Sweetest Design | Outfit of the Fay

Ik heb zelf amper kleding en draag dus veel hetzelfde (vooral nu tijdens de zwangerschap). Maar ik vind het wel altijd leuk om bij mijn dochter telkens weer verschillende outfits te bedenken. Dat gaat ook vrij makkelijk aangezien ze gewoon best veel kleding heeft. En daar kwam onlangs weer wat leuks bij! Van Sweetest Design kreeg ik een pakketje opgestuurd als brandrep zijnde en een van de gave shirts staat vandaag ‘centraal’ in deze outfit of the Fay!

Sweetest Design

De webshop Sweetest Design is opgericht door Danique Leysner in 2012. Danique heeft ruim 9 jaar ervaring als styliste/designer en weet daarom heel goed de trends te vinden. Wel geeft ze deze een eigen “Sweetest Design” sausje waardoor het uniek blijft. Ook is Danique een grote Backstreet Boys fan (jeeeeh ik ook, al ben ik iets minder actief haha) waardoor er bij Sweetest Design ook een ‘fan collectie’ is ontstaan.

Je vindt bij Sweetest Design onder andere leuke shirts voor zowel mannen, vrouwen en kinderen. Maar ook rompertjes, armbanden, sokken, koffiemokken en meer.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Outfit of the Fay

Ik kreeg in het brandrep pakketje maar liefst 2 leuke shirtjes voor Fay, een witte met de tekst “kletskous” en een zwarte met “my mom is my stylist”.

Dat witte shirtje heeft ze al regelmatig aan gehad, alleen het zwarte shirtje eigenlijk nog niet. Gelukkig kwam daar afgelopen weekend verandering in. Het was lekker weer dus ik besloot om haar een dunne maillot aan te doen, met leuk kort broekje die ik onlangs kocht bij Noppies. Daar dan de gebroken witte sneakers onder van de H&M (verjaardagscadeau van de overgrootmoeder) en omdat het toch iets te fris was om alleen het Sweetest Design shirtje aan te trekken ook een stoer zwart spijkerjasje, van de Wibra.

Na flink veel rennen en gek doen in de speeltuin wilde ze haar jasje uit (dat kwam goed uit want zo kon ik meteen het shirt goed laten zien), maar deze ging al snel weer aan haha. Ik vind de outfit in ieder geval helemaal geslaagd en straks als het nog warmer wordt lekker zonder maillot en met sandaaltjes ook erg leuk!

Wat vind jij van de outfit? Geslaagd of niet?

11 reacties op “Sweetest Design | Outfit of the Fay

Reageren is niet mogelijk.