Steptember – op de helft!

team-meisje-eigenwijsje

Zoals je in een voorgaand artikel kon lezen doe ik mee met Steptember. Voordat ik wist wat het precies inhield was ik al enthousiast, want 10.000 stappen per dag is een mooie uitdaging voor me. Dat die stappen dan ook nog eens betekenen dat we daarmee geld kunnen ophalen voor Cerebrale Parese maakte het alleen maar dubbel zo leuk. Vandaag zitten we op de helft van deze uitdaging dus neem ik de balans met jullie op.

Heb ik elke dag 10.000 stappen gehaald tot nu toe?

Helaas moet ik jullie vertellen dat ik één dag de 10.000 stappen niet heb gehaald. Het waren er uiteindelijk na veel pijn en moeite 9.000 maar dat kwam dus omdat ik enorme maagpijn had. Ik wilde er eigenlijk echt die 10.000 uit persen maar het lukte gewoon echt niet. Wat was ik teleurgesteld in mezelf zeg!

Gelukkig ben ik vrijwel de enige die het mezelf kwalijk neemt en heb ik gemiddeld gezien die 10.000 stappen RUIM gehaald. Dus ik moet het mezelf maar vergeven. En hoop dan ook dat de mensen die mij gesponsord hebben en mij willen sponsoren die ene keer door de vingers zien.

schermafbeelding-2016-09-08-om-09-04-46

Mijn stappen aantal

Bij Steptember mag je, naast de aantal werkelijke stappen die je zet, ook bepaalde activiteiten omrekenen tot stappen. Bijvoorbeeld fitness, dansen, fietsen en zwaar huishouden. Ik heb de afgelopen twee weken dus precies bijgehouden wat ik allemaal deed en hoeveel ‘stappen’ dit dan inhield.

Zo heb ik flink gedanst en gesprongen tijdens de bierfeesten en dat was goed voor een totaal van 11.396 stappen. Als ik ging fitnessen dan leverde mij dit, bij een uur, maar liefst 8.395 stappen op. Ook het doen van het huishouden leverde me af en toe wel wat stappen op, maar die heb ik niet zo vaak meegerekend aangezien ik een kwartiertje stofzuigen niet echt heel intensief vind ofzo. Werkte ik in de tuin dan telde ik het weer wel mee omdat dit intensiever is. Maar… Die stappen kwamen dan wel altijd bovenop de tienduizend stappen die ik werkelijk zette. Ik wilde gewoon dat getal zien op mijn stappenteller. Dus ondanks dat ik dus allemaal extra activiteiten deed was dit nooit als opvulling voor de gemaakte stappen. Altijd als extra.

img_6625-1

De dag waarop ik de afgelopen twee weken de meeste stappen heb gezet was de dag dat ik naar Appeltern ging en naar de bierfeesten. Ik zette 18.521 stappen en daar kwam dan al het dansen nog bovenop.

Sponsoring

Voordat Steptember begon hadden we al een bedrag van €91,- opgehaald.

Ons doel was om €250,- op te halen voor het einde deze uitdaging. We hebben dat bedrag (helaas) nog niet gehaald. Maar we zitten al op de goede weg. Dankzij onze lieve donateurs hebben we inmiddels al €191,- opgehaald. Enorm bedankt lieve Anita, Ans, Marieke, Bart, Anoniem 1, Anja (moeder van Anita), Conny en Willy, Anoniem 2, Harry en Inge!!

Nu snappen we best dat sponsoren niet voor iedereen is weg gelegd en sommige mensen al zoveel geven aan goede doelen dat je op een gegeven moment ook wel eens nee moet zeggen. Daarom hebben we iets leuks bedacht. Een win-win-win situatie zelfs. We organiseren namelijk op 17 september (JA dat is morgen al!!) een minishoot middag op Strijp S in Eindhoven. Je kunt je inschrijven voor een minishoot waarbij je naderhand 3 foto’s ontvangt in zowel kleur als zwart/wit. En het bedrag voor deze minishoot mag je helemaal zelf bepalen, we hebben alleen wel een startbedrag van €10,-.

14138605_1083661585061729_5423772158369066930_o

Win voor jou – want jij krijgt leuke foto’s en hebt op die manier toch een steentje bijgedragen.
Win voor mij – want op die manier kan ik weer wat oefenen met fotograferen en wellicht mag ik je foto’s voor mijn portfolio gebruiken (hoeft niet!).
Win voor Steptember – want al het geld wordt aan hen gedoneerd.

Heb ik je hiermee over de streep getrokken? Ga dan snel naar ons Facebook evenement pagina en laat weten dat je erbij bent!

Natuurlijk blijft het mogelijk om gewoon te sponsoren en daarvoor kun je naar deze pagina gaan. Je kunt dan een bedrag aanklikken of zelf een bedrag invullen. Alle kleine beetjes helpen!

Zet jij 10.000 stappen per dag?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. simpel, met een snufje liefde op 16 september 2016 om 06:11

  Goed van je dat je zo doorzet. Ik heb geen idee of ik zoveel stappen zet maar ik vermoed van wel..

 2. Channa op 16 september 2016 om 06:57

  Wat ben je goed bezig. En leuk dat je een shop organiseert, super idee!

 3. Monique op 16 september 2016 om 07:53

  Wat knap dat je al op de helft zit en het maar 1 dagje net niet gelukt is! Neem jezelf niks kwalijk joh, je doet het super 🙂 Ga zo door!

 4. Romy op 16 september 2016 om 08:58

  Jeetje, goed bezig!!

 5. Vlijtig Liesje op 16 september 2016 om 09:04

  jazeker! Sinds ik een activity tracker draag is het me de eer te na om ze niet te halen. Ik had vandaag toevallig ook een artikel over die magische 10.000 stappen : )

 6. Judith op 16 september 2016 om 10:09

  Wat ben je goed bezig! Knap hoor.

 7. Anita op 16 september 2016 om 10:37

  Topper!! En dat je de ene dag minder hebt gelopen heb je op andere dagen ruimschoots ingehaald! Wat fijn dat je de 250 bijna gehaald hebt, met de shoot erbij komt het goed toch? En anders, doneren mensen!!

 8. Northflix op 16 september 2016 om 14:17

  Ik vind het top wat je gedaan hebt/doet!
  En wat tof om die shoot te doen morgen! Jammer dat het zo ver weg is, anders nam ik mijn neefje even mee voor een mooie foto.
  Ik wens je heel veel succes!

 9. Maike op 16 september 2016 om 17:52

  Wat een leuke actie zeg!

 10. Yvonne op 16 september 2016 om 20:54

  Wat ben je goed bezig! Die ene dag was iets minder en verder doe je het toch keigoed! Succes met de rest van de maand.

 11. Cindy - levenalsmama.nl op 16 september 2016 om 21:01

  Goed idee van die shoot. Hopelijk helpt het jullie naar je doel. Succes!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje