Stokke Flexi Bath | Winweek #1

Stokke-Flexi-Bath

De tweede winactie staat voor jullie klaar. Dit keer van een product die ik echt heel lang op mijn verlanglijst had staan. Namelijk het Stokke Flexi Bath. Ik schreef er al eens over in een verzamelartikel over de zomer musthaves voor baby’s. Ik had hem zelf nog niet getest, maar wel bij verschillende anderen voorbij zien komen. Dit ding leek me zo ideaal.

Waarom ik van te voren al enthousiast was over de Stokke Flexi Bath? Ik zal je de reden vertellen. Wij hebben een hele kleine badkamer waar sowieso geen bad in zit. Dus we kochten een babybadje. Echter is onze badkamer zo klein dat we dat badje nergens goed kwijt konden. Als we niet onder de douche stonden zetten we hem dus in de douche ruimte. Maar als we dan in de douche stonden moesten we hem wel erbuiten neerzetten waardoor er weer amper ruimte was om onszelf af te drogen. Niet handig dus.

Inmiddels heb ik hem zelf mogen testen van Stokke en hij is nu nóg handiger dan hiervoor. Ik ga jullie vertellen waarom en mag er dan ook nog eentje weggeven!

Stokke Flexi Bath review

De Flexi Bath is ontzettend licht en opvouwbaar waardoor je hem heel makkelijk kunt opbergen. Hij neemt nauwelijks ruimte in en is dus ideaal voor in een kleine badkamer. Of om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie, naar het park bij zomers weer, enzovoort.

Stokke Flexi Bath opvouwbaar badje

Sinds november afgelopen jaar heeft het Stokke Flexi Bath nog een extra handigheidje. De badstop die er standaard bij zit heeft nu ook een warmtesensor. Hierdoor kun je door middel van kleurverandering zien of het water te warm, te koud of op de goede temperatuur is. Op die manier kunnen we snel zien of het water een veilige temperatuur heeft.

opvouwbaar badje Stokke

Let op: De badstop is geen thermometer. Controleer ook altijd met je elleboog of de watertemperatuur veilig is voor je baby. Gebruik bij twijfel altijd een betrouwbare badthermometer.

De voordelen van de Flexi Bath op een rij:

 • Opvouwbaar
 • Licht
 • Badstop met warmtesensor
 • Weinig water gebruiken
 • Eventueel met Newborn support zodat hij vanaf Newborn tot 4 jaar te gebruiken is
 • Ook voor andere doeleinden te gebruiken (zwembadje/voetenbadje)

De Flexi Bath met de warmtesensor badstop kost €41,-. De Newborn Support koop je los voor €16,- en ook de badstop met warmtesensor is los te verkrijgen voor 6 euro.

opvouwbaar badje Stokke

Onze dochter Fay is natuurlijk al bijna vijf dus zij past er officieel niet in. Maar omdat ze niet zoveel weegt en het stiekem toch wel leuk vind heeft ze er wel eens in gezeten. Ons zoontje Milo daarentegen heeft er al regelmatig ingezeten en ondanks dat hij het eerst maar spannend vond (hij was geen bad gewend, alleen een douche), kregen we hem er telkens maar met moeite weer uit. Zo leuk vond hij het! Daarnaast bergen we hem altijd heel gemakkelijk op gezien hij zo weinig ruimte in neemt. Dus wij zijn helemaal fan!!

dreumes bad stokke flexi bath

Win een Stokke Flexi Bath

Omdat wij zelf zo blij zijn met de Stokke Flexi Bath heb ik dus geregeld dat ik er ook iemand anders mee blij mag maken. Je hebt de keus uit verschillende kleuren.

Wat moet je doen om kans te maken?

