Swappen is hip | #HappyMamaSint Swap

IMG_9006-1

Swappen is hip en daarom deed ik samen met mijn Happy Mama groepje ook een swap. Een heuse HappyMamaSint swap. Dit hield in dat we dit keer echt alleen voor de mama’s zelf iets zouden kopen. Of dat uiteindelijk ook echt gebeurd is lees je vandaag op de blog van Monique (Moonoloog), Janske (Janske.nl), Bregje (Bregblogt), Laura (Wereld van mama), Geertje (Stay at home mama), Charlotte (Aukjeswereld) en Marij (zie Instagram). Oh ja en natuurlijk hier bij mij!

Vorige week dinsdag kon ik niet wachten om naar huis te gaan. Via ons app groepje had ik al gezien dat er een hoop swaps op plek van bestemming waren gekomen. Dus ik wilde mijn eigen pakketje ook open maken. Echter had ik zo’n honger toen ik thuis kwam dat ik eerst ben gaan eten. Maar na het eten pakte ik direct mijn pakketje en heb ik hem samen met Fay uitgepakt. Het was wel erg donker buiten dus ik heb niet de beste foto’s kunnen maken.

img_0418

Als eerste zat er dit lieve kaartje in. Wat vond ik het leuk om van Laura een pakketje te ontvangen. Laura is pas geleden voor de 3e keer moeder geworden en heeft een hele leuke blog genaamd Wereld van mama.

img_0419

Ik ben weg van kaarsjes en kan dan ook niet genoeg kaarsen in huis hebben. Laura zocht voor mij een mooie lichtjeshouder uit met daarbij heerlijk geurende kaarsen.

img_0420

Door deze cadeautjes kon ik écht goed merken dat Laura me al heel goed kent. Ik ben namelijk gek op koffie dus de koffie toppings voor erdoor heen zijn een schot in de roos. Ook ben ik dol op de caramel zeezout van Tony’s en is BBQen iets wat ik enorm graag doe.

img_0427

Het grappige was trouwens, toen ik foto’s aan het maken was kwam mijn dochter opeens ook met haar camera om foto’s te maken. Heerlijk jong! (Kon het gewoon niet laten deze foto te delen haha)

img_0417

In het pakket zaten overigens ook nog zelfgemaakte (denk ik?) zeepjes en een fijn masker. Ik ben dus echt goed verwend zoals je kunt zien! Heel leuk om eens een pakketje te ontvangen die helemaal van mij alleen is *grinnik*.

Lieve Laura, echt super bedankt voor je mooie pakketje. Het is zeker geen meuk, maar juist enorm leuk 😉 

Wil je zien wat ik voor mijn swapmaatje heb gekocht en mijn vreselijke inpakkunsten zien? Dan moet je zeker hier even een kijkje nemen.

Doe jij wel eens mee met een swap?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

16 reacties

 1. marije op 24 november 2016 om 06:50

  Leuk idee zo’n swap! Toevallig net gisteren met een vriendin afgesproken om een kerst swap te gaan doen.

  • Nicole op 24 november 2016 om 07:01

   Ja leuk! Heb ik ook wel eens met een vriendin gedaan ?

 2. Josan op 24 november 2016 om 07:24

  Jaa, vorig jaar deed jij die van mij Weken later vond ik nog steeds glitters 🙂

 3. simpel, met een snufje liefde op 24 november 2016 om 07:26

  Wat leuk die swaps!

 4. Bregje op 24 november 2016 om 07:56

  Oh wat een fijn pakketje van lieve Laura!

 5. Diana op 24 november 2016 om 08:17

  Leuke Swap met ontzettende leuke cadeaus!

 6. Monique op 24 november 2016 om 09:10

  Wat een leuk pakket! En straks denken ze nog dat we gesponsord zijn door Tony, haha!

 7. janske op 24 november 2016 om 10:35

  ohh ook zo’n leuk pakketje…grappig dat ik zoveel Tony’s voorbij zie komen 😉

 8. Anita op 24 november 2016 om 11:18

  Wat een leuk pakket en leuk idee om zo met bekenden een swap te doen. Mijn laatste ervaringen met swaps zijn niet zo positief, maar met vriendinnen zou ik het dan wel weer aandurven 😉

 9. MetMirjam op 24 november 2016 om 13:13

  Leuk om al jullie pakjes te bekijken! Ik ga in december weer swappen – echt verslavend haha

 10. Charlotte op 24 november 2016 om 19:44

  Heerlijk pakketje hoor! Verwennerij!

 11. Jessica op 24 november 2016 om 20:34

  Wat een heerlijke swap! Volgende week gaat mijn pakket op de bus , sinds 2 jaar zit ik in een groep met 10 ander meiden die ook pcos hebben. Nu gaan we pakketjes voor Sinterklaas naar elkaar sturen en ook alleen voor diegene zelf, niet voor de kindjes!

 12. Geertje - Stay At Home Mama op 24 november 2016 om 20:37

  Wat een fijn pakket! Geniet er van!

 13. Els op 25 november 2016 om 16:09

  Je bent zeker goed verwend!

 14. Sfieetjj op 26 november 2016 om 13:42

  Ik ken het niet? Had graag gelezen wat het precies inhoud..
  Leukt me wel leuk in ieder geval! 🙂

  • Nicole op 27 november 2016 om 01:41

   Het was een swap van mij en mijn blogvriendinnen, vandaar dat je er verder niets over gelezen hebt 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje