Springspiration: kleding dreumes

springspiration-e1424678574405

Oooh wat ben ik klaar met de kou! Ik heb echt zin in de lente. En als ik dan ook nog eens door de winkels struin met hun nieuwe collecties verlang ik er nóg neer naar! Ik heb al een aantal leuke dingetjes gekocht voor onze kleine meid, want tsjah voor mezelf koop ik niet zo veel meer haha. Deze leuke dingetjes show ik in een shoplog komende week, maar ik heb ook nog een aantal andere leuke items gevonden die ook zeker op mijn wishlist staan voor Fay haar lente collectie.

Kijk mee naar mijn Springspiration!

bakkaboe shirt slippersDit super leuke surf shirtje vind ik echt geweldig. Sowieso het kleurtje is echt “mijn” kleurtje, maar ook de fleurige slippertjes erop zorgen ervoor dat het echt bij de zomer past. Een echt surf shirtje dus, ik zie Fay er al in lopen hoor.. – Bakkaboebakkaboe shirtDit shirtje hebben ze ook in het roze. Maar ik vind donkerblauw ook echt enorm mooi staan bij onze meid. Hij is redelijk stoer maar heeft ook wel weer een meisjes achtig iets. – Bakkaboebakkaboe shirt turqooisJaaaa weer mijn kleurtje! Lekker zomers, heerlijk. Hij is ook nog eens lekker luchtig. – Bakkaboekort broekje bakkaboeDit soort broekjes vind ik dus echt té schattig. Ik kan ze zelf niet aan haha, maar ik zie Fay er wel in rondlopen. Met legging eronder natuurlijk he, haha.. anders komt ze de deur niet uit 😛 – Bakkaboeshirt kolibriDit shirtje viel me direct op door de kolibrie. De kolibrie is echt mijn favoriete vogeltje. Zo bijzonder vind ik ze. Daarom alleen al zou ik dit shirtje willen kopen voor ons meisje! – BakkaboeHm petjeDan nog een heel leuk petje. Altijd handig als de zon wat meer gaan schijnen. Je hebt dit petje ook in het roze maar dan vind ik hem net iets te tuttig, terwijl in het blauw hij juist weer heel leuk is in mijn ogen. – H&Msneaker wit hmEn dan deze sneakers. Echt een must have vind ik zelf. Denk dat ik ze zelf ook wil, in een grotere maat dan natuurlijk, hihi. – H&M

Zo kan ik nog veel meer laten zien, maar die springspiratie bewaar ik voor een andere keer!
Heb jij al leuke kleding gekocht voor de lente/zomer?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden ,
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

7 reacties

 1. Marion op 23 februari 2015 om 09:01

  Wat schattig allemaal! Ik heb ondertussen ook echt zin gekregen in de lente. Vooral als ik dan mintgroene shirtjes en slippertjes voorbij zie komen!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 23 februari 2015 om 09:04

   Haha ja en vooral als ik naar buiten kijk en t grijs is en regent.. Dan verlang ik er echt naar!

 2. Jenn op 23 februari 2015 om 10:51

  Leuke inspiratie! Van mij mag de lente wel komen.

 3. zomersproetje op 23 februari 2015 om 11:33

  Wij hebben eenzelfde smaak qua kleertjes :-)! Voor mij hoeft het echt niet allemaal roze te zijn en ook beetje stoer. Ik ben erg fan van de kleur aqua/mintgroen dus die 2 shirtjes mogen bij mij al meteen in het mandje en ook die met de kolibrie vind ik erg mooi hihi. Ik heb al verschillende keren op hun site gekeken en deze blijft favoriet. Ik ga nog kleertjes kopen (onder andere voor haar verjaardag) dus ook ff bij de Jola binnen! Ps. doe jij de kolibrie in deze kleur ik in de andere die ze hebben :-P… Wou dat het altijd lente/zomer was. Vooral shoppen voor kleintjes is dan zo leuk, al die mooie felle kleurtjes en printjes.

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 23 februari 2015 om 22:36

   Ik weet nog niet van de kolibrie. Moet hem in de winkel zien denk ik 😉

 4. Michelle op 24 februari 2015 om 12:19

  Wat een leuke inspiratie! Zo schattig al die mini kleertjes en dat shirtje met de kolibrie erop is inderdaad erg mooi. Kan me helemaal voorstellen dat je deze moest hebben 😉

 5. Jess op 24 februari 2015 om 20:30

  Leuk! dat shirt met slippertjes is mijn favoriet. Ik weet nog niet welke maat Jim heeft deze zomer dus ik durf niets te kopen nog plus ik moet nog Sam’s oude kleding nog uitzoeken. Wel weer zin om te zomershoppen voor de jongens.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje