Spelenderwijs leren met Woezel & Pip (het grote abc boek & abc memo)

Onze dochter is met haar zes jaar al flink aan het lezen. Ze kent dan ook alle letters al en heel veel klanken zijn haar ook niet meer vreemd. Voor ons zoontje die bijna drie is moet dat allemaal nog beginnen, maar daar helpt Zwijsen samen met Woezel & Pip zeker bij. Woezel & Pip vieren heel 2020 hun vijftienjarige jubileum en Zwijsen viert dit mee met de lancering van twee nieuwe Woezel & Pip producten. Het Woezel & Pip abc memo en het Woezel & Pip het grote abc zijn de nieuwste aanwinsten in het assortiment voor drie- en vierjarigen.

Dinand Woesthoff, medeoprichter van Dromenjager en Woezel & Pip over de samenwerking tussen Zwijsen en Dromenjager: ‘Afgelopen jaar hebben we samen een complete nieuwe look and feel gegeven aan onze producten en in het jubileum komen daar nieuwe items bij. Wij zijn ontzettend trots met onze collectie leerzame producten. Edutainment is voor onze doelgroep een essentiële productcategorie en Zwijsen is hierin dé specialist.’

Woezel & Pip het grote abc

Op het moment dat wij Het grote abc-boek binnen kregen was ik verbaasd hoe groot het boek was. Ik had eigenlijk een vrij klein boek verwacht, maar hij is iets groter dan een A4 formaat. Wat ik dus ook ontzettend fijn vind want zo kan je peuter echt alles goed zien tijdens het voorlezen. Dit boek zorgt voor een speelse, eerste kennismaking met letters. Het is echt een ontzettend mooi prentenboek met daarin korte verhaaltjes bij elke letter van het alfabet.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Ons zoontje vond de illustraties echt geweldig en zelfs onze kleuter van zes luisterde aandachtig naar de verhaaltjes. Als prentenboek én als eerste kennismaking met de letters vind ik het zeker een aanrader.

Voor meer informatie over dit boek én een inkijkexemplaar kijk dan zeker even op de website van Zwijsen.

Woezel & Pip abc memo

Onze dochter is dol op memorie. Ze wil dit ook samen met Milo doen alleen hij snapt het principe nog niet helemaal. Toch kunnen zij ook op zijn niveau hier leuk mee spelen. Dit memorie spel komt eigenlijk ná het grote abc-boek van Woezel & Pip. Na die eerste kennismaking is dit memo-spel ideaal om spelenderwijs de letters van het alfabet van a tot z te leren kennen.

Het spel is dan ook te spelen zonder dat een kind kan lezen door juist alleen naar de plaatjes te kijken. Daarnaast is het spel ook nog op twee andere niveaus te spelen. Namelijk zoeken op letter of juist op woord. Ook bij dit memo-spel zijn er weer prachtige illustraties zoals we gewend zijn van Woezel & Pip. Een leuk spel om met de hele familie te spelen. Ook dit spel vind je op de website van Zwijsen waar je hem ook direct kunt aanschaffen.

Houd jouw kind ook zo van memorie?