Sneeuwwitje | Outfit of the Fay

“Mama, ik wil mijn sneeuwwitje trui aan”. Deze zin hoor ik de laatste tijd wel erg veel. En niet geheel onterecht. Want de trui waar ze op doelt is ook werkelijk prachtig! Helaas voor haar moet die trui ook wel eens in de was. Maar als ze hem dan weer aan mag, is ze dolgelukkig. Omdat deze trui haar favoriet is geworden en stiekem ook van mij laat ik hem vandaag in een outfit of the Fay zien. 🙂

Outfit of the Fay

Het was wel even zoeken naar kleding om te matchen bij deze gave trui van Cotton Ivy. Niet omdat hij zo moeilijk te matchen is, maar meer omdat we voor Fay eigenlijk amper broeken hebben. Ze draagt vooral jurkjes tegenwoordig omdat de meeste broeken afzakken. Qua lengte heeft ze maat 92 zeker nodig maar qua breedte zou ze maat 80 nog aan kunnen. Heel irritant dus! Maar gelukkig vond ik nog een korte broek van Pomp de Lux die we vorig jaar kochten in de winter. Deze past nog steeds en zakt gelukkig niet af. Deze combineerde ik dan nog met een maillot van de Jola Mode en de Red-Rag schoenen die we onlangs kregen.

img_0270

Bol AlgemeenBol Algemeen

Cotton Ivy: reversible

Wat ik zo geweldig vind aan het merk Cotton Ivy is dat veel van hun kleding reversible is. Het is dus aan twee kanten te dragen. Zo hebben wij een zomerbroekje van hen die aan de ene kant een jeans look heeft en aan de andere kant legergroen is. Maar ook een blouse die aan omkeerbaar te dragen is. Hetzelfde geldt voor deze geweldige sneeuwwitje trui.

img_0284

Wel moet ik toegeven dat wij hem vooral op bovenstaande manier dragen. Of nou ja, Fay dan. Ik vind dat echt de mooiste kant, al is die andere kant ook erg leuk en weer heel anders. Die andere kant heb ik overigens niet zelf op de foto gezet. Helemaal niet bij nagedacht tijdens het maken van de foto’s haha. Maar hieronder zie je hem in een lookbook foto die gemaakt is door Martine de Leeuw van Fotostudio Bellavie.

8G2A1218

Wat vind je van Fay haar outfit?

13 reacties op “Sneeuwwitje | Outfit of the Fay

Reageren is niet mogelijk.