Smeltmomentjes

Minstens 1x per dag is er wel een moment waarop ik alles vergeet en alleen maar in het hier en nu leef. Op zo’n moment smelt mijn moederhart en kan ik me niet voorstellen dat er een kind is dat liever, leuker, geweldiger, enzovoort is.. Op zo’n moment zeg ik ook altijd “ik wil geen tweede kind, deze is al zo perfect, mijn hart kan geen tweede aan”. Deze smeltmomentjes leg ik graag vast, want ik weet zeker dat er vele momenten gaan komen dat ik haar het liefst achter het behang wil plakken. Dan is zo’n artikel als deze wel een goede om even aan vast te houden, haha. 

Smeltmomentjes: knuffelen

  • Via de babycam naar de kleine meid in bed kijken en zien hoe ze heerlijk aan het knuffelen en kussen is met haar knuffels.
  • Wanneer Fay de honden ziet is het eerste wat ze doet knuffelen met de twee dieren. Ze is er zo gek op en dat zorgt voor ons natuurlijk voor een smeltmoment, telkens weer.
  • Zodra ze het konijn in het vizier krijgt gaat ze op haar buik liggen om hem een kus en knuffel te geven. Dat is toch super lief?!
  • Soms slaapt ze bij ons in bed en als je dan wakker wordt geknuffeld dan kan dat tegen geen enkel ander moment op!

Smeltmomentje: dansen

Ons meisje is op vele momenten een echt meisje-meisje. Zo is ze dol op dansen! Ze is wel kritisch over de muziek waar ze op danst, maar zodra ze K3 hoort of een top 40 hit dan is het gegarandeerd swingen met de heupjes en zwaaien met de armpjes.

Smeltmomentjes: baby(pop)

Wanneer Fay een baby ziet is ze bijna niet te houden. Ze roept dan de heletijd ‘baby’ en wil dan ook het liefst direct kusjes gaan geven. Dit mag natuurlijk niet altijd, maar soms is er een baby die al wat groter is (en die we kennen) en dan mag het natuurlijk wel. Zo mooi om te zien hoe lief en zachtjes ze tegen de baby doet!

Bol AlgemeenBol Algemeen

Naast echte baby’s is Fay ook gek op haar babypoppen. Ze loopt er echt al mee rond als een moedertje en geeft ze kusjes en knuffels. We hebben een poppenbuggy gekregen met haar verjaardag die nog op zolder staat. Maar deze zullen we snel naar beneden halen, kan ze leuk mee wandelen dan!

Smeltmomentje: handkus

Onze kleine meid weet ook al een flink lange tijd hoe ze handkusjes moet geven en dit doet ze dan ook te pas en onpas. Mensen op straat, in de winkel, in de rij achter ons, in de auto naast ons, iedereen krijgt een handkus. De reactie van die andere mensen laat mij weer smelten want ik zie hoe zij haar zien. Ook leuk: voor het slapen gaan krijg ik standaard een aantal echte kussen en bij het weglopen nog een paar handkussen.

Op naar nog meer smeltmomentjes!! 

5 reacties op “Smeltmomentjes

  • Wat lief. Wat een rijkdom he! Kan me voorstellen dat het zo lief is om te zien hoe ze met de dieren is… Kan niet wachten tot onze dochter beste vrienden wordt met onze hond;)

  • heerlijk he..al die smeltmomentjes…dat is echt zoooo genieten! Ik kan nu al niet wachten tot Lola bovenstaande momentjes zal laten zien als ze wat ouder is 🙂

  • Heerlijk genieten zijn die momenten. Elisa is zich sinds kort erg bewust van de hond en is gek op hem! Het eerste wat ze doet in als ze wakker wordt is hem zoeken. Ze reikt ook met beide handjes naar hem toe om het te knuffelen. Dit is een mega smelt moment voor mij 🙂

Reageren is niet mogelijk.