Snuffelbox | leuke verrassing voor honden

9867cfb4-575f-4f3d-98e2-8dc5d1ea285d

Wanneer er pakketjes gebracht worden staan er altijd twee hele blije honden aan de doos te snuffelen. En eigenlijk altijd druipen ze na het snuffelen weer af. Want ja, er zit niks voor hen in. Maar vlak na dierendag kwam er dan eindelijk een pakketje binnen speciaal voor hen. De Snuffelbox!

Wat is de Snuffelbox?

De Snuffelbox is een verrassingsbox die je kunt bestellen speciaal voor honden. In deze verrassingsbox zitten zes (of meer) zorgvuldig geteste premium producten. Denk aan leuke speeltjes, 100% natuurlijke snacks, verzorgingsproducten en de nieuwste gadgets. Je kunt zelfs kiezen voor een glutenvrije box.

snuffelbox

Wat ik ook erg mooi vind aan de Snuffelbox is dat 10% van hun winst per box gaat naar organisaties die zich inzetten voor het welzijn van honden. Want dat er veel dierenleed in de wereld is, dat is helaas algemeen bekend.

Speciale editie voor dierendag

Wij ontvingen een speciale Snuffelbox namelijk de dierendag editie. Helaas was hij niet op tijd voor dierendag binnen, maar gelukkig kunnen onze honden geen kalenders lezen. Ze waren in ieder geval direct blij maar vonden het toch ook weer een beetje spannend. Normaal jagen we ze altijd weg als we een doos uitpakken en nu mochten ze er gewoon aan snuffelen. En zelfs dingetjes eruit pakken. Vooral het eruit pakken dat durfden ze eigenlijk niet. Maar toen ik ze bleef aansporen gingen ze uiteindelijk los!

snuffelbox-dierendag

Wel heb ik er even alvast één ding uitgehaald, want er zat een hondenlolly in. Zonder verpakking. En als je twee honden hebt en dus maar één lolly dan wordt dat een beetje lastig. Deze hebben we uiteindelijk dus ook aan een andere hond gegeven. Omdat er zoveel in zat besloten we ook om de (half)broertjes, vader en vriendjes van onze honden te verblijven met wat lekkere snacks. Er bleef uiteindelijk nog genoeg over voor onze twee kanjers.. Dus waarom ook niet? Samen delen samen spelen toch? Haha..

Qua speeltjes waren er toch wel wat favorieten. De bal werd het lievelingsspeeltje van onze Lucky, al hebben we hem met regelmaat even verstopt. Want hij is zo gefixeerd op ballen haha. En de fretachtige knuffel werd als knuffel van Max gebombardeerd. Hij sjouwt dat ding overal mee naartoe. Zelfs naar buiten, wat niet altijd even handig is haha. Dat rode speelgoed bot heeft niet zo heel veel succes. Ik zie ze er nooit mee spelen of op kauwen eigenlijk. Al is hij wel wat gehavend.

dierendagbox

Naast speelgoed en veel lekkers zat er ook hondenshampoo in en hondenthee. Deze twee hebben we nog niet getest. Sowieso onze honden wassen is eigenlijk niet te doen, dat laten we liever aan een ander over. Al met al was het een goed gevulde Snuffelbox en zijn we er erg tevreden over.

Wel hoop ik dat ze in de toekomst ook de optie geven dat je kunt kiezen voor hoeveel honden je de Snuffelbox wilt. Wij hebben dus twee honden en dat is soms lastig met bepaalde snacks etc. Mijn ouders hebben zelfs drie grote honden en vier kleine honden. Dus ook voor hen zou dat wel handig zijn zo’n optie.

img_8426

Ken jij de Snuffelbox al?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

1 reactie

  1. Armande op 27 oktober 2016 om 22:34

    Wat leuk zeg, ik had er nog nooit van gehoord! Hier vinden ze de leveringen altijd maar matig interessant.

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje