Spam je blog 2014

spam-je-blog

Ik heb wel eens wat favorieten artikelen in de spotlight gezet maar nog nooit gaf ik jullie zelf de gelegenheid om je blog in de spotlight te zetten! Vandaag voor het eerst dus een “spam je blog” hier op Meisje-Eigenwijsje.

Volgens mij weet iedereen wel hoe het werkt, maar zo niet dan hier de uitleg:

Je mag vandaag je blog, YouTube kanaal, Instagram, Twitter.. wat jij wilt, promoten. Dat doe je natuurlijk niet alleen door een link achter te laten maar door iets erover te vertellen! Bijvoorbeeld waarom je bent gaan bloggen, wat jij het leukste vind aan je blog/kanaal. Wat je erop terug kunt vinden, enzovoort. Wie weet overtuig je mij en/of anderen om je te gaan volgen! Leuk toch?!

Grijp dus nu je kans en laat snel een reactie achter.. Wees origineel zodat jouw creatie er ook uitspringt! SPAM JE BLOG!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

22 reacties

 1. Chantal op 8 september 2014 om 06:13

  Hai, leuk dat we mogen spammen op je blog vandaag. Neem ook eens een kijkje op http://www.miszbloggie.nl ook daar mag je vandaag je blog spammen. Mijn blog gaat over nails, food, lifestyle en zo nu en dan een stukje personal life.

  x Liefs Chantal

 2. Joyce op 8 september 2014 om 07:14

  Leuk!
  Sinds begin mei blog ik actief op http://www.mamakletst.nl
  Waarom ik ben gaan bloggen? Het leek me leuk, als puber zag ik het als een soort online dagboekje, uiteindelijk is het een deel van mijn leven geworden en al lang geen dagboekje meer 🙂

 3. Petra op 8 september 2014 om 07:20

  Altijd leuk om.je eigen blog even.onder de aandacht te brengen. Ik ben Petra en blog op http://www.happylioness.nl. Een blog over mijn leven en gedachten. Mijn kids zijn een belangrijk deel van mijn leven, dus een post over hen of het moederschap kun je zeker verwachten. Maar ik ben meer dan alleen moeder. Vandaar dus ook aandacht voor mijn favorieten, gedachten, dromen en ontwikkelingen. Lees, geniet, reageer of vraag vooral!

 4. Linda op 8 september 2014 om 10:13

  Wat leuk dat je ook een Spam blogje hebt geschreven. Op http://www.mamaliefde.nl vind je iedere dag een nieuw artikel; dit kan gaan over opvoeding, een uitstapje, maar ook een recept of een hersenkronkel. Iedere dag probeer ik je weer te verrassen met iets uit het dagelijks leven.

 5. Petra op 8 september 2014 om 10:28

  Wat leuk! Vandaag promoot ik dan graag mijn blog met schrijftips voor bloggers en ondernemers als dat mag. Op studioschrijf.nl schrijf ik op een persoonlijke manier over “zakelijke” onderwerpen als het leren schrijven van betere teksten voor je blog of website. Ik zou het leuk vinden als jullie allemaal eens een kijkje komen nemen. Je kunt me ook makkelijk volgen via twitter of Facebook én sinds vandaag ook via Bloglovin’. 🙂
  Leuk idee zo’n spam je blog Nicole! 🙂

 6. Sheena op 8 september 2014 om 10:40

  Ik blog nu ongeveer anderhalfjaar op http://www.sheenablogt.be en ben echt een beetje verslaafd geworden aan dat bloggen 🙂 Ik blog over de leuke dingen in mijn leven: mijn twee kinderen, de naaiprojecten die ik maak, boeken die ik lees, de moestuin, uitstapjes die we maken , verbouwen, ….
  Er loopt op dit moment ook een giveaway op mijn site:
  http://www.sheenablogt.be/2014/08/sheena-geeft-weg-giveaway.html
  Iedereen welkom om deel te nemen 🙂

 7. Marion op 8 september 2014 om 11:44

  Mijn naam is Marion en ik zit op dit moment in de ziektewet wegens een depressie en angststoornis. Het is vaak een taboe om over je psychische klachten te praten. Ik wil dit doorbreken door volledig open te zijn over mijn gevecht om zowel de angststoornis als de depressie te overwinnen. Ik wil laten zien dat het niet zwak is om hulp te vragen. Ik wil laten zien dat je er niet alleen voor staat. Ik zou het fijn vinden als je een keertje mee komt lezen.

  Bedankt dat we mochten spammen!

 8. Julia op 8 september 2014 om 14:00

  Hoi,
  Leuk dit spammen! Ik schrijf op Gezinsleven.com over alles wat ik leuk vind, en dan is een heleboel. Je vindt er recepten, zelfmaakideeen, tips voor dagjes uit en meer.
  Kom gerust een keertje kijken 🙂

  Succes met je blog!
  Groetjes
  Julia

 9. Faye op 8 september 2014 om 16:46

  Wat leuk zeg!
  Ik ben Faye, 24 jaar oud en alleenstaande moeder van twee lieve kinderen. Toen ik twintig weken zwanger was van mijn dochter kwam er geheel onverwachts een scheiding op mijn pad. De scheidingswereld kende ik helemaal niet, en op internet was er behalve de standaard informatieve websites ook niet veel over te vinden. Kort geleden ben ik met mijn Blog Single Mom Town begonnen om over het alleenstaand moederschap, scheiding, opvoeding en lifestyle te bloggen. Ik hoop hiermee alleenstaande moeders inspiratie te geven en een hart onder de riem te steken. Zoals ik al eerder aangaf blog ik over meerdere onderwerpen, dus je kunt mijn blog zeker ook volgen wanneer je samen bent met je partner ;-).
  Groetjes, Faye.

