Mama kijkt anders: start van het project!

Vandaag start mijn project  “mama kijkt anders“! Het is nu al succesvoller dan ik had verwacht. Want er zijn al 17 mensen die lid zijn geworden van de Facebook groep, er hebben al 13 mensen aangegeven het te willen proberen in de reacties van het eerste artikel van dit project en ik krijg sowieso alleen maar positieve reacties. Super bedankt dus allemaal!

Maar vandaag begint hij dan echt, het project dat laat zien dat iedereen anders kijkt naar een onderwerp. Het is dan ook een project dat je uit wilt dagen. Waarin je creatief mag zijn en waarbij niets fout is! Doe jij mee? Inspireer jouw volgers dan ook om mee te doen! Doe dat via een blog, op je Instagram, zelfs op twitter kan dat… Wijs ze ook nog even op de facebookpagina en vergeet niet de hashtag #mamakijktanders te gebruiken want anders vind ik jouw foto niet terug!

Volgende week vrijdag zal ik de eerste collages tonen van dit leuke project. Kun je niet wachten? Check dan de hashtag op Instagram…

Deze bloggers schreven ook een bericht over het project:
Mamakletst
Day-dreamer
Mamawatdoejenou
MamaSuikerspin
Jekindjedoethetzo
Blog van Miranda
Ben ik jou vergeten, meld dit dan zodat ik je erbij kan zetten!

3 reacties op “Mama kijkt anders: start van het project!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *