StudioKisa – verjaardagsset | HAPPY BIRTHDAY winweek

Wanneer je een ‘verjaardag’ viert kun je eigenlijk niet zonder een kroon, labels voor traktaties en uitnodigingen. En laat ik dat nu dus net weg mogen geven namens StudioKisa! Heb je dus binnenkort een verjaardag, of wil je alvast goed voorbereid zijn op wat er komen gaat doe dan mee! Anne, de eigenaresse van StudioKisa, maakt alles zelf en helemaal naar jouw wens!

StudioKisa

Bij StudioKisa kun je terecht voor allerlei versieringen omtrent verjaardagen. Aangezien bij Anne Berns, de eigenaresse, vroeger de verjaardagsmuts het hoogtepunt van de verjaardag was besloot ze daar een bedrijf rondom te starten. Echter bleek ze naast de mutsen ook slingers, traktaties en uitnodigingen voor haar eigen kinderen te gaan maken. En zo breidde haar bedrijf steeds meer uit.

 

Anne maakt elk product uit haar webshop met eigen hand en geen enkele muts zal dus hetzelfde zijn. Ook kun je op die manier heel makkelijk je eigen wensen doorgeven. Zie je iets op haar site wat je leuk vindt maar wil je toch net iets anders, dat kan! Mocht er juist nog een onderwerp ontbreken, ook dat kun je aangeven en wie weet wat jullie samen bedenken!

Wat houd de HAPPY BIRTHDAY winweek in?

Elke dag komt er een (of twee) artikel(en) online met daarin aandacht voor een bepaald product en/of bedrijf met daarin natuurlijk de winactie. Dit zijn producten en bedrijven waar ik zelf erg blij van word en dus ook denk dat mijn lezers er blij van worden!

Alle winacties, ongeacht op welke dag ze online komen, duren tot 18 april. En op 19 april maak ik alle winnaars in een apart artikel bekend. Waarom op 19 april? Omdat ik dan zelf jarig ben haha en dat is wel een leuke dag om cadeautjes weg te geven.

Hoe doe ik mee?

Ik mag dus een verjaardagsset met muts, labels en uitnodigingen weggeven! Meedoen is eigenlijk heel simpel. Want dat doe je door een reactie achter te laten onder de blog, dat wel. Ik heb namelijk het liefst alles bij elkaar staan en anders wordt het zo’n gepuzzel. Wel zijn er nog een aantal opties voor extra winkansen:

 • Laat een reactie achter onder dit winweek bericht op Facebook.
 • Tag anderen onder het bericht op Facebook.
 • Like de pagina van Studio Kisa op Facebook en/of Instagram

Heel veel succes gewenst

Andere winacties:
* Houten speelgoed camera twv €19,95
* Entreekaarten voor Thermen Bussloo
* €15,- shoptegoed bij Lifestyle2Love
* 2x €25,- shoptegoed bij Printcandy

24 reacties op “StudioKisa – verjaardagsset | HAPPY BIRTHDAY winweek

 • Wat grappig, wist niet eens dat dit bestond. Over een paar maanden hebben we hier twee jarigen dus het zou zeker van pas komen!

 • Kei mooi! Ik ben de verjaardag van mijn zoontje aan’t plannen dus dat zou hier goed van pas komen. Ik doe graag mee!

 • Dat is leuk voor de eerste verjaardag van mijn zoon, Hero! Ook dit zouden we graag willen winnen. Leuke acties hoor tijdens jouw verjaardagsweek!

 • Handgemaakt? Wauw, ontzettend mooie en knap gedaan. Ik vind die eenhoorns echt te leuk. Mijn volgende jarige viert in juli haar 5e verjaardag en voor de vakantie moet er een kinderpartijtje komen, dus ik doe graag mee 🙂

 • Cindy Jerphanion zegt:

  Wow voor mijn meisje maakt haar dol dolblij!! Voor haar 6e verjaardag! ??

 • Wist niet dat dit bestond, erg leuk! Mijn zoontjes verjaardag duurt niet zo lang meer, wat zou dit gaaf zijn om te winnen!

 • Linda Post zegt:

  Studio Kisa is leuK! Die like ik al 🙂
  Ik maak heel graag kans op deze leuke prijs! Tof voor Fenna haar eerste verjaardag 😀

 • Femke Dekker zegt:

  Jaaaaa …. leuk voor Sara! Zij heeft het geluk dat zij eerder jarig is dan haar broertjes. Ik doe dus graag mee voor haar.

 • Wat leuk!! Dit kende ik niet!
  Zou graag mee doen voor een bijna jarig jobje in ons gezin!!

 • Sharon de Ridder zegt:

  Wat supergaaf! Ik word hier helemaal enthousiast van 🙂 Mijn jongste is dol op eenhoorns én bijna jarig; we maken hier dus graag kans op!

 • Wat gaaf dit. ik word ook echt zo enthousiast. the best om een (kinder)feestje mee te starten en ik denk dat ons meisje ook echt zelf eenhoorns zou kiezen, want die blijven magisch. pakt goed uit i.c.m. een paardrij-feestje! ik volg beide fb pagina’s en ook via ig. liefs melissa

 • Oh leuk! 1 mei is mijn dochtertje jarig, en 20 mei mijn zoontje. Zou dus wel leuk zijn om te winnen voor hen 🙂

Reageren is niet mogelijk.