Swappen is hip | #HappyMamaSint Swap

Swappen is hip en daarom deed ik samen met mijn Happy Mama groepje ook een swap. Een heuse HappyMamaSint swap. Dit hield in dat we dit keer echt alleen voor de mama’s zelf iets zouden kopen. Of dat uiteindelijk ook echt gebeurd is lees je vandaag op de blog van Monique (Moonoloog), Janske (Janske.nl), Bregje (Bregblogt), Laura (Wereld van mama), Geertje (Stay at home mama), Charlotte (Aukjeswereld) en Marij (zie Instagram). Oh ja en natuurlijk hier bij mij!

Vorige week dinsdag kon ik niet wachten om naar huis te gaan. Via ons app groepje had ik al gezien dat er een hoop swaps op plek van bestemming waren gekomen. Dus ik wilde mijn eigen pakketje ook open maken. Echter had ik zo’n honger toen ik thuis kwam dat ik eerst ben gaan eten. Maar na het eten pakte ik direct mijn pakketje en heb ik hem samen met Fay uitgepakt. Het was wel erg donker buiten dus ik heb niet de beste foto’s kunnen maken.

img_0418

Bol AlgemeenBol Algemeen

Als eerste zat er dit lieve kaartje in. Wat vond ik het leuk om van Laura een pakketje te ontvangen. Laura is pas geleden voor de 3e keer moeder geworden en heeft een hele leuke blog genaamd Wereld van mama.

img_0419

Ik ben weg van kaarsjes en kan dan ook niet genoeg kaarsen in huis hebben. Laura zocht voor mij een mooie lichtjeshouder uit met daarbij heerlijk geurende kaarsen.

img_0420

Door deze cadeautjes kon ik écht goed merken dat Laura me al heel goed kent. Ik ben namelijk gek op koffie dus de koffie toppings voor erdoor heen zijn een schot in de roos. Ook ben ik dol op de caramel zeezout van Tony’s en is BBQen iets wat ik enorm graag doe.

img_0427

Het grappige was trouwens, toen ik foto’s aan het maken was kwam mijn dochter opeens ook met haar camera om foto’s te maken. Heerlijk jong! (Kon het gewoon niet laten deze foto te delen haha)

img_0417

In het pakket zaten overigens ook nog zelfgemaakte (denk ik?) zeepjes en een fijn masker. Ik ben dus echt goed verwend zoals je kunt zien! Heel leuk om eens een pakketje te ontvangen die helemaal van mij alleen is *grinnik*.

Lieve Laura, echt super bedankt voor je mooie pakketje. Het is zeker geen meuk, maar juist enorm leuk 😉 

Wil je zien wat ik voor mijn swapmaatje heb gekocht en mijn vreselijke inpakkunsten zien? Dan moet je zeker hier even een kijkje nemen.

Doe jij wel eens mee met een swap?

16 reacties op “Swappen is hip | #HappyMamaSint Swap

Reageren is niet mogelijk.