 1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
 2. Vertel welke variant je graag wilt ontvangen, kijk voor de kleuren en varianten op de website van Stokke

De actie loopt tot en met 18 januari 2019. De winnaars worden bekend gemaakt in een apart artikel, de link kom op Facebook te staan! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

48 reacties

 1. Anna wienen op 8 januari 2019 om 08:20

  Ik doe graag mee voor de transparent pink

 2. Bonnie op 8 januari 2019 om 08:44

  Doe heel graag mee voor ons zoontje. We hebben geen bad en een mini badkamer. Zou ideaal zijn als het badje gewoon klein op te bergen is

 3. Bonnie op 8 januari 2019 om 08:45

  Doe heel graag mee voor ons zoontje. We hebben geen bad en een mini badkamer. Zou ideaal zijn als het badje gewoon klein op te bergen is. Heel graag in de kleur Transparent Blue

 4. Jessica op 8 januari 2019 om 08:46

  Leuk. De jongste douche We nu alleen. De middelste heb ik een plastic wasmand voor. (staat dus idd in de weg), maar daar past de baby niet lekker in. Dus dit zou wel ideaal zijn. Kan zij ook eens in bad. Dan wil ik graag de transparante pink.

 5. trotsema fati op 8 januari 2019 om 09:44

  Ik waag graag een kansje op Transparent Blue voor mijn 2 zonen van 18 maanden en 4 maanden oud! Thuis hebben we helaas geen bad en onze badkamer is ook erg te klein dus het lijkt me geweldig zo een opvouwbare badje makkelijk te bewaren na gebruik!

 6. Lotte op 8 januari 2019 om 09:46

  Wat een handig en supermooi badje! We hebben nu alleen een bademmer voor onze derde dochter van net een weekje oud. Ik doe heel graag mee voor de transparante roze versie, dan kunnen we haar met hulp van de grote zussen gezellig blijven badderen☺️????

 7. Heleen op 8 januari 2019 om 10:36

  Dat klinkt ideaal voor een kleine badkamer. Ik ding graag mee voor mijn neefje. Ik vind de kleur White Aqua wel leuk! Kan zijn grote zus er ook nog in 🙂

 8. Stacey katuin op 8 januari 2019 om 12:33

  Ideaal nu deze kleine van de zomer geboren gaat worden, kunnen hem wegens de compact heid mooi mee nemen naar opa en oma. ????

 9. Lynn Mahieu op 8 januari 2019 om 13:37

  Wij hebben hem ook en vinden hem super handig! Hier wordt hij vooral gebruikt om mee te nemen op vakantie of in de zomer om als snel zwembadje te gebruiken. Ik doe wel graag mee om er eentje cadeau te kunnen doen want ik deel graag wat ik zelf heel tof vind met de mensen rondom mij! 😀 Graag de blauwe, daar kan ik iedereen die ik in m’n hoofd heb wel een plezier mee doen! 😀

 10. Marianne op 8 januari 2019 om 13:55

  Wow, die is tof! De transparant grijs zou heel mooi in onze badkamer passen. Omdat het bad slecht was aangelegd hebben we dat pas moeten verwijderen en zoonlief mist het ontzettend, die vind douchen verschrikkelijk. Dit zou de perfecte oplossing zijn.

 11. Natasja op 8 januari 2019 om 14:43

  Ik doe héél graag mee! Hier geldt hetzelfde als bij jullie. Kleine badkamer en alleen maar een douche. Waar t babybad niet eens past. Super jammer dat Isabelle niet in bad kan! Dus ik zou natuurlijk graag winnen! En als ik de gelukkig mag zijn, dan wil ik graag de kleur white.

 12. Tamara V op 8 januari 2019 om 15:54

  Is dit idéaal of is dit idéaal. Zeker omdat we het hele seizoen op de camping staan met onze tweelingboys is dit helemaal fijn om ze makkelijk te kunnen “schrobben” .En mee naar oma is ook handig ,het weegt niks en neemt niet veel ruimte in. . Ik denk dat het “vechten” wordt wie er eerst in mag hahaha

 13. Tamara V op 8 januari 2019 om 15:55
 14. Cora van der Bijl op 8 januari 2019 om 16:08

  Heel graag de roze nu ons meisje niet meer in het babybadje past.????
  En door haar eczeem is een badje super handig

 15. Iris op 9 januari 2019 om 09:35

  Mijn keuze gaat naar: Transparent Blue
  Ik zou graag mijn beste vriendin cadeau doen????

 16. marij brand op 9 januari 2019 om 09:38

  ik doe mee voor mn zoontje van 1 jaar…. gaat goed zitten maar kan niet alleen in bad met zn grote zus, ze is veels te druk en ben bang dat hij omglijdt. Deze is ideaal voor hem zelf en handig voor op vakantie

 17. Linda Tromp op 9 januari 2019 om 09:46

  De kleur pink vind ik super mooi wij hebben 2 kleintjes die de douche niets vinden maar badderen geweldig helaas geen ruimte voor een groot bad deze zou geweldig in omze douche hoek passen en ook in de zomer buiten is deze top! Echt een droom prijs voor ons ????????

