Smile Sunday #3 kraamvisite, feest & poetsen

smile-sunday-e1424508244520

Er zijn gewoon teveel leuke dingen in het leven om dit niet te delen met jullie. Ik heb wel vaker van die happy lijstjes geschreven maar het lijkt me leuk en vooral ook goed voor mezelf om dit wekelijks te doen. Wie weet maak ik jullie er blij mee en ik herinner mezelf aan alle leuke dingen wanneer het wat minder gaat.

♥ Een lieve vriendin die samen met haar dochtertje op puppy kraamvisite kwam.

♥ Enorm veel bloginspiratie hebben.

♥ Het aftellen naar de dag dat fay 1 jaar werd.

♥ Mijn nieuwe kapsel!

♥ Fay die het super deed bij de kapper

♥ De enorm lieve reacties op mijn persoonlijke update blog.

♥ Onze woonkamer make-over! We hebben wat dingen verplaatst, andere dingen weggezet en wat dingen toegevoegd!

♥ Indische rijsttafel maken voor mijn ouders (en onszelf natuurlijk), super fijn om dat voor anderen te kunnen doen.

♥ Samen met mn lieve schoonmoeder het huis onder handen genomen! Wat is dat fijn zeg.. Nu proberen bij te houden, haha.

♥ Het blije gezichtje van onze meid toen ze haar nieuwe keukentje ontdekte!

♥ Alle lieve berichtjes die ik ’s ochtends op Fay haar verjaardag al kreeg via Twitter, Facebook en zelfs Instagram!

♥ De geweldige fotoshoot die we gehad hebben, hebben al een paar foto’s mogen ontvangen, ze zijn super!

feest

♥ De geweldige taart die we (mijn schoonzusje, schoonmoeder en ik) voor onze kleine meid hebben gemaakt.

Vandaag vieren we het grote feest voor onze kleine meid. Ik heb een sweet table voor haar gemaakt met allerlei lekkers. Ja voor haar en alle gasten natuurlijk haha. De weersvoorspelling ziet er goed uit dus wie weet gaan we wel lekker buiten zitten. Ik heb er enorm veel zin in, ondanks dat de afgelopen dagen bij mij ook wat tranen hebben gebracht.

Fijne zondag!

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Henny op 8 maart 2015 om 07:54

  Wat een mooie en blije dingen. Ik wens jullie een hele fijne dag vandaag!

 2. Marion op 8 maart 2015 om 08:30

  🙂 Heerlijk! Jij ook een hele fijne zondag vandaag! De zon schijnt hier al!

 3. Michelle op 8 maart 2015 om 08:52

  Dat staartje.. super schattig! Ik wens je vandaag een hele fijne dag!

 4. Monique op 8 maart 2015 om 09:40

  Als eerste van harte gefeliciteerd met je dochter!
  Ik zag je link op Instagram en dacht… even kijken! Je hebt een leuke blog zeg!
  Heel veel plezier vandaag op het grote feest!

  Groetjes!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje