Sunday Sunny Sunday

img-20140330-wa0003

Wat was dit een fijne zondag! Als ik van te voren had geweten dat dit zo’n geweldige dag zou worden dan had ik er een Plog van gemaakt. Maar ja eigenlijk ook maar goed dat je niet alles van te voren weet want daar had ik niet goed mee omgegaan denk ik. Als je van te voren weet dat er iets slechts gaat gebeuren dan raak je in paniek en als je van te voren weet dat het een fijne dag wordt dan ben je misschien teleurgesteld omdat je er weer mee van verwacht had.. Maar goed, het was dus een fijne geheel onverwachte zondag waarbij ik wel wat mobiele foto’s heb gemaakt dus die ga ik ook zeker met jullie delen…

Ten eerste was het erg fijn wakker worden, het zonnetje scheen al (het was dan ook al 8 uur.. nieuwe tijd haha) en ik genoot ook erg van mijn lekkere ochtend douche. Tot nu toe waren de douches vaak erg vervelend omdat ik zelf nog niet zo goed kon bukken of omdat mijn borsten erg pijn deden maar sinds gisteren heb ik ook medicatie voor de pijnlijke borsten (borstontsteking, I’ll tell you about it later) en het was gewoon genieten. Daarna gebeld met het ziekenhuis en ondanks dat we te horen kregen dat de centrale lijn gesneuveld was die nacht en Fay weer een infuus had gekregen ging het verder allemaal super met haar en was de verpleging zeer tevreden. Wij dus ook!

Eenmaal in het ziekenhuis was het weer heerlijk, ons meisje lag lekker te slapen.. als een roosje.. en wij kregen van de verpleegster te horen dat ze het die avond ervoor en de nacht echt super had gedaan qua slapen en drinken. Echt een voorbeeldkindje. Niet lang daarna kwamen mijn ouders op bezoek en mocht ik Fay ook weer een flesje geven, ze sliep eigenlijk dus dronk ze ook niet alles op, maar genoeg. Tijdens dat ze aan het drinken was pakte ze mijn moeders(oma dus) vinger vast, iets wat mijn moeders hart deed smelten natuurlijk..
IMG-20140330-WA0003 IMG-20140330-WA0004

Daarna mocht ik lekker met Fay gaan freubelen. Oftewel haar een schone luier geven en een nieuw pakje. Ook even vlug gewogen en ze was gewoon wéér 100 gram aangekomen en dat in 2 dagen tijd. Super girl! Ze heeft ook al geen maatje 1 meer van luiers, die zijn al te klein eigenlijk. Dus straks als we thuis komen dan kunnen we die in ieder geval aan een andere newborn mama geven (Brenda, heb je geluk!). Na dit gefreubel was ons meisje er uiteraard niet mee eens om met rust gelaten te worden en omdat ze nu toch niet aan de kabels lag (ze mocht ook even van de monitor af) kon ik haar oppakken en ermee gaan lopen door de kamer. Ik voelde me de gelukkigste vrouw op aarde want ook dit was voor mij de eerste keer! Ons meisje keek enorm om zich heen en toen ze tevreden was ging ze tegen me aan liggen en viel in slaap *love*
20140330_123848

Papa Bart en ik gingen, nadat ons prinsesje weer in haar bedje lag, weer even terug naar het dorp om daar met mijn ouders een terrasje te pikken. Heerlijk in het zonnetje zitten en genieten van een broodje carpaccio, Amstel Radler, Chocolade fantasie met aardbeien EN goed gezelschap. Wat wil je nog meer op zo’n moment? Onze hond Lucky was er ook bij dus ook die had de tijd van zijn leven (stiekem kreeg hij een worstenbroodje hihi).
IMG_20140330_140619 IMG_20140330_150126