 18. Noor op 9 januari 2019 om 10:43
 19. Tineke op 9 januari 2019 om 12:25

  Oh ik doe mee! Wij hebben nu nog zo`n baby badje, maar in een kleine badkamer neemt deze nogal wat ruimte in beslag. Ik doe mee voor de witte. Zo fijn dat ze zo compact zijn. Misschien kunnen ze dan ook mee op vakantie etc.

 20. m chen op 9 januari 2019 om 12:43

  Zal heel erg handig zijn voor mijn nichtje kan ze lekker overal genieten van een heerlijk badje, voorkeur kleur: Transparent Blue!

 21. anja op 9 januari 2019 om 12:53

  erg leuk ik ga voor Stokke® Flexi Bath® Bundle – White

 22. Nicky op 9 januari 2019 om 14:26

  Mijn dochter is zwanger van een tweeling, Ik zou dit compacte badje haar graag cadeau doen past perfect bij hun kleine appartement. En natuurlijk handig voor logeerpartijtjes bij oma. Geslacht is nog niet bekent daarom ga ik voor de white. Groetjes

 23. Helena op 9 januari 2019 om 14:37

  Ik ken deze badjes nog niet wat zijn ze super handig, ik doe graag mee voor de Stokke® Flexi Bath® Bundle – White Aqua Zeker handig voor in de tuin 🙂

 24. Sharon de Ridder op 9 januari 2019 om 15:19

  Zo, dat is praktisch als mijn nichtje komt logeren! Ik maak graag kans op de kleur White.

 25. Marian B op 9 januari 2019 om 16:44

  Ik doe mee voor mijn zwangere zusje. Altijd handig, vooral om mee te nemen. White Aqua heeft de voorkeur.

 26. Denise Gr. op 9 januari 2019 om 20:20

  Wat vreselijk handig! Wij badderen nu in de babykamer, en met een tuinslang laten we het badje weer leeglopen in de badkamer… altijd dweilen… Met de Stokke® Flexi Bath® – Transparent Blue zou het zoveel makkelijker zijn! Dan kan Fay gewoon in de badkamer in bad en de boel lekker nat spetteren <3

 27. Dineke Wiersema op 9 januari 2019 om 21:48

  Dat is handig, de mooiste vind ik Transparent Blue

 28. Will op 10 januari 2019 om 00:30

  Wat een handig badje.
  Ik doe graag mee voor de Transparent Blue
  IK heb geen facebook, maar volg op Bloglovin.

 29. Tamara op 10 januari 2019 om 20:05

  Super handig! Ik doe graag mee voor de transparant blue. Een extra badje zou fijn zijn met een tweede kindje op komst. Ook past onze zoon hier beter in.

 30. Bianca op 11 januari 2019 om 18:31

  Wat een geweldig leuk idee en prima oplossing voor ons. We hebben ook geen bad maar onze zoon is gek op water. Hopelijk zijn zusje ook die nog onderweg is. De witte is het best passend bij ons.

 31. Gelina op 12 januari 2019 om 09:14

  Leuk!! Ik doe graag mee voor onze dochter die of het heerlijk vind om in bad te spelen, alleen helaas een te kleine badkamer voor een echt bad. Maar dit zou de uitkomst zijn. En ook straks voor haar broertje. Graag de White Aqua

 32. Wilma Gobets op 12 januari 2019 om 09:27

  Wauw doe graag mee voor onze dochter van bijna 2. Ik gebruik nu steeds het babybadje alleen trekt ze steeds de stop eruit haha????graag de kleur pink!!

 33. Gerlindeij op 12 januari 2019 om 11:46

  Flexi bad bundle white lijkt me handig

 34. Suus Gro op 12 januari 2019 om 14:44

  Oh wat handig! Ook om mee te nemen als we een weekend weggaan of op vakantie.
  Wat een uitvinding, Ik word er blij van.

