Smile Sunday #7 Cursus, oproep en Jurk!

Fijne eerste Paasdag allemaal! Het is weer tijd voor mij om op een rijtje te zetten wat mij de afgelopen week allemaal blij heeft gemaakt. Je kunt het blijmakertjes noemen of happy list, maar ik noem het Smile Sunday! Ik ben afgelopen week begonnen met een hogere dosering van mijn medicatie. Ik ben namelijk enorm vermoeid de afgelopen weken plus de donkere buien waren terug. Daarom is deze Smile Sunday wel belangrijk!

♥ Als eerste het zonnetje, hij begint weer langzaamaan meer te schijnen, hoera!!

♥ De lekkere kip wrap die ik maakte afgelopen week.. Lekker en Gezond!

♥ Een goede brainstormsessie met Anita gehad

♥ Mijn beste vriendin die 30 werd en waar ik ’s avonds nog even op visite ging. Daar lekker geknuffeld met haar kleine meid!

♥ De haakcursus! Ik ben super blij dat ik die drempel over ben gegaan want ik vind het super leuk om te doen en het lukt me zelfs.. haha!

♥ Ik deed van de week een oproep aan bedrijven en webshops:smile sunday oproepen er zijn al 7 bedrijven/shops die mee willen doen! Echt geweldig..

♥ Dit liedje van Jurk!

♥ De geweldig leuke kleertjes die we voor Fay en mijzelf kochten woensdag!

♥ Chocolade!! ♥♥♥♥♥

Waar kan jij enorm blij van worden?

5 reacties op “Smile Sunday #7 Cursus, oproep en Jurk!

Reageren is niet mogelijk.