Springspiration: kleding dreumes

Oooh wat ben ik klaar met de kou! Ik heb echt zin in de lente. En als ik dan ook nog eens door de winkels struin met hun nieuwe collecties verlang ik er nóg neer naar! Ik heb al een aantal leuke dingetjes gekocht voor onze kleine meid, want tsjah voor mezelf koop ik niet zo veel meer haha. Deze leuke dingetjes show ik in een shoplog komende week, maar ik heb ook nog een aantal andere leuke items gevonden die ook zeker op mijn wishlist staan voor Fay haar lente collectie.

Kijk mee naar mijn Springspiration!

bakkaboe shirt slippersDit super leuke surf shirtje vind ik echt geweldig. Sowieso het kleurtje is echt “mijn” kleurtje, maar ook de fleurige slippertjes erop zorgen ervoor dat het echt bij de zomer past. Een echt surf shirtje dus, ik zie Fay er al in lopen hoor.. – Bakkaboebakkaboe shirtDit shirtje hebben ze ook in het roze. Maar ik vind donkerblauw ook echt enorm mooi staan bij onze meid. Hij is redelijk stoer maar heeft ook wel weer een meisjes achtig iets. – Bakkaboebakkaboe shirt turqooisJaaaa weer mijn kleurtje! Lekker zomers, heerlijk. Hij is ook nog eens lekker luchtig. – Bakkaboekort broekje bakkaboeDit soort broekjes vind ik dus echt té schattig. Ik kan ze zelf niet aan haha, maar ik zie Fay er wel in rondlopen. Met legging eronder natuurlijk he, haha.. anders komt ze de deur niet uit 😛 – Bakkaboeshirt kolibriDit shirtje viel me direct op door de kolibrie. De kolibrie is echt mijn favoriete vogeltje. Zo bijzonder vind ik ze. Daarom alleen al zou ik dit shirtje willen kopen voor ons meisje! – BakkaboeHm petjeDan nog een heel leuk petje. Altijd handig als de zon wat meer gaan schijnen. Je hebt dit petje ook in het roze maar dan vind ik hem net iets te tuttig, terwijl in het blauw hij juist weer heel leuk is in mijn ogen. – H&Msneaker wit hmEn dan deze sneakers. Echt een must have vind ik zelf. Denk dat ik ze zelf ook wil, in een grotere maat dan natuurlijk, hihi. – H&M

Zo kan ik nog veel meer laten zien, maar die springspiratie bewaar ik voor een andere keer!
Heb jij al leuke kleding gekocht voor de lente/zomer?

Bol AlgemeenBol Algemeen

7 reacties op “Springspiration: kleding dreumes

  • Wat schattig allemaal! Ik heb ondertussen ook echt zin gekregen in de lente. Vooral als ik dan mintgroene shirtjes en slippertjes voorbij zie komen!

    • Nicole (Meisje Eigenwijsje) zegt:

      Haha ja en vooral als ik naar buiten kijk en t grijs is en regent.. Dan verlang ik er echt naar!

  • Wij hebben eenzelfde smaak qua kleertjes :-)! Voor mij hoeft het echt niet allemaal roze te zijn en ook beetje stoer. Ik ben erg fan van de kleur aqua/mintgroen dus die 2 shirtjes mogen bij mij al meteen in het mandje en ook die met de kolibrie vind ik erg mooi hihi. Ik heb al verschillende keren op hun site gekeken en deze blijft favoriet. Ik ga nog kleertjes kopen (onder andere voor haar verjaardag) dus ook ff bij de Jola binnen! Ps. doe jij de kolibrie in deze kleur ik in de andere die ze hebben :-P… Wou dat het altijd lente/zomer was. Vooral shoppen voor kleintjes is dan zo leuk, al die mooie felle kleurtjes en printjes.

  • Wat een leuke inspiratie! Zo schattig al die mini kleertjes en dat shirtje met de kolibrie erop is inderdaad erg mooi. Kan me helemaal voorstellen dat je deze moest hebben 😉

  • Leuk! dat shirt met slippertjes is mijn favoriet. Ik weet nog niet welke maat Jim heeft deze zomer dus ik durf niets te kopen nog plus ik moet nog Sam’s oude kleding nog uitzoeken. Wel weer zin om te zomershoppen voor de jongens.

Reageren is niet mogelijk.