  Stokke® Flexi Bath® Bundle – White Aqua heeft mijn voorkeur

 35. Cindy den Hollander op 12 januari 2019 om 15:02

  Dit lijkt mij super handig. Wij hebben een kleine badkamer en dit zou perfect passen in onze badkamer. Doordat hij opvouwbaar is kan hij mooi opgeborgen worden en neemt dit geen ruimte in beslag. Wat de meeste badjes wel doen.
  Dit is ook heel makkelijk om mee te nemen naar opa of oma zodat ons kleine mannetje bij opa en oma ook lekker in bad kan. En natuurlijk super handig om mee te nemen op vakantie.
  Ik ben fan!!

 36. Danielle op 12 januari 2019 om 17:30

  Na het lezen van deze blog lijkt mij dit ideaal! ik zou dit kiezen: Stokke® Flexi Bath® Bundle – White Aqua

 37. Angela op 12 januari 2019 om 19:09

  Superhandig in onze kleine badkamer en om mee te nemen op vakantie. Transparent Blue vind ik erg mooi.

 38. Geertje op 12 januari 2019 om 19:23

  Ook wij hebben een hele kleine badkamer. Het gehannes met het badje is zo herkenbaar. Helemaal enthousiast geworden over het flexbadje na het lezen van je recensie. (Transparant blue mocht ik zo gelukkig zijn)

 39. Karen de Jong op 13 januari 2019 om 09:45

  Wauw wat ideaal is dit badje!???????? Tot nu toe is onze kleine man steeds in de wastafel of een wasemmer gewassen maar daar begint hij te groot voor te worden! Echt jammer want hij vind het warme water heerlijk! Helaas geen bad in de badkamer en geen ruimte om een losstaand badje op te bergen. Maar zoals dit badje opvouwbaar is zou het wel mogelijk zijn!! We hopen zo op een kans op de transparant blue variant om onze boef nog jaren blij mee te maken!❤❤

 40. Anneliese de Waal op 13 januari 2019 om 15:36

  Heel erg handig badje, nog erg graag mee voor de kleine, ziet er super uit !!.
  Waag graag een kans.

  Groetjes Anneliese

 41. Linda op 13 januari 2019 om 19:45

  Leuk artikel! Ik heb deze bij mijn dochter nooit gehad, maar ik heb er wel naar gekeken. Maar ik had destijds al een simpel badje en ik vond het zonde om een nieuwe te kopen. Dat badje is daarna doorgegaan naar mijn zusje.

  Nu heb ik net een zoontje gekregen en deze staat nog steeds op mijn lijstje! We hebben een kleine badkamer en geen bad, dus dit is wel ideaal. En ik vind hem gewoon erg mooi! Mijn voorkeur gaat uit naar deze Stokke® Flexi Bath® Bundle – White Aqua

  En ik hoop stiekem dat we dit jaar weer zo’n heerlijke warme lente en zomer krijgen zodat mijn zoontje lekker buiten in dit badje kan spelen en mijn dochter in het grote opblaasbad.

  En nog even iets anders, wat is Milo schattig zeg! Te lief!

 42. Jolanda op 14 januari 2019 om 20:06

  Wauw hoe tof en handig vooral! Ik vind het baby badje zo mega veel ruimte innemen en we hebben geen groot bad. De White Aqua zou heel erg welkom zijn 🙂

 43. Liesbeth op 14 januari 2019 om 20:55

  Dit zou ideaal zijn voor ons kleintje! Ik vind de transparant blauwe erg mooi!

 44. roos smit op 17 januari 2019 om 12:00

  Stokke® Flexi Bath® Bundle – White Aqua zou mijn buurjongen of buurmeisje (want dat weten we nog niet) erg comfortabel en lekker vinden, mijn buurvrouw erg praktisch.

 45. Gea Jager op 18 januari 2019 om 14:27

  Stokke® Flexi Bath® Bundle
  deze is erg leuk voor mijn nicht die zwanger is gewoon als verrassing

 46. Saskia op 20 januari 2019 om 10:31

  Oei, jammer. De winactie is afgelopen zag ik na het enthusiast typen van een reactie haha. Kon helaas niet eerder reageren (ik koekeloer hier wel altijd) aangezien we vandaag pas het mooie nieuws de ruimte in hebben geslingerd.

  • Nicole op 21 januari 2019 om 12:27

   Ik heb de winnaars nog niet gekozen dus je doet alsnog mee 😉

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje