Speelgoedtip: loopauto

Vorig jaar, met Sinterklaas, kreeg onze dochter van mijn ouders een loopkar van Nijntje. Je kent ze wel, zo’n houten ding met allerlei toeters en bellen eraan waar ze ook nog achter kunnen lopen. Wanneer ze er klaar voor zijn tenminste. Wij, als ouders, houden ervan om ons kind uit te dagen, maar niet te dwingen. We zetten haar dus niet achter de loopkar wanneer ze er nog niet aan toe is.

Aangezien ze met de loopkar heel veel andere dingen kon doen vond ik het een pracht van een cadeau. Nog steeds trouwens. Ze gebruikt hem erg vaak en ja, ook om erachter te lopen. Nu zag ik bij een vriendin iets heel anders. Een loopauto. En dan niet van die houten dingen die ze vroeger hadden, nee echt een hele gave hippe loopauto. Eentje die de kids pas kunnen gebruiken wanneer ze zelf al lopen.

Die wilde ik ook! Toen ik dus het aanbod kreeg van de webshop Geboortewinkel om een product uit te kiezen en te reviewen koos ik dus heel snel voor een loopauto. speelgoed tip loopauto

En is hij niet mooi? Ik ben er zelf een beetje jaloers op. Wat een pracht van een ding! Ja, onze Fay is een gelukkig meisje nu ze hierop kan rijden. Ik moet zeggen dat ik moeite had met kiezen want op de website staan echt een heleboel mooie loopauto’s. En dan niet alleen loopauto’s, nee je vindt er ook echt alles voor de verzorging van je baby, het slapen, kinderwagens, voeding en ga maar door.

loopauto fayZoals je gisteren kon lezen loopt ons meisje. Echter is het natuurlijk nog wel erg wankel en zijn het geen grote afstanden. Toch is dat niet erg, want ze kan ook nog niet met haar voeten plat op de grond. Daarvoor is ze nog te klein. Dus voor nu zit zij erop en duwen of trekken we haar.. Echter voor we het weten racet ze zo de achtertuin door haha!testafbeelding

11 reacties op “Speelgoedtip: loopauto

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *