Sunshine award

Linda van mamaliefde nomineerde me voor de Sunshine award. Ik geloof dat deze award in het leven is geroepen om mensen in het zonnetje te zetten. Mensen die het wellicht nodig hebben of mensen waar je gewoon veel respect voor hebt. Erg leuk dus. Het is dan ook de bedoeling om 7 feitjes over jezelf te vertellen. Aangezien ik dit eigenlijk onlangs nog gedaan heb in de “van tien naar één-tag” deel ik vandaag geen algemene feitjes over mezelf maar 7 feiten over mij als moeder zijnde.

  1. Ik voel me de koningin op aarde wanneer mijn prinsesje rustig wordt in mijn armen en in slaap kan vallen terwijl ze vlak daarvoor zo overstuur is. Ik ben dan trots op mezelf omdat ik zo rustig kan worden voor haar en haar kan helpen in slaap te vallen.
  2. Ik ben helemaal niet van de ‘alles moet spik en span zijn’ en toch als Fay aan het kliederen is tijdens het eten moet ik echt een paar keer slikken en tegen mezelf zeggen “laat het los…, dit hoort erbij!”
  3. Elke avond voordat ik naar bed ga geef ik mijn meisje nog een kus terwijl ze slaapt en vertel ik haar hoeveel ik van haar hou. Als ze ergens anders logeert dan ga ik alsnog haar kamertje in en wens doe ik hetzelfde, behalve de kus dan..
  4. Ik vind het koken voor mijn meisje gewoon enorm leuk om te doen! Ik denk dat de helft van de tijd Fay haar hapjes uit een potje geef en de helft van de tijd maak ik het zelf. Ik wil het liefst vrijwel 100% zelf maken maar soms vergeet ik het gewoon en dan pak ik uit gemak maar even een potje. Dat ik het liefst zo min mogelijk potjes geef is overigens niet omdat ik het slecht vind hoor, helemaal niet.
  5. Toen ik zwanger was, was ik heel erg onzeker over mijn rol als moeder. Ik dacht dat ik het moedergevoel niet zou hebben en dat ik overal over zou twijfelen. Nu is het totaal anders, dat moedergevoel is er wel degelijk en ik voel dus ook vaak heel goed aan wat ik moet en wil doen als moeder zijnde.
  6. Ik heb zoveel kleertjes voor Fay dat ik echt niet vaker dan 2 keer per week voor haar een was draai. Soms zelfs maar 1x in de week. Ik trek haar soms ook een broekje 2x aan omdat hij niet vies is en ik hem veel te leuk vind.
  7. Elke keer als ik mijn meisje zie, bijvoorbeeld wanneer ik haar uit bedje haal of wanneer haar papa met haar naar beneden komt straalt ze, maar ik ook. Ik word gewoon zielsgelukkig als ik haar zie…

Nu de nominaties, want die horen er ook bij! Er zijn er echter wel al enorm veel uitgedeeld dus ik nomineer niet 7 bloggers maar houd het bij een drietal…

Mindjoy ~ Anita is pas sinds 1.5 maand aan het bloggen maar ik vind haar blog wel enorm leuk. Ze schrijft over DIY, geeft tips over in welke winkels je het beste kunt shoppen in Duitsland, schrijft boekreviews, en nog veel meer!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Dagdromend ~ Laura is een studente psychologie en schrijft over haar leven. Ze is heel open in haar blogs en ondanks de diepe dalen die ze soms ervaart ziet ze toch ook de lichtpuntjes.

Mamakletst ~ Joyce is een mede mamablogger maar ook een goede fotografe. Zij heeft een rotte zwangerschap gehad maar dit alles is weer goed sinds Luuk er is. Wat ik bij Joyce ook zo fijn vind is dat zij is zoals schrijft. Geen poespas, gewoon puur Joyce!

7 reacties op “Sunshine award

Reageren is niet mogelijk.