Spontaan ergens barbecueën? Neem dit mee!

samuel-bryngelsson-S5BXfJl9hIk-unsplash

Spontane ideeën zijn vaak het leukst. Plotseling ergens heenreizen, ergens overnachten of bijvoorbeeld met een groepje mensen wat leuks doen. Veel mensen gaan ’s zomers met het mooie weer dan ook vaak spontaan barbecueën, bijvoorbeeld op het strand of in het park. Maar het is wel zo handig dat als je naar de supermarkt gaat omdat je ergens gaat barbecueën, je wel de juiste dingen haalt. Je wil natuurlijk wel zo goed mogelijk voorbereid zijn en er niet halverwege achter komen dat je iets mist. Neem de volgende dingen mee als je (spontaan) ergens wil barbecueën.

Handige wegwerp-barbecue

Een wegwerp-barbecue is vaak hetgeen dat je meeneemt als je ergens gaat barbecueën. Dat is toch wel het meest handig als je bijvoorbeeld in een park zit. Je kunt zo’n weggooi bbq vaak voor weinig geld kopen. Deze zijn vaak niet heel groot, en er past dus ook niet veel op. Ben je met een grotere groep mensen? Haal er dan twee of zelfs drie, zodat je niet moeilijk hoeft te doen met het bakken van het vlees. Dan gaat het allemaal een stuk sneller en makkelijker.

Bordjes, bestek en een tang

Als je thuis zou barbecueën heb je natuurlijk gewoon servies en bestek, maar buiten heb je dit niet. Zorg dus voor plastic of papieren borden, wegwerp-bestek en iets van een tang waarmee je het vlees op de barbecue kunt pakken en omdraaien. Het is natuurlijk ook niet zo fijn als je je vingers steeds verbrandt als je er iets af wil pakken. Je kunt natuurlijk ook gewoon een vork gebruiken, als je niks anders hebt. Ook bekertjes zijn handig als je drinken uit een pak of fles bij je hebt. Blikjes of flesjes zijn natuurlijk ook handig.

Vuilniszakken

Als je een avond ergens gegeten en gezeten hebt, heb je hierna waarschijnlijk een hoop afval. Hoewel er heus ook wel prullenbakken in de buurt zijn, is het wel zo fijn als je alles makkelijk bij elkaar kan doen en in één keer weg kan gooien. Neem dus vuilniszakken mee waar je na afloop de wegwerp-barbecue, alle plastic of papieren bordjes, het bestek en de verpakkingen van het eten en drinken in weg kunt gooien. Dit maakt het een stuk makkelijker en sneller.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje