Spel review: In een Handomdraai (+ winactie)

Wat heeft vijf vingers en kruipt over tafel? De groene, griezelige hand van In een Handomdraai! Ben jij net zo gek op spelletjes als wij? En ga jij een uitdaging niet uit de weg? Dan is het spel “In een Handomdraai” misschien iets voor jou. Dit spannende spel is gebaseerd op het bekende spel “waarheid, durven of doen” en zorgt voor hilarische situaties. Een leuk spel dus om te spelen vanaf zeven jaar oud.

Het spel ‘In een Handomdraai’

Ik hoef het spel eigenlijk niet uit te leggen want hij spreekt voor zichzelf. De groene, griezelige hand beweegt langzaam over de tafel tot het moment komt dat hij stopt en zijn vinger naar een van de spelers wijst. Ben jij degene waar de vinger naar wijst dan moet je kiezen tussen ‘doen, durven of waarheid’. Je hoeft gelukkig niet zelf iets te verzinnen, bij dit spel zitten een heleboel kaartjes waar de opdrachten op staan. Ook zitten er joker kaarten in dit spel, elke speler krijgt aan het begin één joker kaart voor wanneer je een opdracht niet wilt uitvoeren.

Voer je de opdracht goed uit? Dan krijg je het kaartje. Mislukt de opdracht of wil je hem niet uitvoeren? Dan krijg je een extra uitdaging! De eerste speler die zes kaartjes heeft verzameld heeft gewonnen!

Review In een Handomdraai

Al bij het zien van de doos zijn beide kinderen enthousiast. Alhoewel ons zoontje van vier echt nog te jong is (hij kan tenslotte nog niet lezen en sommige opdrachten gaan hem ook echt boven de pet) vindt ook hij het spel leuk. Al is het alleen maar om het rondkruipen van de hand over tafel.

Telkens wanneer er een vriendje of vriendinnetje komt spelen van onze dochter wil zij dit spel spelen. Meestal maken ze wel hun eigen spelregels, maar spelen wij als ouder ook mee dan wordt er echt fanatiek gespeeld. En… vooral ook heel erg veel gelachen. Begrijpelijk want wie wil nou niet zien hoe papa een aap nadoet die een banaan eet of je tong uitsteken zo ver je kunt voor 10 seconden.

Winactie In een Handomdraai

Naast dat wij zelf een exemplaar kregen van dit leuke spel van Megableu ontvingen we ook een tweede exemplaar om weg te geven! Leuk voor in de zak van Sinterklaas, voor een verjaardag of onder de kerstboom.

Hoe maak je kans?

Door gewoon een reactie hieronder achter te laten inclusief werkend email adres. Op dat email adres krijg je namelijk bericht wanneer je gewonnen hebt!

Je kunt meedoen aan deze winactie tot en met 7 november. Houdt op 8 november je inbox in de gaten…

19 reacties op “Spel review: In een Handomdraai (+ winactie)

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *