Smile Sunday #3 kraamvisite, feest & poetsen

Er zijn gewoon teveel leuke dingen in het leven om dit niet te delen met jullie. Ik heb wel vaker van die happy lijstjes geschreven maar het lijkt me leuk en vooral ook goed voor mezelf om dit wekelijks te doen. Wie weet maak ik jullie er blij mee en ik herinner mezelf aan alle leuke dingen wanneer het wat minder gaat.

♥ Een lieve vriendin die samen met haar dochtertje op puppy kraamvisite kwam.

♥ Enorm veel bloginspiratie hebben.

♥ Het aftellen naar de dag dat fay 1 jaar werd.

♥ Mijn nieuwe kapsel!

♥ Fay die het super deed bij de kapper

♥ De enorm lieve reacties op mijn persoonlijke update blog.

♥ Onze woonkamer make-over! We hebben wat dingen verplaatst, andere dingen weggezet en wat dingen toegevoegd!

♥ Indische rijsttafel maken voor mijn ouders (en onszelf natuurlijk), super fijn om dat voor anderen te kunnen doen.

♥ Samen met mn lieve schoonmoeder het huis onder handen genomen! Wat is dat fijn zeg.. Nu proberen bij te houden, haha.

♥ Het blije gezichtje van onze meid toen ze haar nieuwe keukentje ontdekte!

♥ Alle lieve berichtjes die ik ’s ochtends op Fay haar verjaardag al kreeg via Twitter, Facebook en zelfs Instagram!

♥ De geweldige fotoshoot die we gehad hebben, hebben al een paar foto’s mogen ontvangen, ze zijn super!

feest

♥ De geweldige taart die we (mijn schoonzusje, schoonmoeder en ik) voor onze kleine meid hebben gemaakt.

Vandaag vieren we het grote feest voor onze kleine meid. Ik heb een sweet table voor haar gemaakt met allerlei lekkers. Ja voor haar en alle gasten natuurlijk haha. De weersvoorspelling ziet er goed uit dus wie weet gaan we wel lekker buiten zitten. Ik heb er enorm veel zin in, ondanks dat de afgelopen dagen bij mij ook wat tranen hebben gebracht.

Fijne zondag!

4 reacties op “Smile Sunday #3 kraamvisite, feest & poetsen

Reageren is niet mogelijk.