Smile Sunday: my birthday

Ik weet het, het is vandaag maandag. Maar juist omdat ik zo’n geweldig zondag had wil ik het resultaat daarvan graag kwijt op mijn blog. En omdat ik geen zin heb om een week te wachten tot het weer zondag is doe ik lekker eigenwijs en zet ik hem er vandaag op!

Want dit keer was het letterlijk Smile Sunday. Ik geloof dat ik de hele dag vanaf het moment dat ik wakker werd totdat ik in slaap viel op de bank een lach op mijn gezicht had.IMG_4601In de ochtend van mijn verjaardag heb ik zelf wat slingers en dergelijke opgehangen (ohoooo slecht he!) en een kwarktaart gemaakt. Hij was lekkerder dan dat hij eruit ziet hoor haha. IMG_4602Kijk maar, ook ons meisje smulde ervan! Een heerlijk gezicht zo!IMG_4622Even later was het echt tijd om de champagne open te gooien. Oké ik smokkelde, want het was geen champagne maar Hugo. Met een lekker vers aardbeitje erin.. hmmm! Uiteindelijk heb ik iets meer dan 1 fles in mn eentje op haha. IMG_4629Nadat alle visite was geweest (dat waren er niet zoveel, maar diegene die er waren maakten het in ieder geval erg gezellig!) gingen we naar Eindhoven toe om het kampioenschap van PSV te vieren.. IMG_4627Fay stond geduldig bij het hek te wachten tot de spelers kwamen… hihi! Vind dit zo’n schattige foto ♥IMG_4631Mevrouw had wel een fiep (speen) dagje, dus kijk daar maar gewoon doorheen haha! IMG_4635Ze had het wel enorm naar haar zin en zwaaide en danste op de muziek. Ze ziet er overigens oververhit uit, maar dat was niet zo. Ik had haar net ingesmeerd en dat ziet er een beetje olieachtig uit. Maar we hadden meer dan genoeg drinken voor haar en hielden haar ook veel in de schaduw. IMG_4640Deze foto laat wel zien wat voor een grote supporter ze nu al is! Lekker bij papa op de nek en meejuichen! IMG_4643En daar waren onze helden dan eindelijk! Op de platte kar kwamen ze voorbij juichend en zingend! IMG_4645Hij is weer in het zuiden! De schaal!! IMG_4661Het was echt enorm druk maar wij stonden achter een hek waardoor de menigte niet bij ons kon komen. Erg fijn voor ons meisje ook! Er waren die dag 100.000 supporters in de stad. Wij hebben het zelf hierbij gelaten, naar de huldiging kijken op het plein was niet te doen.. IMG_4662Nog een laatste biertje en EINDELIJK mijn kroon.. en we gingen weer naar huis.

Thuis hebben we de huldiging gekeken samen met mijn vader en heerlijk tortilla en gehaktballetjes gegeten. Om 22.30 werd ik wakker gemaakt door mijn man, ik was op de bank in slaap gevallen haha…

Bol AlgemeenBol Algemeen

Al met al een echte SMILE Sunday!

12 reacties op “Smile Sunday: my birthday

Reageren is niet mogelijk.