Na dit gezellig uitje zijn we uiteraard terug gegaan naar Fay waar we horen kregen dat ze nu naar de kinderafdeling was verhuisd. We wisten al dat ze dit zouden doen hoor, ze lag nu op de NICU (intensive care) maar daar hoort ze niet meer. Ze is zo opgeknapt, ze heeft alleen nog medicatie nodig en we weten uiteraard nog niet of de infectie verdwenen is, maar verder doet ze het super en is het dus niet meer nodig om op de NICU te liggen! Echt super dus… Op de kinderafdeling kregen we een warm welkom aangezien de verpleegster daar met Fay bij de balie zat.. Ze had honger gehad en kreeg haar flesje. Op de kinderafdeling was het uiteraard heel anders qua sfeer, een hele vrolijke boel is het daar en ook lekker licht.
20140330_172052

We hadden onze kinderwagen meegenomen want de kans zit erin dat we binnenkort lekker met haar door het ziekenhuis mogen lopen. Aangezien ze toch niet altijd meer aan de monitor hoef en het zo goed doet… Dus die kinderwagen hebben we lekker achter gelaten in het ziekenhuis nadat we eerst weer een boel hebben geknuffeld met ons meisje. Voelt zo goed nu he, nu ze daar ligt en dus niet meer aan al die slangetjes en draadjes vast ligt. We hebben wel een spannende week voor de boeg aangezien Fay een MRI scan krijgt ergens komende week en ook  weer een ruggenprik om de hersenvocht te controleren, maar als het hersenvocht schoon is dan mag ze gewoon naar huis aan het einde van de week!! En daar kijken wij natuurlijk enorm naar uit!
20140330_172112 20140330_174352

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

13 reacties

 1. Gwen op 31 maart 2014 om 08:09

  Wat onwijs fijn zeg, zo’n zondag! Je schrjjrt het als een plog hihi, ik voel de blijdschap!

 2. Happy Lioness op 31 maart 2014 om 08:34

  Wat een heerlijk blogje. Fijn dat Dat het zo goed doet.

 3. Nicky op 31 maart 2014 om 08:52

  Wat wordt je kleine meid groot zegen heel fijn dat ze het zo goed doet.
  Fijn dat jullie zo’n fijne dag gehad hebben.

  • Misseagles op 31 maart 2014 om 09:04

   Ja he! Ik zei t vanmorgen nog tegen mijn man.. ze is gewoon geen newborn meer maar al een hele grote baby hihi zo voelt het!

 4. Linda op 31 maart 2014 om 09:43

  Dat is nog eens een mooie dag. Wat fijn dat er nu eindelijk goed nieuws komt. Bijzonder hoor om te zien hoe ze aan het grijpen is. Vindt dat zelfs na vier maanden bij de tweede nog.

 5. jennn op 31 maart 2014 om 10:31

  Oh wat heerlijk om te lezen allemaal!

 6. Lies Haga op 31 maart 2014 om 10:41

  Alhoewel jullie natuurlijk ook al andere “genietmomenten” hebben gehad is zo’n “genietdag” natuurlijk super… (en die chocofantasie ziet er wel heeeel erg lekker uit…mmm…)

 7. Michelle op 31 maart 2014 om 11:31

  Wat een goed nieuws allemaal! Ik duim voor je dat ze eind deze week mee naar huis mag..

 8. joyfromjoyce op 31 maart 2014 om 18:21

  Wat een vrolijke blog heerlijk!
  Ik ga duimen dat ze eind deze week lekker met jullie mee mag!

 9. Wanda op 31 maart 2014 om 18:53

  Wat fijn om te lezen dat het zo goed met Fay gaat!

 10. CrazyGreatLife op 31 maart 2014 om 19:43

  Wat een heerlijke dag met mooie (eerste) momentjes. Zo blij voor jullie! Ga hard duimen dat alles goed is en ze lekker mee naar huis mag eind deze week begin volgende week!

 11. iliveformydreams.com op 31 maart 2014 om 20:06

  Wat een fijn blogje om te lezen! Klinkt echt heerlijk<3

 12. mamasgoud op 31 maart 2014 om 23:33

  Oh oh oh wat een vooruitgang alweer. Ik ben zo opgelucht voor jullie. Ik heb diep respect voor hoe jullie hiermee omgaan. Ik zit steeds zowat te janken als ik je updates lees. Ik hoop zo dat ze snel mee mag die wagen in en van die slangen af. Heel veel succes met de MRI. Ik blijf aan jullie denken!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje