Smile Sunday #1

smile-sunday-e1424508244520

Er zijn gewoon teveel leuke dingen in het leven om dit niet te delen met jullie. Ik heb wel vaker van die happy lijstjes geschreven maar het lijkt me leuk en vooral ook goed voor mezelf om dit wekelijks te doen. Wie weet maak ik jullie er blij mee en ik herinner mezelf aan alle leuke dingen wanneer het wat minder gaat.

♥ Ik heb gewoon weer té leuke kleertjes gekocht voor Fay! Een deel is al binnen, de rest verwacht ik begin komende week. Zodra alles binnen is zal ik wel een shoplog maken 🙂

♥ Onze kleine Max doet het echt super. Ik ben enorm trots op hem, maar ook op hoe het gaat in combinatie met onze kleine meid, de andere hond en het konijn. Het zijn toch flinke aanpassingen voor zo’n beestje!

♥ Ik heb eindelijk weer een boek helemaal uit kunnen lezen! Vind dit echt wel het vermelden waard want sinds de bevalling is me dat niet meer gelukt 😉

♥ Helemaal happy ben ik met onze home planner. Ik heb hem pas sinds gisteren maar volgens mij gaan we hier heel veel aan hebben. Wellicht scheelt het in ieder geval iets qua aantal keer dat ik mijn man moet zeggen wat voor plannen we hebben.

♥ Ik ben enorm trots op onze kleine meid. Ze kan al zoveel en is een echte doorzetter. Het is echt een vrolijk ding (over de avonden/nachten hebben we het maar even niet) en ook als je jezelf niet lekker voelt zorgt zij voor een lach!

♥ Ook ben ik enorm blij met de fijne band die ik heb met mijn schoonmoeder. We zijn twee hele verschillenden en ondanks dat kunnen we heel goed door 1 deur. Ze steunt ons ook enorm en dat is echt een fijn gevoel.

♥ Mijn kleine broertje is afgelopen dinsdag alweer 26 jaar geworden, hij viert het voor familie vandaag. Ik ben super trots op hem en dat mag ook best een keer hier op de blog gezegd worden!

♥ Oh en serieus.. ik moest zo lachen om het volgende plaatje wat Ellen Degeneres plaatste op Twitter:stomme kat

♥ Ik heb echt heel veel leuke dingen en afspraakjes op de planning staan. Dat zorgt sowieso voor een smile bij mij.. Hierover wellicht wat meer in de volgende ‘editie’ van smile sunday!

Wat laat jou vandaag (glim)lachen?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

12 reacties

 1. Anita op 22 februari 2015 om 08:51

  Wat een heerlijk artikel! Wat mij blij maakte vind je nu ook op mijn blog. Maar specifiek vandaag: mijn nieuwe logo 🙂

 2. Dineke op 22 februari 2015 om 11:38

  Haha ik word ook altijd zo blij van nieuwe kleding voor mijn kind, voor mezelf is de euforie er snel af. Handig zo’n homeplanner, Hema heeft die toch?

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 22 februari 2015 om 18:34

   Klopt we hebben hem daar vandaan 🙂

 3. Xaviera op 22 februari 2015 om 11:41

  Haha dat laatste plaatje is erg leuk! Mooi zo’n lijst, fijn dat zoveel dingen jou een lach op je gezicht bezorgen. 🙂 Ik moest vanmorgen lachen om mijn kat die vrij hard aan het snurken was, zo schattig!

 4. Marion op 22 februari 2015 om 11:41

  Dat plaatje van Ellen…. Haaahahahaha!

  • Nicole (Meisje Eigenwijsje) op 22 februari 2015 om 18:33

   Ja serieus ik moest keihard lachen!

 5. Lifesabout op 22 februari 2015 om 12:41

  Ik word blij van je post! Altijd heel motiverend om stil te staan bij dingen die je gelukkig maken.

 6. Thea van Galen op 22 februari 2015 om 16:28

  leuk idee, ben benieuwd naar de volgende”aflevering”

 7. Els op 22 februari 2015 om 19:36

  Wat een leuk artikel en die foto van twitter. Lig helemaal dubbel!

 8. Sas op 22 februari 2015 om 20:29

  Wat een leuk lijstje heb je gemaakt! Zo fijn om stil te staan bij de mooie dingen in het leven<3
  En dat laatste plaatje hahahaha

 9. Sanja op 22 februari 2015 om 23:32

  Wat een heerlijk artikel! Ik word ook altijd uber happy van nieuwe kleding voor Luka haha

 10. Jenn op 23 februari 2015 om 16:02

  Heerlijk lijstje!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje