Summertime: Summer is here!!

Ooooh, gisteren begon officieel de zomer en het zonnetje kwam meteen tevoorschijn! Alsof hij erop aan het wachten was… De afgelopen dagen zijn hier namelijk best grijs en grauw geweest. Niet erg fijn dus, maar gisteren op 21 juni, dé dag dat de zomer begon, liet hij zich weer zien! Nee dat is geen toeval, it was meant to be. Haha.. Oke nu moet ik toegeven dat later in de middag het hier ook vrij bewolkt was. Maarrr dat laat de pret niet drukken.
Summer is here! And it’s here to stay, for a while!

 De zomer is samen met de lente toch wel mijn favoriete seizoen. De herfst vind ik ook wel wat hebben hoor, maar in de herfst valt vaak ook de meeste regen en zoals jullie hebben kunnen lezen vind ik regen niet zo leuk! In de zomer zijn mensen ook altijd een stuk vrolijker. Hoe dat komt? Door de zon! De zonnestralen zorgen ervoor dat ons lichaam endorfine aanmaakt en endorfine staat bekend als het gelukshormoon. Chocolade zorgt er ook  voor dat je lichaam dit stofje aanmaakt. (Goed excuus voor ons vrouwen dus om lekker chocolade te eten hihi)

Om echt in de zomerse sferen te komen ben ik lekker gaan zoeken op Pinterest en heb ik een bord aangemaakt met daarin allerlei mooie quotes, plaatjes, foto’s die met de zomer te maken hebben. Hierdoor kom ik nog meer in de stemming en krijg ik gewoon energie van de plannen die ik daardoor allemaal maak! Het geeft me inspiratie en die ga ik gebruiken om jullie de komende tijd te informeren over allerlei leuke uitjes, vakantiebestemmingen maar ik hou het ook lekker persoonlijk want ik zal ook  vertellen wat ik bijvoorbeeld deze zomer voor plannen heb en wat ik allemaal al gedaan heb!

Om jullie alvast een beetje in de stemming te krijgen hieronder wat leuke plaatjes die je ook terug kunt vinden in mijn Summertime-bord van Pinterest.

 Houd jij ook zo van de zomer?

10 reacties op “Summertime: Summer is here!!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *