Spam je favoriete artikel!

Sommigen van jullie zullen het door hebben gehad, anderen niet. Maar de afgelopen 10 dagen ben ik samen met mijn gezinnetje op vakantie geweest. Wellicht snap je nu ook waarom ik niet al te vaak online te vinden was en het af en toe ook langer duurde voor ik antwoord gaf op een email. We hebben echt flink genoten van onze tijd samen en komen heerlijk relaxed terug.

Omdat ik in de afgelopen tijd dus behoorlijk wat van jullie inspirerende artikelen heb gemist en ik gewoon niet weet waar ik moet beginnen qua inhalen bedacht ik me dat het misschien een super goed idee is als jullie zelf je favoriete artikel van de afgelopen dagen met mij delen. Zo heb ik in ieder geval de beste artikelen gelezen!

spam-je-favoriete-artikelDe regels:

Bol AlgemeenBol Algemeen
  • Je mag 1 artikel van jezelf spammen
  • Je mag ook één artikel van een ander spammen
  • De kans is groot dat je reactie eerst goedgekeurd moet worden ivm de links, post dus NIET dubbel

Het zou ook leuk zijn als je eens bij een ander gaat kijken, dus gebruik deze blog ook voor inspiratie voor jezelf!

Nou kom op, toe maar.. Spam je gang!

 

10 reacties op “Spam je favoriete artikel!

Reageren is niet mogelijk.