Sweet table & verjaardagsfoto’s

Een sweet table oftewel een snoep tafel is in principe eigenlijk niets anders dan een tafel vol met lekkernijen. Dit allemaal met eenzelfde thema. Ik koos ervoor om voor de eerste verjaardag van ons dochtertje ook een snoep tafel te maken met een kleurthema. Je zult het al raden… Roze. sweet table taartAls center piece natuurlijk de taart. Deze heb ik gemaakt samen met mijn schoonzusje en schoonmoeder. Ik had een voorbeeld gezien met een uiltje en takken en dit hebben ze dan ook precies zo voor mij gemaakt. Ik ben er erg blij mee! En hij smaakte ook nog ontzettend lekker!
sweet table in de maakNatuurlijk moest mijn tassel slinger die ik bij Twee ons geluk kocht boven de tafel hangen! De ballonnen had ik van langzalzeleven net zoals het tafelkleed!
sweet table dessert tafelVerder had ik roze(-witte) rietjes, bakjes, koeken, cupcakes, spekjes, bordjes, servetten en letters. Niet al het eten was roze, maar de decoratie was volgens thema! Ik vind het een geslaagde tafel.. en jij?

Naast de tafel was het feestje zelf ook geslaagd..verjaardagsfoto'sFay heeft echt veel leuke cadeaus gekregen; binnen- en buitenspeelgoed, kleertjes, boekjes, liedjescd’s, … Ze was met alles even blij! Het weer was ook echt geweldig en nadat iedereen er was en de taart aangesneden was gingen we dan ook snel naar buiten. Ons meisje heeft het buiten zijn echt ontdekt. Ze kroop al snel de hele tuin rond en vond het vooral erg leuk als wij haar niet konden zien!

Wat ook erg leuk was, dat was dat haar (achter)neefje Luuk er was en haar vriendinnetje Nova. Ook haar drie achternichtjes zijn even geweest en dat was natuurlijk ook allemaal erg gezellig. Fay had echt de tijd van haar leven want ze kreeg zoveel lekkers te eten. Een cupcake, kaasjes, worstjes, komkommer.. Hmmm vooral de komkommer was lekker! De kroon die Fay opheeft komt van Ukkespul. Lieve Floortje maakte er een spoedbestelling van maar dat is totaal niet te zien. De kroon is echt prachtig mooi en we kunnen hem nog een aantal jaren met plezier gebruiken. Echt een aanrader dus!

Vier jij verjaardagen uitgebreid?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Marion op 14 maart 2015 om 06:40

  Wat heerlijk ziet het er allemaal uit. En de tafel is inderdaad prachtig. Heerlijk al dat roze. Echt een meisjesverjaardag. Ik heb de foto even aangeklikt. Even dat lieve koppie goed bekijken. Faytje heeft wel een beetje mijn hart gestolen hoor! X

 2. Miranda op 14 maart 2015 om 08:59

  Wat een leuke tafel. Goed gedaan zo met al dat roze. Ze heeft volgens mij een hele leuke eerste verjaardag gehad:)
  Mooie foto’s!

 3. Michelle op 14 maart 2015 om 19:15

  Wat super leuk versierd! Zo te zien heeft ze een prachtige dag gehad

 4. Wytske op 14 maart 2015 om 22:03

  Wauw, wat ziet dat er mooi uit!! En wat een mooie taart! Zelf heb ik de eerste verjaardagen van mijn zoontjes niet heel uitgebreid gevierd. Gewoon met wat familie en vrienden. Ik heb pas toen mijn zoontje 3 werd echt een mooie taart laten maken, omdat hij het nu zelf echt bewust meemaakte. En ik ben ook niet zo van de zoetigheid eerlijk gezegd. Maar ziet er wel prachtig uit!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 15 maart 2015 om 10:43

   Hier was het ook niet heel uitgebreid, 2 vrienden met kindjes en rest familie. De taart hebben we zelf gemaakt dus vond ik wel leuk 🙂 Kostte amper iets, behalve tijd. Had overigens ook komkommers op de tafel en tomaatjes en andere gezonde dingen 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje