Smile Sunday #2

Er zijn gewoon teveel leuke dingen in het leven om dit niet te delen met jullie. Ik heb wel vaker van die happy lijstjes geschreven maar het lijkt me leuk en vooral ook goed voor mezelf om dit wekelijks te doen. Wie weet maak ik jullie er blij mee en ik herinner mezelf aan alle leuke dingen wanneer het wat minder gaat.

♥ PSV wint weer en Ajax laat punten liggen, we lopen nu dus met 14 punten voor in de competitie, gaan we dan dit jaar echt weer kampioen worden??

♥ We hadden een aantal jurkjes gekregen voor Fay met haar geboorte uit Canada, echter pasten ze niet. Afgelopen zondag probeerden we ze weer en 1 jurkje paste dus eindelijk. En hij staat haar zoooo mooi!

♥ Broodjes kroket.

♥ Elke ochtend enthousiast begroet worden door twee hele blije hondjes en een heel lief klein meisje!

♥ De lieve reacties op mijn dromen * durven * doen blog.

♥ De geweldige rokjes die ik bestelde bij Combineer ’t!

♥ Het gezellige dagje uit naar de negenmaandenbeurs met mijn vriendin Brenda.

♥ Het ontmoeten en weerzien van leuke bloggers!

♥ De geweldige jeugdsentiment bij de docu van de Backstreet Boys! Oh wat hebben we gelachen met zn allen.

♥ Schoenen bij de Primark die 13 euro waren maar bij de kassa slechts 5 euro!

♥ De lekkere sushi die ik samen met Tamara heb gegeten.. Was lang geleden

♥ Mr Grey en zijn ogen… Ik vond de film geweldig en het einde stom. Nu weer te lang wachten op deel 2!

♥ De geweldige zonnebril die Tamara en ik beide kochten haha.. Lekker zomers!

♥ Dat ik nog wel 100 dingen kan bedenken om in dit lijstje te zetten 🙂

Wat is jouw smile sunday?

5 reacties op “Smile Sunday #2

  • Wat leuk om te lezen! PSV gaat zeker kampioen worden. Eerste keer dat ik dat mee maak haha. Misschien kunnen we dan wel meteen in Eindhoven ;).

  • Altijd goed om naar de positieve dingen te kijken, hoe klein ook! Hoewel ik eigenlijk voor Groningen ben vind ik het leuk als PSV kampioen word, na een aantal jaren AJAX, wordt het wel weer tijd voor een andere club!

  • Heerlijk om te lezen. Ik werd ook blij van de begroeting van je hondjes en kleine meid. Maar ook het nieuws over het event!

Reageren is niet mogelijk.