Surprise

Ik had eigenlijk  een ander blogje ingepland.
Nee, ik zal het nog mooier maken.. Er was al een ander blogje gepubliceerd op deze blog! Toch besloot ik hem even eraf te halen en pas over een paar dagen erop te zetten want gisterenavond hebben we een surprise avondje gehad in ons nieuwe huis en die avond verdiend gewoon een plekje op mijn blog!

Tegen de avond kwamen mijn ouders naar ons huis, beide met een surprise bij en ook nog eens met 2 echte Sint zakken vol met cadeaus. Er werd al flink gespeculeerd wie nu wie had getrokken als lootje en wat mijn broertje en schoonzusje bij zouden hebben. Niet veel later belden zij ook aan en kon het feest beginnen. Ondertussen stond de eettafel al helemaal vol met lekker vlees, spiesjes garnalen, stokbrood, salades, sausjes, groentes enzovoort dus het plan was om te gaan gourmetten en telkens tussendoor een ronde van cadeaus/surprises te doen.

We begonnen met het gooien van een dobbelsteen en degene die het hoogste gooide mocht dan zijn/haar surprise geven aan zijn/haar lootje. Dit keer was het Eline die mocht beginnen, al baalde ze daar wel een klein beetje van want ze had liever wat later haar creatie willen geven. Maar ik persoonlijk werd er heel blij van want wat had mijn lieve schoonzusje nu als surprise gemaakt???
IMG_5736
Juist ja, een wieg! Hoe creatief zeg.. daar moet ze heel wat uurtjes ingestoken hebben.. Heel gaaf! Ook het gedicht wat erbij zat was erg leuk en lief en de cadeaus waren de kers op de taart! Een mooie buikband, twee heerlijke geurkaarsjes en een klein nachtlampje in de vorm van een uiltje. Past allemaal precies bij mij en ik ben er dan ook erg blij mee!
IMG_5738
Daarna begonnen het eetfestijn dus echt, met tussendoor nog wat surprises. Ik had mijn vader als lootje alleen ik ben niet zo’n genie in knutselen dus had heel simpel een geldboompje gemaakt met monopoly geld in de takken en chocolade geld op de grond (en in de doos en op de cadeaus). Gelukkig was hij er allemaal erg blij mee! Mijn vader had mijn broertje voor surprise en had voor hem een echte kluis in elkaar gelast. Wauw, wist wel dat mijn vader goed was met zijn handen, maar dit had ik niet verwacht! Toen was mijn broertje dus aan de beurt en hij had mijn moeder als lootje. Voor haar had hij een PSV shirt geknutseld met achterop de achternaam en ‘steward’. Dit omdat mijn moeder dat vrijwillig doet bij de club. Ze was ook weer erg verrast en plaatste direct een foto op facebook!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Tussendoor werden wij, de kinderen, ook nog eens extra verwend want mijn ouders hadden voor mijn broertje en vriendin een hele zak vol met leuke cadeaus en voor Bart en mij ook. Bij ons zaten vooral pakjes in voor onze babygirl, maar daar zijn we juist enorm blij mee. Want oh oh oh  wat wordt onze kleine meid nu al verwend..
IMG_5742
Het setje met het stoere grijze rokje heeft mijn vader zelfs uitgekozen. Dat had ik helemaal niet verwacht. Alles wat ze hebben gekocht is precies mijn smaak. Toch wel fijn dat mijn ouders me zo goed kennen!
IMG_5743
Wij werden zelf ook nog verwend met allerlei verwen dingetjes voor het lichaam en heerlijke chocoladeletters!

Daarna was gelukkig mijn mannetje aan de beurt met surprise. Mijn moeder had hem namelijk getrokken als lootje en zij had voor hem ons huis gemaakt met daarin allemaal fijne cadeaus. Een mooie trui, warme sokken, snoepjes en een kookboek van Gordon Ramsey. Kan mijn keukenprins weer een keer flink aan de slag, hihi.
IMG_5745
Tot slot kwam dan ook mijn schoonzusje aan de beurt want mijn lieve man had haar gekozen. Samen waren we gaan winkelen voor de cadeaus omdat ze toch wel echt vrouwen dingetjes vroeg en dan is een vrouwelijk oog erbij toch wel handig. Wel koos hij alles zelf uit. De surprise was 1 van de makkelijkste van de avond, maar er zat uiteraard wel een heel idee achter. Gelukkig was ook schoonzusje blij met de cadeaus.

Aan het einde van de avond was alles zo goed als op en ging iedereen tevreden en blij naar huis (en in ons geval naar bed).
Lieve familie, dank je voor deze geweldige avond weer.. Dat we zulke avondjes nog maar heel vaak samen mogen beleven!

2 reacties op “Surprise

Reageren is niet mogelijk.