Stuur me een selfie!

In mei plaatste ik voor het eerst een oproepje om een selfie naar mij te emailen. Daar kwamen echt geweldig leuke reacties op plus ik kreeg een aantal mooie/leuke/grappige selfies toegestuurd. Omdat ik naderhand regelmatig hoorde dat er mensen waren die het gemist hadden maar wel een selfie hadden willen sturen geef ik die mensen (en alle anderen die zich geroepen voelen uiteraard) nu weer de kans!

Voor de mensen die mijn blog nog niet zo lang volgen en ook geen zin hebben om door te klikken.. Het is de bedoeling dat je een foto van jezelf maakt en deze naar mij emailt. Ik maak er dan een heel leuk blogje van met een klein stukje over elke selfie. Je komt dus ook nog eens in de spotlights hier op meisje eigenwijsje! Voor de bloggers onder jullie… ja er komt ook een link bij!

Waarom ik dit doe? Ik vind het erg leuk om te zien wie er nu eigenlijk allemaal meeleest. Dus ook als je normaal nooit reageert.. sturen die selfie! Je kunt zo creatief zijn als je wilt en vooruit… als je met je hond/poes/kind/man/kerstbal op de foto wilt dan mag dat allemaal haha. Dus twijfel niet langer….. Stuur me een selfie! Wil je het resultaat zien van de vorige oproep? Kijk dan even hier.. 

Nog niet overtuigt?selfies

Dus stuur me een selfie op nicole [@] meisje-eigenwijsje.nl!

32 reacties op “Stuur me een selfie!

Reageren is niet mogelijk.