 10. Omagazijn op 8 september 2014 om 19:55

  Altijd leuk zo’n Spam-Je-Blog 🙂
  Mijn naam is Karin en ik schrijf sinds een paar maanden op Omagazijn: een blog speciaal voor enthousiaste oma’s met jonge kleinkinderen (ca 0-4 jaar). Over oppassen, voorlezen, spelletjes, en nog veel meer! Kom eens een kijkje nemen op http://www.omagazijn.nl

 11. Mama van Vesper op 8 september 2014 om 20:44

  erg leuk!
  Mijn blog gaat over het mama-zijn en mijn interesses!

 12. Monique op 8 september 2014 om 20:44

  Leuk dat we mogen spammen 🙂 Ik blog op http://www.moonoloog.nl over het moederschap en mijn eigen ervaringen als moeder van Lise. Ik heb ook een YouTubekanaal (www.youtube.com/moonoloog) en daarop verschijnen vlogs, video’s over Lise’s ontwikkeling en nog veel meer! Sinds ik een computer met internet heb, houd ik al online dagboekjes bij. Sinds mijn zwangerschap ben ik het bloggen wat serieuzer gaan aanpakken en ik vind het onwijs leuk om te doen!

 13. Jenn op 8 september 2014 om 22:06

  Leuk! Mijn blog ken je natuurlijk al, maar voor de mensen die hem nog niet kennen: ik blog op http://www.jennnsfigments.com, mijn persoonlijke blog over alles wat mij bezig houdt.

 14. Madelon op 9 september 2014 om 08:09

  Wat leuk, ik zet graag even een berichtje neer.

  Ik ben Madelon en blog al een paar jaar op http://www.waymadi.nl over Food, Lifestyle en Mama & Baby. Sinds deze maand schrijft ook mijn best friend en medemama mee.

  Wij zijn meer dan alleen moeder en dat zie je terug. Waymadi.nl is een persoonlijke blog met een foodtwist afgewisseld met Mama artikelen.

  Hope to see you!

 15. Mama van Jenthe (Kelly) op 9 september 2014 om 19:50

  Wat leuk! En om andere blogs te ontdekken. Voor de mensen die mijn blog nog niet kennen:

  Mijn blog: http://www.mamavanjenthe.nl gaat over ons gezin van 3. Vooral over mijn meisje (die net 1 is geworden) wat ze mee maak en doet en over haar ontwikkelingen. Leuke foto’s en video’s horen er ook bij!

 16. Deirdre op 9 september 2014 om 20:28

  Omdat er niet zoveel WAHMs zijn leek het mij leuk om er over te bloggen. Natuurlijk ga ik het niet de hele tijd over mijn werk hebben maar wel over mijn leven met kids en thuis werken.

  http://www.digital-chocolate.nl

 17. Nancy op 9 september 2014 om 21:57

  Tof! Ik ben pas vorige week (weer) begonnen met bloggen, dus ik kan wel wat bezoekers gebruiken! 🙂
  Mijn blog is te vinden op http://zoninhaarogen.wordpress.com! 🙂

 18. Stéphanie | Expeditie Aardbol op 10 september 2014 om 13:46

  Leuk om op deze manier wat meer blogs te ontdekken!

  Dit is de mijne: http://www.expedtieaardbol.nl, het gaat over reizen!

 19. Diy's for you and me op 13 september 2014 om 18:17

  Wat lief dat we mogen spammen!
  Ik blog, anoniem, op http://www.diysforyouandme.weebly.com. Een blog waar je minimaal 2 keer in de week, maar meestal nog wel vaker, je portie creativiteit, inspiratie, persoonlijke artikelen en nog veel meer krijgt!

  Om mijn blog te verbeteren kan je nu ook helpen door er een enquête in te vullen!

  Liefs ♥

 20. The Beautyboulevard op 14 september 2014 om 19:37

  Wij bloggen samen met zijn 2en. Wij bloggen over beauty, lifestyle, food, boys en nog veel meer met een persoonlijke touch!

  Neem je een kijkje?

  http://www.thebeautyboulevard.nl

  Mijn bloglovin: http://www.bloglovin.com/blog/12710349

  xx

 21. Nikkie op 17 september 2014 om 12:19

  Geen blog, maar wel een heel leuk nieuw concept waarbij mensen over de hele wereld elkaar voor weinig geld een super schattig pakketje (met armband, persoonlijke kaart en leuke verpakking) kunnen sturen 🙂

  http://www.birambi.com

 22. Suusje op 29 oktober 2014 om 18:03

  Leuk dat we ons even mogen voorstellen, ik ben susan, ik schrijf over mode en beauty op http://modamoda.nl/

  Ook schrijf ik over 2e hands kinderkleding

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje