Spaanse date

Tijdens onze vakantie hadden we tweemaal een date met een ander gezin. Het was echt puur toeval dat we erachter kwamen dat we eigenlijk best dicht bij elkaar zaten. Dat andere gezin was namelijk het gezin van Marij, van zomersproetje! Zij is inmiddels een echte vriendin geworden en we hadden elkaar al een aantal keer gezien voor de vakantie. Tijdens het praten over de vakantie kwamen we erachter dat we bij elkaar in de buurt zouden zitten en het leek ons dan wel leuk om af te spreken met de gezinnetjes.

Wel kozen we ervoor om ergens in het midden af te spreken, wat maar goed ook was, want het bleek toch voor beide nog een uur rijden te zijn. We spraken af in L’Estartit bij het strand. Lekker na de slaapjes van de meiden, zodat we ook na het heetst van de dag er zouden zijn en later samen konden eten.. elineDe twee dames konden niet meer verschillen dit keer. Eline moest telkens weggeplukt worden uit het water en kroop echt overal heen. (zielige papa en mama die er telkens achteraan moesten) Terwijl Fay niet de zee in wilde en het prima vond in het zand op haar plekje. fay-spanjeVeel later op de dag begon Fay ook rond te dabberen. Ze kwam erachter dat het zand wel héél erg leuk was om mee te spelen! Ook Eline had een aanvaring met het zand, maar dan op een andere manier… eline-strandBah dat zand was toch niet zo lekker… Ik wil liever de inhoud van het pakje wat hierin zat. vriendinnenWij vrouwen vonden het tijd worden voor een koele versnapering en zorgden voor wat Mojito’s voor onszelf. Lekker eventjes me-time zo in dat verre land op het strand!

Nadat we een paar uur op het strand hebben vertoefd begonnen de buikjes wel te rommelen. Ook de twee kleine dames lieten merken dat ze wel wat lustten dus ruimden we alles op, zetten de tassen in de auto en liepen naar de restaurantjes. Daar besloten de mannen voor iets simpels te gaan als friet met kip of een cordon blue, maar wij vrouwen hadden zin in een echt Spaans diner dus we bestelden Sangria en Paella! paellaHet ging nog best goed met die twee kleintjes erbij. We moesten ze wel telkens op hun billen neerzetten omdat ze zo uit hun stoel klommen maar ze hebben zich verder goed gedragen vind ik!

Een paar dagen later was het voor ons gezinnetje alweer tijd om naar huis te gaan. Dit deden we na het avondeten en het leuke was die dag kwam de familie H. ook nog even bij ons op de camping. Zo hadden we nog een hele fijne ontspannen laatste dag, voordat we weer naar huis moesten. collage-spanje

Gelukkig kunnen we thuis ook nog heerlijk nagenieten van deze trip naar de Middellandse Zee.

Deze Spaanse date is beide gezinnen echt goed bevallen, wie weet.. volgend jaar samen op vakantie? 😉

10 reacties op “Spaanse date

  • Aaaaah wat leuk om te zien! Ik volg jullie allebei, dus ik ”ken” de twee kleine dames ook. Wat een toffe foto van jullie samen op het strand! 🙂 Big smile hier!

  • Wat fijn. Gezelligheid op vakantie! Ook fijn voor de kinderen. Wij gingen vroeger ook altijd met een ander gezin op vakantie. Konden de kinderen lekker samen spelen.

  • Wat super leuk zeg! Gezellig voor de papa’s en mama’s maar ook voor de meiden! Wij gaan binnenkort 2 weken in eigen land op vakantie en hebben ook vrienden uitgenodigd om langs te komen…daar krijg ik nu alleen nog maar meer zin in bij het zien van jou mooie foto’s! Heerlijk zeg!

  • Wat was het gezellig en wat zijn de foto’s mooi geworden! Werd er wel een beetje verlegen en stil van. Beter had ik het niet kunnen vertellen. Bij de laatste foto krijg ik weer kippenvel als ik terugdenk aan het koude water in het zwembad brrr…en inderdaad wie weet…Op naar veel nieuwe ‘dates’! Dikke knuffel x

  • Ik ben na jouw reactie op mijn blog gelijk gaan zoeken op jouw blog en inderdaad, ook wij hebben in dezelfde buurt vakantie gevierd! Wat grappig. Wie weet hoeveel andere bloggers er nog naar toe gaan!

Reageren is niet mogelijk.