Sophie la girafe – Squiz knijpzakjes

IMG_2655

Op de negenmaandenbeurs ontdekte ik tijdens een mini rondleiding van Puur Baby Plaza de knijpzakjes van Squiz. Ik vertelde in dat artikel al dat het handige hervulbare knijpzakjes zijn, maar had ze zelf eigenlijk nog nooit uitgeprobeerd. Inmiddels zijn ze hier al volop in gebruik dus kan ik ook een eerlijke review erover schrijven.

Squiz geeft zelf aan dat de zakjes:

 • makkelijk te vullen zijn
 • makkelijk schoon te maken zijn
 • herbruikbaar zijn (ongeveer 50x)
 • een dubbele zipper hebben waardoor er maar liefst 50 kg op kan komen
 • praktisch onderwijs zijn

Ervaring Squiz knijpzakjes

Ik kan je vertellen dat ik 4 van de 5 dingen zelf in ieder geval al heb ervaren! Of ze ook 50x herbruikbaar zijn weet ik niet, maar ik ga er zelf wel vanuit. Ik heb de zakjes zelf al meegenomen terwijl ik bijvoorbeeld ging shoppen. Het was echt een lekker tussendoortje voor me (ik deed er een fruitsmoothie in).

IMG_2665

Onze dochter is er ook weg van, ze werd dus al enthousiast bij het zien van de zakjes. Dat is niet zo vreemd want Sophie la girafe staat erop!! Ze wilde het zakje dus al direct “hebbuh” en toen ze doorhad dat er ook nog eens eten in zat.. Nou ze was niet meer te houden. Ook dat wilde ze natuurlijk “zelluh” doen!

sophie la girafe

Winactie (gesloten)

Ben je al overtuigd?
Mooi! Want je kunt zo’n setje met 3 knijpzakjes van Sophie la girafe winnen hier op Meisje-Eigenwijsje!

Het enige wat je hoeft te doen is een reactie achterlaten met daarin de reden waarom je hem wilt winnen!

Ik zou het wel leuk vinden als je jezelf ook inschrijft voor mijn Nieuwsbrief (zie sidebar) en mijn pagina leuk vindt op Facebook.

De winnaar van de knijpzakjes is Mascha. Gefeliciteerd!

testafbeelding

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

11 reacties

 1. Nicoline op 1 mei 2015 om 14:14

  Wat een leuke knijpzakjes!! Ik zou ze heel graag willen winnen, omdat mijn kleine meisje van 4 maanden helemaal verliefd is op haar Sophie. De bijtring en de originele sophie zijn favoriet hier in huis en ook het badspeeltje vind ze helemaal geweldig. We gaan binnekort beginnen met vast voedsel na een hoop gedoe met koemelkallergie, dus deze zakjes zouden heel goed van pas komen. (het kan zijn dat je deze reactie twee keer binnen krijgt want ik kreeg een foutmelding, sorry hiervoor niet mijn bedoeling)

 2. Daantje op 1 mei 2015 om 14:55

  Wat ontzettend handig, ik wil deze graag winnen!! (Al ben ik wel benieuwd hoe je ze schoon kunt maken??) Waarom ik ze wil winnen: ik ben ervan overtuigd dat verse fruitsmoothies of moesjes gezonder zijn dan die uit de winkel, en Tobias lust ze erg graag dus dit is gewoon superhandig!!

 3. zomersproetje op 1 mei 2015 om 15:33

  Leuke foto van Fay! Ik wil graag ook meedoen! Eline is dol op fruit en is een perfecte manier om haar heerlijke fruitsmoothies te laten proeven! Alles met een rietje of iets om op te zuigen is het nu helemaal dus deze pakjes vallen daarom vast ook heel goed in de smaak!

 4. Mascha op 1 mei 2015 om 15:35

  Super leuke actie. Mijn jongens (3 jr. en 11 mnd) zijn dol op vers fruit. In de auto en bij een uitje is het nogal eens geklieder (ik heb het liefst vers), dus dit is de oplossing!

 5. kelly op 1 mei 2015 om 15:55

  Deze zijn zoooooooo leuk! De leukste die ik ooit heb gezien qua knijpzakjes. Ik koop ze nu altijd van Goodies….dure hobby dus dit zou heel mooi zijn!! Ik wil ze winnnneuh!

 6. Girl from 1981 op 1 mei 2015 om 20:00

  Wat een leuke actie en wat een goed product. Mijn meisje is dol op zakjes fruit, we hebben ze altijd wel bij ons. Nu zijn die zakjes biologisch fruit hartstikke duur als je er onderweg telkens wel 2 doorheen jaagt, omdat ze ook nog eens redelijk klein van formaat zijn. Met deze zakjes zou ik haar en vers fruit kunnen geven en toch het altijd bij me hebben.

 7. Madelon op 1 mei 2015 om 22:35

  Leuk! Hier gaan de bio zakjes knijpfruit er rap doorheen. Deze zou ik graag willen proberen. Ze lijken me ook handig voor mezelf om smoothies in mee te nemen.

 8. Annemiek op 2 mei 2015 om 20:53

  Ik heb twee geweldige dochters. De oudste is echt dol op fruit en groente. Ze eet alles wat eetbaar is uit de tuin. De jongste is wat minder gek op groente en fruit. Ik denk dat deze mooie zakjes het voor haar wat aantrekkelijker maken. Bovendien is het echt een enorme smeerkont 😉
  Een andere reden is het mileu aspect. We zijn bezig met het zo min mogelijk weggooien van eten door alle restgroenten en fruit tot een gerecht te bereiden. Deze mooie zakjes kunnen daarbij super goed worden gebruikt!!

 9. Ivy op 3 mei 2015 om 00:35

  Ohhhh die wil ik ECHT winnen zeg !!!!

  En eigenlijk mijn voornaamste reden is toch wel dat wij bij uitjes naat het strand, wandelingen of een dagje shoppen toch vaak de ,,ongezonde,, voeding snackjes pakken. M’n zoontjes Jackson krijgt dan vaak chipjes, koekjes of gewoon wat wij eten en zou hem dan toch veel liever een gezonde squizzzzeeee zakje willen geven !!!!!

  En wil ook nog even zeggen dat ze er wel to cute uitzien en dus zeg ik hebbe hebbe hebbe voor Jackson 🙂

 10. Roos op 3 mei 2015 om 13:25

  Wauw wat zijn deze leeeeuk!! De hervulbare knijpzakjes die ik gekocht had waren helaas niet zo’n succes aangezien er geen zip lock in zat en ze amper schoon te maken waren, mijn meisje vond ze echter wel helemaal geweldig en at eindelijk weer een beetje goed. Deze lijken mij dus echt ideaal!!

 11. Esther op 3 mei 2015 om 22:50

  Super leuk en handig!
  Kan ze zeker goed gebruiken thuis
  Komt zeker hier goed van pas.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje