Speelgoed tip: ice cream shop van de Action

Een paar weken geleden zag ik ergens een heel leuk speelsetje met ijshoorntjes, een emmer en lepeltjes. Omdat de plek waar we waren nogal bekend staat om de hoge prijzen besloot ik om online op zoek te gaan naar dit setje. Via bol.com vond ik daadoor een hele leuke ijskraam. De ice cream shop. Door omstandigheden kocht ik hem nog niet en plots was hij daar. Bij de Action. En nog goedkoper dan via bol. Omdat ik deze speelgoed tip jullie niet wil onthouden schreef ik deze blog.

IJskraam speelset / ice cream shop

Iedereen kent natuurlijk wel de standaard emmertjes met schep en vormpjes voor in de zandbak. Hartstikke leuk voor kinderen, ze vermaken zich er prima mee. Toch is het ook leuk om eens met iets anders te spelen in het zand. Waarom geen leuke ice cream shop met ijshoortjes, cupcakes, lepeltjes en zelfs een heuse ijsschep? De fantasie komt nog meer tot leven met speciale bakken waar het ‘ijs’ dan in zit en uit geschept moet worden.

Ik was in ieder geval direct verkocht haha en dat als volwassen vrouw. Gelukkig was mijn dochter minstens net zo enthousiast en toen mijn (bijna) 2jarig zoontje de ijsjes op de doos zag kon zijn dag ook niet meer stuk.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wat zit er bij deze speelset?

Deze ijskraam is superleuk voor in de zandbak. Maar ook om mee te nemen naar het strand of om binnen mee te spelen in combinatie met speelzand.

  • 1 ijskraam
  • 4 ijshoortjes
  • 1 ijsschep
  • 2 cupcakes
  • 4 lepeltjes

ice cream shop ijskraam action

Deze ice cream shop is geschikt vanaf 3 jaar. Mijn zoontje (bijna 2) speelt er echter ook mee.

Waar te koop?

Op het moment van schrijven is hij sowieso te koop bij de Action voor slechts €11,95. Heb je pech en is hij uitverkocht dan kun je hem ook nog bij bol.com bestellen. Daar is hij echter wel iets duurder. Je hebt naast deze ijskraam set ook nog een leuke emmerset en een set met een aantal ijshoortjes en een ijsschep.

Leuk ook om cadeau te doen!