Sneak preview: de babykamer

20140220_101102

Ik wilde al een poosje foto’s maken van de babykamer maar telkens was er een reden om het niet te doen. Maar ja, vaak komt van uitstel afstel en in dit geval kan ik niet eens foto’s maken want ik lig in het ziekenhuis. Nu zou je kunnen zeggen ‘maar je man dan, die kan toch foto’s maken’? Ja dat kan zeker en dat zou hij ook doen als ik het vroeg, maar ik wil dat gewoon liever zelf doen. Dan kan ik ook de hoek nemen die ik wil, de spulletjes dusdanig neerzetten dat ze er “leuk” uit komen en.. ja je snapt het wel!

Maar omdat ik ook wel begrijp dat sommige van jullie nieuwsgierig zijn en omdat het nu ook wel lekker makkelijk is laat ik toch alvast iets zien. Een soort van sneak preview dus, echter wel met foto’s die ik een poosje terug met mijn telefoon maakte. Dus geen hoogstaande kiekjes helaas!20140220_101102Hier zie je het “plankje” die boven de commode hangt. Er bovenop staat op dit moment dus een schilderijtje die we kregen van mijn peettante. Als je in de vakjes kijkt zie je van links naar rechts het volgende: een vogelhuisje gemaakt door mijn schoonzusje en die ik kreeg op de babyshower; een flesje die in 1 van de babydozen zat (die staat daar trouwens per ongeluk); een beertje gemaakt van heel speciaal spul, weet niet meer precies waarvan sorry maar die kreeg ik van een lief vriendinnetje ook tijdens de babyshower; en als laatste een nachtlampje van de IKEA die ik van mijn broertje kreeg, heel schattig… veranderd ook van kleur als je hem aanzet!

20140220_101109Dit is dus een deel van de commode, deze foto had ik eigenlijk gemaakt om te laten zien aan iemand welke roze ik nou bedoelde! Fuchsia roze dus, maar kon toen niet op het woord komen haha. Als je naar de muur kijkt dan lijkt hij helemaal niet lichtroze maar dat is hij dus wel. Dat kun je wel heel goed zien als je in het kamertje zelf staat en ik hoop dit ook op de foto te krijgen als ik straks eenmaal bevallen ben.

20140220_101725Ik had ook even een foto gemaakt van de eerste lade uit de commode. Daarin staan 2 mandjes van de Action waarin we dus het kleine grut bewaren, slofjes en sokjes. Verder liggen hier de rompertjes maar 50/56/62. Dit was echter nog niet alles, er kwam nog een lading uit de was maar die lag er nog niet in *wink*

20140220_101127Nou op deze foto zie je dus heel goed hoe de vloer eruit ziet en 1 van onze muren. Die muur is dus turquoise, echt een geweldig mooie kleur wat ook super goed past bij het fuchsia roze. De kast vind ik ook helemaal te gek.. Ook wel grappig die bordjes. Al klopt het niet helemaal met waarvoor we het gebruiken.. Zo is de lade met ‘sokjes’ nu bezet door badcapes, hoeslakens en dergelijke. Je ziet ook Charly the Sheep op de foto, die kregen we van mijn schoonouders met kerst. Echt super gaaf! Aan de kast zelf hangt een pyjamaatje die we van mijn peettante kregen..

Nou dat was het.. Meer foto’s heb ik niet voor jullie! Er staat natuurlijk nog een ledikant enzo maar ja, geen foto van! Maar goed, ook wel weer leuk.. hebben jullie nog wat tegoed als onze babygirl er straks is.. Dan komt er zeker een blog over haar geweldig mooie slaapkamertje!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Jess op 2 maart 2014 om 08:12

  Jeeejjjj, eindelijk kan ik even gluren 😉 Siperleuk gedaan. Ik vond die turqooise muur echt geweldig. Leuk als tegenhanger van het roze. Van wat ik kan zien, lijkt het me een prachtige kamer voor jullie kleine meid.

  • Misseagles op 2 maart 2014 om 08:22

   Ja ben ook enorm blij met mn turquoise muur!! Beetje stoer beetje meisje..

 2. liefmeisje1988 op 2 maart 2014 om 08:33

  Wat een leuke kleuren hebben jullie uitgekozen voor de kamer. En wat een leuke kast, ik vind die bordjes ook erg leuk.

 3. Linda op 2 maart 2014 om 08:56

  Die kast is ook echt geweldig. Leuk om zo toch even binnen te kijken. De foto’s straks met baby in het bedje zullen nog leuker zijn!

 4. Whitney op 2 maart 2014 om 10:32

  Mooie kleuren! Die kast ook echt leuk met die bordjes. Je babygirl gaat heel blij zijn met haar kamertje 🙂

 5. Wanda op 2 maart 2014 om 10:56

  Lief en stoer tegelijk!

 6. Debbie op 2 maart 2014 om 11:14

  Wauw die kast is echt heel mooi met die bordjes erop. En wat een heerlijke kleur hebben jullie gekozen.

 7. Insoon op 3 maart 2014 om 11:43

  Leuk om zo even mee te kijken in de babykamer. Lief al dat roze en die kleine kleertjes en die kledingkast vind ik ook mooi, leuk met al die bordjes. Dat schaap is super gaaf! Zo’n nachtlampje had Dennis ook als baby… en nog steeds 😉

 8. Zoë-Amber op 4 maart 2014 om 10:54

  Wat een ontzettend leuke combinatie van kleuren! En die kast, geweldig!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje