bah, vreselijk vind ik dat!
IMG-20130803-WA0013

3 reacties op “Tag: Als ik… dan..

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *