Smilenotes

Ik weet dat ik pas nog een blogje plaatste over mijn happy list. Maar ik moest toch nog even een blogje schrijven over alle lieve woorden die ik de laatste weken heb gehoord en gelezen die me laten glimlachen. Smilenotes dus. Ik ben de afgelopen tijd echt verwend met geweldige woorden van lieve mensen die me echt even hebben laten slikken. Mensen die me amper kennen en soms zelfs alleen via deze blog. Mensen die heel dicht naast me staan die lieve woorden uitspraken. Ik word er gelijk stil van. (In real life dan he, op papier kan ik volgens mij niet stil zijn haha.. inspiratie genoeg!)

Daarom hier een blogje met een kleine greep uit de reacties die ik de afgelopen tijd heb gekregen! Mijn dank daarvoor…

Smilenote 1

Deze reactie kreeg ik op facebook nav het blogje over die enge donderdagavond.. Tsjah een boek schrijven heb ik altijd al gewild, maar nooit aan begonnen.. Toch nog een stapje te ver!

Smilenote 2
Deze reactie kreeg ik in een privé berichtje op facebook van een oud vriendinnetje van me. Heb haar al lange tijd niet meer gezien, daarom juist ook zo super lief om dit berichtje te krijgen!

Smilenote 3

Ans is volgens mij, naast mijn moeder, mijn grootste fan.. Zij leest alles, reageert altijd en is echt een grote schat. Lieve Ans.. dank je wel voor je steun!

Smilenote 4

Smilenote 5

Mijn lieve mama… Altijd trots op mij, staat altijd achter me.. Super!

Smilenote 7

Drie lieve bezoekertjes, de een komt er al wat langer dan de ander maar ik waardeer elke reactie en elk bezoekje.

Smilenote 6

Dit laatste berichtje zorgde sowieso voor tranen in mijn ogen. Ik wil er niet al te veel over kwijt, maar alleen even een hele dikke knuffel geven, hopelijk leest hij het.

Dit is slechts een greep uit de vele lieve reacties die ik krijg. Vond het wel eens tijd om er stil bij te staan want ik schrijf voor mezelf, maar vind het ook erg fijn dat er zoveel mensen zijn die het graag lezen. Mijn dank daarvoor… En hopelijk blijven  jullie ook graag langskomen *wink*!

10 reacties op “Smilenotes

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *