Smile Sunday #7 Cursus, oproep en Jurk!

smile-sunday-e1424508244520

Fijne eerste Paasdag allemaal! Het is weer tijd voor mij om op een rijtje te zetten wat mij de afgelopen week allemaal blij heeft gemaakt. Je kunt het blijmakertjes noemen of happy list, maar ik noem het Smile Sunday! Ik ben afgelopen week begonnen met een hogere dosering van mijn medicatie. Ik ben namelijk enorm vermoeid de afgelopen weken plus de donkere buien waren terug. Daarom is deze Smile Sunday wel belangrijk!

♥ Als eerste het zonnetje, hij begint weer langzaamaan meer te schijnen, hoera!!

♥ De lekkere kip wrap die ik maakte afgelopen week.. Lekker en Gezond!

♥ Een goede brainstormsessie met Anita gehad

♥ Mijn beste vriendin die 30 werd en waar ik ’s avonds nog even op visite ging. Daar lekker geknuffeld met haar kleine meid!

♥ De haakcursus! Ik ben super blij dat ik die drempel over ben gegaan want ik vind het super leuk om te doen en het lukt me zelfs.. haha!

♥ Ik deed van de week een oproep aan bedrijven en webshops:smile sunday oproepen er zijn al 7 bedrijven/shops die mee willen doen! Echt geweldig..

♥ Dit liedje van Jurk!

♥ De geweldig leuke kleertjes die we voor Fay en mijzelf kochten woensdag!

♥ Chocolade!! ♥♥♥♥♥

Waar kan jij enorm blij van worden?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

5 reacties

 1. Anita op 5 april 2015 om 11:18

  Fijn dat je zo goed geslaagd bent woensdag en wow al 7 bedrijven die meedoen! Goed bezig meis

 2. Sas op 5 april 2015 om 14:00

  Tof zeg, dat al 7 bedrijven mee doen! Ben erg benieuwd…

 3. Eline op 5 april 2015 om 16:58

  Dit zorgt zeker voor een smile op je gezicht! Al die leuke dingen 🙂

 4. IJlien op 9 april 2015 om 20:35

  Wat een lijstje om blij van te worden! Enne.. we zijn ook nog eens bijna even oud 😀 ik ben 1 april 30 geworden, wat een feest 😉 Heel benieuwd naar je winactie en alvast een heeeele fijne verjaardag!!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 10 april 2015 om 08:37

   Wat leuk, bijna even oud haha!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje