Snelle gezonde maaltijd met Food Fellows

Lekker, makkelijk en gezond. Als ouder wil je graag je kinderen (en jezelf) iets gezonds voor schotelen. Echter heel veel tijd om een gezonde én lekkere maaltijd op tafel te zetten heb je niet. Kinderen kunnen sowieso heel erg kieskeurig zijn als het gaat om groenten eten. Zo wil mijn peuter echt geen groente door zijn eten zien.

Daarom was ik zo blij toen ik hoorde over de sauzen van Food Fellows. Zij hebben onder andere de Food Fellows EASY Tomato Base en de Food Fellows EASY Pasta Sauce. En deze sauzen bestaan echt voornamelijk uit groente. En dan bedoel ik niet dat er uiteindelijk maar 30% in zit. Nee de EASY Pasta Sauce bevat maar liefst 97% aan groenten en is daarom ook erg lekker voor de pasta (wat verrassend) of lasagne. De EASY Tomato Base bestaat juist volledig uit groenten. Er zit namelijk 1 kilo aan tomaten in en nog wat tomatenpuree.

De EASY Pasta Sauce hebben we dan ook diezelfde avond nog gebruikt voor de macaroni. Voor onszelf had ik er nog wat paprika doorheen gesneden maar voor de peuter hield ik het alleen bij de saus. Op die manier kreeg hij toch zijn groentes binnen zonder dat hij het doorhad.

Bol AlgemeenBol Algemeen

De EASY Tomato Base wilde ik in eerste instantie gebruiken voor weer een pasta. Echter kwam daar opeens onze Pizzarette binnen en voor de bodem van de mini pizza’s hadden we natuurlijk ook tomatensaus nodig. Dus kwam de pot met Food Fellows Tomato Base ook op tafel.

Het was de perfecte basis voor onze pizza’s. Naast de twee sauzen die wij hebben getest heb je ook nog de EASY Curry Sauce en de EASY Chili Sauce. Ook deze wil ik graag nog eens proberen.

Ik ben er in ieder geval heel blij mee dat je met deze sauzen op een gemakkelijke én snelle manier een gezonde maaltijd op tafel kunt toveren. Dat scheelt me een heleboel werk.

Ken jij deze sauzen al?