Een ondernemend weekend | Startersdag & KreaDoe

Afgelopen weekend ben ik eigenlijk het hele weekend van huis geweest. Slechts op zeldzame momenten was ik even thuis, voornamelijk om te slapen. Ik voelde me afgelopen weekend dan ook vooral ondernemer en maar weinig moeder. Maar dat mag ook best zo af en toe. 

Startersdag van de Kamer van Koophandel

Op zaterdag ging ik naar de startersdag van de KvK in Eindhoven. Ik volgde daar twee presentaties, eentje over de administratie en eentje over ondernemen & belastingdienst. Beide heel belangrijk en erg overkoepelend ook. Want onder andere voor de belastingdienst moet je een goede administratie hebben. Verder was er een netwerkmarkt en kon je onder andere vragen stellen aan de belastingdienst. Maar daar was het telkens zo druk dat ik er gewoon niet tussen kwam.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ook ben ik nog naar twee kleinere presentaties geweest. Namelijk eentje over het maken van een goede pitch en eentje waarbij een aantal ervaren ondernemers over hun ervaringen vertellen. De eerste was minder interessant omdat ze niet de diepte in gingen en de tweede was erg interessant omdat er zoveel diversiteit in de verhalen zat.

Als blogger/vlogger op KreaDoe

En zondag mocht ik dus als blogger/vlogger aanwezig zijn op KreaDoe. Een beurs voor alle mensen die creatief zijn of willen zijn. Dit jaar was er ook een nieuw plein: mama maakt. Iets wat dus perfect bij mij en mijn volgers past.

Tijdens deze beurs ben ik gedeeltelijk in het bloggers/vloggers hoekje geweest. Daar was helaas maar weinig aanloop plus mensen wisten niet zo goed wat te verwachten. Ik heb wel echt een boel ideeën voor volgend jaar hoe ze het qua organisatie in die ‘hoek’ zouden kunnen aanpakken. Maar ik heb toch een paar mensen gesproken, waaronder Anouk en haar moeder (zie filmpje!) wat erg leuk was.

Daarnaast heb ik uiteraard veel rondgelopen en mensen wat is er toch veel te zien en te doen. Ik heb echt de leukste workshops voorbij zien komen (daar moet je echt snel voor zijn want het zit al gauw vol) en ik heb er zelf ook eentje gedaan.

Nee ik heb niet bovenstaande cupcakes gemaakt.. Maar wel een andere cupcake wat wel in bovenstaand thema past. Namelijk een eenhoorn cupcake! Hoe dat ongeveer ging en wat het resultaat was zie je ook weer in de vlog. (En heb je al op Instagram Stories kunnen zien)

Sfeerimpressie

Wil je meer weten en zien over mijn weekend kijk dan snel onderstaande vlog. En mocht je jezelf nog niet geabonneerd hebben, doe dat dan ook gelijk! Dank je…

5 reacties op “Een ondernemend weekend | Startersdag & KreaDoe

Reageren is niet mogelijk.