Speciale vaderdag tip: beer in a box

Onlangs plaatste ik een oproep op Twitter. Ik was namelijk op zoek naar leuke webshops die originele papa dingen verkopen, speciaal voor Vaderdag. Ik wilde namelijk een artikel schrijven met een aantal leuke tips zodat mensen die eens iets anders willen geven dan een mok, sokken of een stropdas bij mij terecht konden voor ideeën. Ik kreeg een aantal suggesties waarbij er eentje wel zat die me wel iets leek, maar echt veel kwam er niet helaas. Ik moet ook zeggen dat ik zelf ook niet weet waar ik naar op zoek was/ben, maar dat zou ik wel weten als ik het zag. En toen kwam de Beer langs. En hij stuurde me deze reactie:

En direct wist ik het. Hier was ik naar op zoek! Via de website van Beer in a box ben ik gaan chatten met 1 van de oprichters en daar kwam een pracht van een samenwerking uit.

Wat is Beer in a box?

biab_label_topZoals er beauty boxen zijn, foodboxen (zoals Marley Spoon) en wijnboxen is er nu ook een bierbox! En dan niet zomaar bier, nee speciaal bier. Bier wat je niet zomaar in de supermarkt om de hoek kunt kopen. Bier van Beer. Het hele concept en zoals ze het aangepakt hebben vind ik echt geniaal. Je kunt namelijk een losse box bestellen, maar ook tweemaandelijks een box laten komen. Je kunt er zelfs voor kiezen om dus een abonnement te nemen, maar dan bij elke box aan te geven of je hem die keer wel of niet wilt!

De vaderdag box

Uiteraard hebben ze ook speciaal voor vaderdag een box gemaakt. Deze kun je dus ook gewoon los bestellen en kost €34,95. Daarvoor krijg je een doos met daarin 5 speciaalbiertjes. Van elk speciaalbiertje krijg je 2 exemplaren, want speciaalbier is echt een verwennerij voor jezelf, maar nog leuker om te drinken met zn twee. Ook krijg je een leuk verhaal bij elk biertje zodat je er wat meer over te weten komt. Ideaal cadeau toch voor Vaderdag? beervanvliet-150x150

Zou dit iets zijn voor jouw (schoon)vader of man?

12 reacties op “Speciale vaderdag tip: beer in a box

Reageren is niet mogelijk.