Stoere schoenen van British Knights voor moeder en dochter

De eerste schoentjes van mijn dochter waren van British Knights. Vanaf het moment dat ik dit merk ontdekte was ik verkocht. Voor zowel mijn dochter als mijn man en mezelf kocht ik sneakers van BK Footwear. Niet voor niets dat er door de jaren heen telkens weer British Knights gekocht werden voor mijn dochter. Dus toen ik gevraagd werd om zowel een paar voor mijn dochter als mezelf uit te zoeken zei ik natuurlijk direct ja!

British Knights

De schoenen van British Knights vallen vrijwel allemaal onder de noemer sneaker. Al hebben ze ook sportschoenen en instappers. Maar over het algemeen gaat het toch om stoere schoenen voor mensen die niet in een hokje gestopt willen worden. Ondanks dat ze soms erg breed en ‘lomp’ ogen zijn ze dat niet. Zowel mijn dochter als ik zelf hebben vrij smalle voeten maar deze schoenen zitten als gegoten.

Stoere schoenen voor moeder en dochter

Het is super leuk om te kunnen twinnen met je dochter op een subtiele manier. Ik ben niet zo snel van “we trekken dezelfde jurkjes aan”. Want wat haar leuk staat dat past weer niet bij mij en andersom. Maar bijvoorbeeld dezelfde kleuren of dezelfde schoenen is wél leuk. En dan vooral deze schoenen. Want ja, panter print he! Dat is helemaal in tegenwoordig en alhoewel ik niet zo snel met de mode mee ga is dit toch wel heel erg leuk.

Outfit met jurk

In eerste instantie wilden we deze schoenen combineren met een leuk zwart rokje en een shirtje erop. Echter werkte het weer niet zo mee. Dus we besloten om er meer een herfstachtige outfit van te maken. Vandaar dus een legging gecombineerd met een jurkje, beide van NOP. De schoenen van BK footwear maken het geheel af.

Onze dame is van nature een echt meisje. Ze houdt van mooie kleding, jurkjes, rokjes en wil er altijd ‘mooi’ uit zien. Maar ze heeft ook een andere kant. Ze is een enorme durfal (al is ze dat niet altijd geweest) en klimt het liefst overal in. Dit keer was het een boom waar ze inklom. Haar outfit weerspiegelt haar karakter dan ook heel erg. Lekker meisjesachtig met een vleugje stoer erin.

Stoere outfit

Ondanks dat de dochter fan is van jurkjes en rokjes draagt ze ook graag broeken. Dan heeft ze echt zo’n “ik wil stoer zijn” bui. Heerlijk om te zien. Dus trekt ze een broek aan (wij hebben vrijwel altijd de skinny jeans van de H&M voor haar) en maakt het af met een shirt van Lucky Leaf en de schoenen van British Knights.

Ben jij ook zo’n fan van sneakers? Dan zou ik zeker eens een kijkje nemen bij de nieuwe collectie van British Knights.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *