Webshoptip: Studio van Suus

Elke zaterdag licht ik een leuke (nieuwe) webshop uit op de blog. Dit kan een webshop zijn gericht op kinderkleding, maar ook op stationary, woonproducten, accessoires voor de kinderkamer en nog veel meer. Webshops kunnen zich hiervoor aanmelden via de mail of ik benader ze zelf!

Studio van Suus

Ik ben Suzan, 41 lentes jong, getrouwd en moeder van drie pubers; twee dochters & een zoon. Ik ben een zogenoemde “Thuis-blijf-moeder” maar dat is niet mijn enige bezigheid, ik ben ook de trotse eigenaresse van Studio van Suus. Mijn bedrijf begon, bijna 8 jaar geleden, als SUUScreatief met het maken van slingers, labels en andere leuke dingen. Inmiddels ben ik dat “ontgroeit” en focus ik me nu op de VROLIJKSTE papierwaren van Nederland.

In mijn shop vind je de vrolijkste postkaarten, notitieblokken, planners, inpakartikelen en DIY pakketten.

Mijn top 5 leukste producten:

Suus van Studio van Suus

Het Studio van Suus Kleurrijk Handletter Pakket

Dit pakket is door mij zelf samengesteld, het bevat alles om meteen te starten met het maken van de mooiste handletter creaties. Handletteren is Hip & zo leuk om te doen! Je vind de mooiste voorbeelden op bijvoorbeeld Pinterest. Uiteraard heeft Studio van Suus ook een eigen pagina met te gekke voorbeelden.

Het Studio van Suus Kalligrafeer pakket

Dit pakket is ook door mij zelf samengesteld. Het pakket bevat veel leuke papierwaren om mooie kalligrafie creaties mee te maken. Kalligraferen is niet zo moeilijk als jij dacht, zeker niet met de kalligrafeer stiften die in dit pakket zitten.

De verjaardagskalender van Studio Inktvis

Ohhh ik ben gewoon verliefd op de illustraties van Studio Inktvis. Ze zijn zo vrolijk, schattig & lief. Deze leuke A4 formaat kalender bestaat uit de pasteltinten roze en mint in combinatie met zwart.

De family planner van Studio Stationery

Ik gebruik deze planner voor mijn bedrijf, zo plan ik alles voor de hele week vrolijk in & heb ik meteen de urenadministratie voor de belastingdienst paraat. Ook hebben wij in onze keuken deze planner liggen, elke week maak ik de planning klaar en plak ik deze op de koelkast, zo weet iedereen wie waar naar toe mag deze week.

De postkaarten collectie van Studio van Suus

Ik weet het, dit is niet 1 artikel … maar ik kon er moeilijk een top 150 van maken 😉 Ik kan gewoon niet kiezen, ik vind alle, ja echt alle kaarten mooi in mijn shop.

kaarten

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *