Spam je blog 2014

Ik heb wel eens wat favorieten artikelen in de spotlight gezet maar nog nooit gaf ik jullie zelf de gelegenheid om je blog in de spotlight te zetten! Vandaag voor het eerst dus een “spam je blog” hier op Meisje-Eigenwijsje.

Volgens mij weet iedereen wel hoe het werkt, maar zo niet dan hier de uitleg:

Je mag vandaag je blog, YouTube kanaal, Instagram, Twitter.. wat jij wilt, promoten. Dat doe je natuurlijk niet alleen door een link achter te laten maar door iets erover te vertellen! Bijvoorbeeld waarom je bent gaan bloggen, wat jij het leukste vind aan je blog/kanaal. Wat je erop terug kunt vinden, enzovoort. Wie weet overtuig je mij en/of anderen om je te gaan volgen! Leuk toch?!

Grijp dus nu je kans en laat snel een reactie achter.. Wees origineel zodat jouw creatie er ook uitspringt! SPAM JE BLOG!

22 reacties op “Spam je blog 2014

 • Leuk!
  Sinds begin mei blog ik actief op http://www.mamakletst.nl
  Waarom ik ben gaan bloggen? Het leek me leuk, als puber zag ik het als een soort online dagboekje, uiteindelijk is het een deel van mijn leven geworden en al lang geen dagboekje meer 🙂

 • Altijd leuk om.je eigen blog even.onder de aandacht te brengen. Ik ben Petra en blog op http://www.happylioness.nl. Een blog over mijn leven en gedachten. Mijn kids zijn een belangrijk deel van mijn leven, dus een post over hen of het moederschap kun je zeker verwachten. Maar ik ben meer dan alleen moeder. Vandaar dus ook aandacht voor mijn favorieten, gedachten, dromen en ontwikkelingen. Lees, geniet, reageer of vraag vooral!

 • Wat leuk dat je ook een Spam blogje hebt geschreven. Op http://www.mamaliefde.nl vind je iedere dag een nieuw artikel; dit kan gaan over opvoeding, een uitstapje, maar ook een recept of een hersenkronkel. Iedere dag probeer ik je weer te verrassen met iets uit het dagelijks leven.

 • Wat leuk! Vandaag promoot ik dan graag mijn blog met schrijftips voor bloggers en ondernemers als dat mag. Op studioschrijf.nl schrijf ik op een persoonlijke manier over “zakelijke” onderwerpen als het leren schrijven van betere teksten voor je blog of website. Ik zou het leuk vinden als jullie allemaal eens een kijkje komen nemen. Je kunt me ook makkelijk volgen via twitter of Facebook én sinds vandaag ook via Bloglovin’. 🙂
  Leuk idee zo’n spam je blog Nicole! 🙂

 • Mijn naam is Marion en ik zit op dit moment in de ziektewet wegens een depressie en angststoornis. Het is vaak een taboe om over je psychische klachten te praten. Ik wil dit doorbreken door volledig open te zijn over mijn gevecht om zowel de angststoornis als de depressie te overwinnen. Ik wil laten zien dat het niet zwak is om hulp te vragen. Ik wil laten zien dat je er niet alleen voor staat. Ik zou het fijn vinden als je een keertje mee komt lezen.

  Bedankt dat we mochten spammen!

 • Hoi,
  Leuk dit spammen! Ik schrijf op Gezinsleven.com over alles wat ik leuk vind, en dan is een heleboel. Je vindt er recepten, zelfmaakideeen, tips voor dagjes uit en meer.
  Kom gerust een keertje kijken 🙂

  Succes met je blog!
  Groetjes
  Julia

 • Wat leuk zeg!
  Ik ben Faye, 24 jaar oud en alleenstaande moeder van twee lieve kinderen. Toen ik twintig weken zwanger was van mijn dochter kwam er geheel onverwachts een scheiding op mijn pad. De scheidingswereld kende ik helemaal niet, en op internet was er behalve de standaard informatieve websites ook niet veel over te vinden. Kort geleden ben ik met mijn Blog Single Mom Town begonnen om over het alleenstaand moederschap, scheiding, opvoeding en lifestyle te bloggen. Ik hoop hiermee alleenstaande moeders inspiratie te geven en een hart onder de riem te steken. Zoals ik al eerder aangaf blog ik over meerdere onderwerpen, dus je kunt mijn blog zeker ook volgen wanneer je samen bent met je partner ;-).
  Groetjes, Faye.

 • Altijd leuk zo’n Spam-Je-Blog 🙂
  Mijn naam is Karin en ik schrijf sinds een paar maanden op Omagazijn: een blog speciaal voor enthousiaste oma’s met jonge kleinkinderen (ca 0-4 jaar). Over oppassen, voorlezen, spelletjes, en nog veel meer! Kom eens een kijkje nemen op http://www.omagazijn.nl

 • Leuk dat we mogen spammen 🙂 Ik blog op http://www.moonoloog.nl over het moederschap en mijn eigen ervaringen als moeder van Lise. Ik heb ook een YouTubekanaal (www.youtube.com/moonoloog) en daarop verschijnen vlogs, video’s over Lise’s ontwikkeling en nog veel meer! Sinds ik een computer met internet heb, houd ik al online dagboekjes bij. Sinds mijn zwangerschap ben ik het bloggen wat serieuzer gaan aanpakken en ik vind het onwijs leuk om te doen!

 • Wat leuk, ik zet graag even een berichtje neer.

  Ik ben Madelon en blog al een paar jaar op http://www.waymadi.nl over Food, Lifestyle en Mama & Baby. Sinds deze maand schrijft ook mijn best friend en medemama mee.

  Wij zijn meer dan alleen moeder en dat zie je terug. Waymadi.nl is een persoonlijke blog met een foodtwist afgewisseld met Mama artikelen.

  Hope to see you!

 • Diy's for you and me zegt:

  Wat lief dat we mogen spammen!
  Ik blog, anoniem, op http://www.diysforyouandme.weebly.com. Een blog waar je minimaal 2 keer in de week, maar meestal nog wel vaker, je portie creativiteit, inspiratie, persoonlijke artikelen en nog veel meer krijgt!

  Om mijn blog te verbeteren kan je nu ook helpen door er een enquête in te vullen!

  Liefs ♥

Reageren is niet mogelijk.