Speltip: Pie Face Cannon (&win)

In Fay’s favorieten van en voor Sinterklaas gaf ik al aan dat Fay het spel Pie Face Cannon zo leuk vindt. Ze heeft dit eens bij een vriendinnetje gespeeld en genoeg filmpjes van gezien. We hebben hem zelf ook in huis, maar dan ingepakt voor onder de kerstboom. Leuk voor op eerste kerstdag als we spelletjes dag hebben!

Pie Face Cannon

Klaar om te schieten…VUUR! Als iets goed is, kan het altijd nog beter. Dat geldt ook voor de internet-hit Pie-Face! In Pie Face Cannon kan je dankzij het slagroomkanon pas echt de volle lading uitdelen aan je tegenstander. De draaischijf bepaalt de hoek en de plaats van het kanon. Maar dat is niet alles: je tegenstander is niet zo hulpeloos als je denkt. Die kan zichzelf verdedigen door de zwaaihand, met drukknoppen, razendsnel heen en weer te bewegen en zo je schot te blokkeren. Je verdient punten als je een aanval succesvol afweert of juist iemand succesvol pie-facet. In alle gevallen: Lekker!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Winactie Pie Face Canon

En natuurlijk maak je ook weer kans op deze toffe prijs!

Wat moet je doen om kans te maken?

  1. Laat een reactie onder de blog of op Facebook achter. Doe je dit op Facebook dan is het tof wanneer je ook anderen tagt.
  2. Vertel waarom jij wilt winnen en voor wie.

De actie loopt tot en met 27 november 2018. De winnaar is Lizette Kerlen, de link komt op FB te staan! (klik hier voor de winactie voorwaarden)

20 reacties op “Speltip: Pie Face Cannon (&win)

Reageren is niet mogelijk.