Speciale vaderdag tip: beer in a box

10502052_1168074483218163_7169992939562725318_n

Onlangs plaatste ik een oproep op Twitter. Ik was namelijk op zoek naar leuke webshops die originele papa dingen verkopen, speciaal voor Vaderdag. Ik wilde namelijk een artikel schrijven met een aantal leuke tips zodat mensen die eens iets anders willen geven dan een mok, sokken of een stropdas bij mij terecht konden voor ideeën. Ik kreeg een aantal suggesties waarbij er eentje wel zat die me wel iets leek, maar echt veel kwam er niet helaas. Ik moet ook zeggen dat ik zelf ook niet weet waar ik naar op zoek was/ben, maar dat zou ik wel weten als ik het zag. En toen kwam de Beer langs. En hij stuurde me deze reactie:

En direct wist ik het. Hier was ik naar op zoek! Via de website van Beer in a box ben ik gaan chatten met 1 van de oprichters en daar kwam een pracht van een samenwerking uit.

Wat is Beer in a box?

biab_label_topZoals er beauty boxen zijn, foodboxen (zoals Marley Spoon) en wijnboxen is er nu ook een bierbox! En dan niet zomaar bier, nee speciaal bier. Bier wat je niet zomaar in de supermarkt om de hoek kunt kopen. Bier van Beer. Het hele concept en zoals ze het aangepakt hebben vind ik echt geniaal. Je kunt namelijk een losse box bestellen, maar ook tweemaandelijks een box laten komen. Je kunt er zelfs voor kiezen om dus een abonnement te nemen, maar dan bij elke box aan te geven of je hem die keer wel of niet wilt!

De vaderdag box

Uiteraard hebben ze ook speciaal voor vaderdag een box gemaakt. Deze kun je dus ook gewoon los bestellen en kost €34,95. Daarvoor krijg je een doos met daarin 5 speciaalbiertjes. Van elk speciaalbiertje krijg je 2 exemplaren, want speciaalbier is echt een verwennerij voor jezelf, maar nog leuker om te drinken met zn twee. Ook krijg je een leuk verhaal bij elk biertje zodat je er wat meer over te weten komt. Ideaal cadeau toch voor Vaderdag? beervanvliet-150x150

Zou dit iets zijn voor jouw (schoon)vader of man?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Eline op 8 juni 2015 om 10:18

  Wat een leuk concept! En ik ga zeker meedoen met de winactie!

 2. Maarten op 8 juni 2015 om 10:28

  Whoehoe, dit is echt mijn ding. Heerlijk om allerlei soorten te proeven.

 3. Daantje op 8 juni 2015 om 10:44

  Mijn vader zou dat superleuk vinden!!

 4. Malou op 8 juni 2015 om 11:35

  Wat een leuk idee zeg!

 5. Michelle op 8 juni 2015 om 12:42

  Wat een leuk cadeau! Eens iets anders dan het eeuwige badsetje of gereedschap hihi

 6. Xaviera op 8 juni 2015 om 13:59

  Wat een leuk concept! Hier zou mijn stiefvader heel erg blij van worden. 😉 Ik ga de vragenlijst ook even invullen.

 7. Anita op 8 juni 2015 om 15:57

  Leuk concept! Als je ze nu ook een alcoholvrije versie hebben dan kan ik manlief blij maken. Helaas drinken wij geen alcohol dus ik gun het een ander graag!

 8. Nesrin op 8 juni 2015 om 18:26

  Wat een leuk cadeau! Mijn vader zou dit top vinden, mijn man, vader van mijn kinderen dus 😉 niet haha

 9. Marguerita op 8 juni 2015 om 18:45

  Niet voor mijn man, maar zeker wel voor mijn vader en schoonvader, leuk!

 10. Marijke op 9 juni 2015 om 18:46

  Wat een geweldige vragenlijst! Leuk concept en leuk om in te vullen. Nu hopen dat ik win natuurlijk!

 11. De Beer op 11 juni 2015 om 08:48

  Onze Beer gromt van plezier! Wat een leuke reacties. Namens de Beer, dank! Ow, hij heeft net een speciale Vaderdag pagina gemaakt. Met nog meer uitleg over de VaderdagBox: http://www.beerinabox.nl/vaderdag/

 12. 18 juni, Vaderdag! | MMopvrijdag op 18 juni 2015 om 07:06

  […] heb ik namens de kinderen een leuk cadeau voor Vaderdag. Ik won dankzij deze blog van Nicole een heel leuk pakket. En ja, dat weet manlief al. Blijdschap was niet te verbergen toen […]

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje