Smile Sunday #1

Er zijn gewoon teveel leuke dingen in het leven om dit niet te delen met jullie. Ik heb wel vaker van die happy lijstjes geschreven maar het lijkt me leuk en vooral ook goed voor mezelf om dit wekelijks te doen. Wie weet maak ik jullie er blij mee en ik herinner mezelf aan alle leuke dingen wanneer het wat minder gaat.

♥ Ik heb gewoon weer té leuke kleertjes gekocht voor Fay! Een deel is al binnen, de rest verwacht ik begin komende week. Zodra alles binnen is zal ik wel een shoplog maken 🙂

♥ Onze kleine Max doet het echt super. Ik ben enorm trots op hem, maar ook op hoe het gaat in combinatie met onze kleine meid, de andere hond en het konijn. Het zijn toch flinke aanpassingen voor zo’n beestje!

♥ Ik heb eindelijk weer een boek helemaal uit kunnen lezen! Vind dit echt wel het vermelden waard want sinds de bevalling is me dat niet meer gelukt 😉

♥ Helemaal happy ben ik met onze home planner. Ik heb hem pas sinds gisteren maar volgens mij gaan we hier heel veel aan hebben. Wellicht scheelt het in ieder geval iets qua aantal keer dat ik mijn man moet zeggen wat voor plannen we hebben.

♥ Ik ben enorm trots op onze kleine meid. Ze kan al zoveel en is een echte doorzetter. Het is echt een vrolijk ding (over de avonden/nachten hebben we het maar even niet) en ook als je jezelf niet lekker voelt zorgt zij voor een lach!

♥ Ook ben ik enorm blij met de fijne band die ik heb met mijn schoonmoeder. We zijn twee hele verschillenden en ondanks dat kunnen we heel goed door 1 deur. Ze steunt ons ook enorm en dat is echt een fijn gevoel.

♥ Mijn kleine broertje is afgelopen dinsdag alweer 26 jaar geworden, hij viert het voor familie vandaag. Ik ben super trots op hem en dat mag ook best een keer hier op de blog gezegd worden!

♥ Oh en serieus.. ik moest zo lachen om het volgende plaatje wat Ellen Degeneres plaatste op Twitter:stomme kat

♥ Ik heb echt heel veel leuke dingen en afspraakjes op de planning staan. Dat zorgt sowieso voor een smile bij mij.. Hierover wellicht wat meer in de volgende ‘editie’ van smile sunday!

Wat laat jou vandaag (glim)lachen?

12 reacties op “Smile Sunday #1

Reageren is niet mogelijk.