4x sneeuw garantie deze winter

Ik ben een echte zon liefhebber. Elk jaar kijk ik uit naar de dagen vol zon en warmte… Je zult nu dus ook wel denken, waarom schrijf je dan in hemelsnaam een artikel over sneeuw garantie? Nou ik zal je een geheimpje verklappen: stiekem vind ik sneeuw dus wel heel erg leuk. En mijn dochter is helemáál fan van dat witte spul. -samenwerking-

Maar ja.. We wonen wel in Nederland. En in Nederland is er gewoon geen garantie op sneeuw. Mijn dochter denkt daar overigens anders over, die roept al sinds dat de dagen donkerder en kouder worden om sneeuw. En ze blijft volhouden dat er een witte kerst komt. Nou laten we het hopen. Want een witte kerst is toch wel een van de dingen op mijn wishlist voor de kerstman.

Sneeuw garantie deze winter

Omdat we in Nederland wonen en dus geen garantie op sneeuw hebben moet je dus iets anders verzinnen om ervoor te zorgen dat je minimaal 1x tijdens de winter sneeuw zult zien en proeven voelen.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Zelf sneeuw maken

Je kunt natuurlijk zelf sneeuw maken. Linda heeft op haar blog een heel fijn artikel hierover geschreven met wat voorbeelden erin. Op die manier kun je zelfs sneeuw zien en voelen midden in de zomer. Maar goed, dat is natuurlijk niet echt…

Naar Snowworld

Je kunt natuurlijk ook naar Snowworld. Daar neem je dan bijvoorbeeld een ski- of snowboardles. Of je gaat gewoon vrij skiën. Wij zijn daar onlangs geweest voor een event en Fay heeft echt mega genoten. En ik ook. Samen met de slee van de heuvel af… geweldig.

Noordwijk Winter Wonderland

Oke vooruit, stiekem smokkel ik met dit item. Want er ligt geen sneeuw, maar er is wel een hele grote ijsbaan bij Winter Wonderland in Noordwijk. Het schijnt daar dus hartstikke leuk te zijn, voor zowel de kinderen als voor jezelf. Dus ik wil daar dit jaar in ieder geval een kijkje gaan nemen. En wie weet hebben we wel geluk en gaat het toch echt sneeuwen..

Op wintersport

En je kunt natuurlijk op wintersport in Oostenrijk. Dan weet je helemaal zeker dat er echt sneeuw ligt! Zelf ben ik tijdens mijn tienerjaren in Oostenrijk geweest om te snowboarden. En dat was helaas geen succes. Na de eerste dag zat ik al moederziel alleen met een gescheurde enkelband te kijken hoe de rest door de sneeuw zoefden. Maar goed, in het verleden behaalde resultaten geven geen garantie in de toekomst.

Dus wellicht gaat het de volgende keer beter, zeker als ik eerst wat lesjes heb genomen bij Snowworld. En dan lijkt me een wintersportvakantie eigenlijk heel erg leuk om te doen. Mijn dochter gaat het sowieso gaaf vinden, dat weet ik in ieder geval zeker!

Ben jij al eens op wintersport geweest?

5 reacties op “4x sneeuw garantie deze winter

Reageren is niet mogelijk.