Summertime: Summer is here!!

Ooooh, gisteren begon officieel de zomer en het zonnetje kwam meteen tevoorschijn! Alsof hij erop aan het wachten was… De afgelopen dagen zijn hier namelijk best grijs en grauw geweest. Niet erg fijn dus, maar gisteren op 21 juni, dé dag dat de zomer begon, liet hij zich weer zien! Nee dat is geen toeval, it was meant to be. Haha.. Oke nu moet ik toegeven dat later in de middag het hier ook vrij bewolkt was. Maarrr dat laat de pret niet drukken.
Summer is here! And it’s here to stay, for a while!

 De zomer is samen met de lente toch wel mijn favoriete seizoen. De herfst vind ik ook wel wat hebben hoor, maar in de herfst valt vaak ook de meeste regen en zoals jullie hebben kunnen lezen vind ik regen niet zo leuk! In de zomer zijn mensen ook altijd een stuk vrolijker. Hoe dat komt? Door de zon! De zonnestralen zorgen ervoor dat ons lichaam endorfine aanmaakt en endorfine staat bekend als het gelukshormoon. Chocolade zorgt er ook  voor dat je lichaam dit stofje aanmaakt. (Goed excuus voor ons vrouwen dus om lekker chocolade te eten hihi)

Om echt in de zomerse sferen te komen ben ik lekker gaan zoeken op Pinterest en heb ik een bord aangemaakt met daarin allerlei mooie quotes, plaatjes, foto’s die met de zomer te maken hebben. Hierdoor kom ik nog meer in de stemming en krijg ik gewoon energie van de plannen die ik daardoor allemaal maak! Het geeft me inspiratie en die ga ik gebruiken om jullie de komende tijd te informeren over allerlei leuke uitjes, vakantiebestemmingen maar ik hou het ook lekker persoonlijk want ik zal ook  vertellen wat ik bijvoorbeeld deze zomer voor plannen heb en wat ik allemaal al gedaan heb!

Om jullie alvast een beetje in de stemming te krijgen hieronder wat leuke plaatjes die je ook terug kunt vinden in mijn Summertime-bord van Pinterest.

 Houd jij ook zo van de zomer?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

10 reacties

 1. Petra op 22 juni 2014 om 07:38

  Hallo zomer! Laat je maar goed zien dit jaar.

  • Nicole (misseagles) op 22 juni 2014 om 07:44

   Aaaah hij is nog niet af! Hahaha

 2. Miranda op 22 juni 2014 om 10:19

  Wat een heerlijke plaatjes. Ik hou van de zomer en word hier helemaal vrolijk van. Ik hoop op heel veel lange zonnige warme dagen:)

 3. Michelle op 22 juni 2014 om 11:43

  Mooie foto’s! 🙂 Nu ik dit blogje lees schijnt ook heel toevallig de zon buiten, vanmorgen was het nog zo bewolkt en grijs. Zal het zomerse weer er dan toch weer aankomen? 😉

 4. De Zuinige Student op 22 juni 2014 om 14:35

  De zomer en de lente zijn ook mijn favoriete jaargetijden.
  Gelukkig schijnt vandaag het zonnetje weer, dan ben ik meteen een stuk vrolijker.
  Met die leuke plaatjes kom je wel in de stemming 🙂

 5. Nicky op 22 juni 2014 om 17:12

  Ik denk dat we met z’n allen wel toe zijn aan de warme zomerse dagen. Vandaag schijnt het zonnetje hier ook volop en ik geniet er van!

 6. Bianca op 22 juni 2014 om 17:55

  Het is hier het hele weekend al somber en koud hopelijk komt het warme zonnige weer snel x

 7. Arcadia op 23 juni 2014 om 16:06

  Wat leuk lekker enthousiast bezig met de zomer! Wij zijn ook veel buiten nu en genieten van de zon en het zomerse buitenleven.

 8. Insoon op 26 juni 2014 om 13:58

  Ik vind elk seizoen wel iets hebben, maar de lente en zomer zijn toch het fijnst. Vooral als het zonnig warm weer is en we lekker buiten kunnen leven 🙂

 9. Amarins op 5 juli 2014 om 19:32

  Aaaaaa hangen in de hangmat dat is wat ik wil!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje