Sunday Rainy Sunday

Aangezien het echt een regenachtige dag is vandaag vond ik het wel een goed moment om jullie een super leuk filmpje te laten zien.. Het is een filmpje die ik spontaan heb opgenomen op 18 juni tijdens de rust van Nederland – Australië. Ik had eerder die dag wel al een filmpje opgenomen samen met Fay, maar het bleek dat ik er niet bepaald florissant op stond dus heb ik die maar achterwege gelaten. Toen Fay die avond weer lekker aan het “gymnastieken” was besloot ik om vlug de camera te pakken en het te filmen.

Het is echt een meisje-eigenwijsje want ze wil tegenwoordig alleen nog maar zitten. Niet liggen als een baby (behalve in de box of op het kleed) maar zitten en dan het liefst ZELF zitten. Uiteraard heeft ze wel nog steun nodig, maar echt vrij weinig. Super leuk om te zien dus hoe ze al lekker aan het oefenen is. We zien zoveel nieuwe dingetjes de laatste tijd! Geweldig gewoon.. dat maakt ons echt vrolijk.

En omdat het ons vrolijk maakt dit lekker ding te zien, wilde ik jullie dit filmpje niet onthouden.
Enjoy!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ik zou het super vinden als je mijn filmpje liked en je abonneert op mijn youtube kanaal!

 

14 reacties op “Sunday Rainy Sunday

Reageren is niet mogelijk.