Spirit Queen – L.O.L. Surprise! Movie Magic OMG-modepop

Sinds onze dochter in 2018 voor het eerst iets van L.O.L. Surprise kreeg is ze al fan. Op elk verlanglijstje staat wel iets van dit toffe unboxing speelgoed en sinds de film in oktober op Netflix is uitgekomen heeft ze hem al tig keer gezien. Ze speelt ook nog steeds met alle poppetjes en attributen die erbij horen, ook al zijn ze een paar jaar oud. Het blijft gewoon leuk. Daarom was ze extra blij toen er een pakketje werd bezorgd met daarin Spirit Queen, een van de Movie Magic OMG modepoppen.

Ze riep meteen dat ze een filmpje wilde maken van het uitpakken van deze doos. Niet alleen omdat ze zelf ook altijd naar dat soort filmpjes kijkt op Youtube Kids, maar ook omdat ze weet dat wij vroeger regelmatig dit soort filmpjes maakten. We hebben dus direct het statief gepakt, de camera erop gezet en ze is samen met haar broertje gaan unboxen.

Unboxing video L.O.L. Surprise! Spirit Queen

Bol AlgemeenBol Algemeen

L.O.L. Surprise! Movie Magic OMG-modepoppen

Stilte op de set! Laat de camera’s maar rollen! En actie! HET CADEAU voor Sinterklaas, Kerst of een verjaardag is er en dat mag je niet missen! L.O.L. Surprise! staat te trappelen om samen met jou te laten zien hoe goed jullie wel niet kunnen acteren en films maken op de ultieme L.O.L. Surprise!-filmset! Bestudeer het script maar goed want straks is het jouw beurt. Succes!

Pak de L.O.L. Surprise! Movie Magic OMG-modepoppen uit met 25 verrassingen. Maak kennis met Starlette, Gamma Babe, Spirit Queen en Ms Direct! Deze grote zussen stelen gegarandeerd de show. Samen met hun kleine zusjes is niets onmogelijk voor deze koninginnen van het witte doek. Ontdek 25 verrassingen waaronder de L.O.L. Surprise! Movie Magic OMG modepop en een 3D-bril om extra verrassingen te onthullen!

Unbox hun unieke filmscène en verzamel de filmscripts van alle 4 de Movie Magic OMG poppen om het verhaal compleet te maken! De OMG modepop komt met 2 oogverblindende outfits en fantastische accessoires. De verpakking van elke pop is een herbruikbare speelset die je kunt gebruiken als filmset of bioscoop. Elke pop is gebaseerd op een specifiek filmgenre. Creëer en remix je eigen supergave films nadat je de speciale filmscène en het script van elke pop hebt uitgepakt! Verzamel alle 4 de L.O.L. Surprise! Movie Magic OMG modepoppen en creëer de grootste film die het universum ooit heeft gezien!

Wat vinden wij ervan?

Voor het geval je de unboxing video niet bekeken hebt: onze dochter is helemaal enthousiast over Spirit Queen en over alle attributen die erbij zitten. Het is echt leuk dat de doos waar de mode-pop en attributen in zitten ook direct gebruikt kan worden als speelset. Daarnaast heeft Spirit Queen drie outfits, het pakje wat ze aanheeft wanneer je haar uit de doos haalt en nog twee andere outfits. Super leuk want zo creëer je telkens weer een nieuwe look.

Aangezien onze dochter enorm van rock houdt past Spirit Queen ook perfect bij haar. Het liefst had ze zelf ook zulke outfits willen hebben. Al denkt deze moeder daar anders over haha. Nu wordt het sparen voor de andere poppen, want dat lijkt haar wel heel erg leuk. Al heb je ook kleine zusjes varianten; de L.O.L. Surprise! Movie Magic Tots.