De slapend rijk wekker

Ik houd van koopjes. Wat dat betreft ben ik een echte Nederlander en wacht ik dus vaak tot er een sale is voordat ik iets aanschaf. Vooral met duurdere kinderkleding doe ik dat, want daar vlieg je gewoon doorheen. Vooral bij een baby! Maar ook met duurdere apparaten vind ik het fijner wanneer ik deze goedkoper kan aanschaffen. En daar komt de slapend rijk wekker om de hoek kijken.. *samenwerking

Met de feestdagen om de hoek ben je vaak veel tijd kwijt met zoeken naar het juiste cadeau en als je er dan ook nog een leuke prijs voor wilt betalen kost je dat nog langer. Zo wilde ik voor mijn man de Playstation 4 kopen, maar ik wilde eigenlijk niet de hoofdprijs betalen. Ik struinde het internet af om ergens een aanbieding te vinden en toen Black Friday eraan kwam werd de zoektocht nog belangrijker. Want er zou vast wel ergens een goede aanbieding zijn toch?

Beknibbel-wekker

Die aanbieding voor de PS4 was er en ik heb hem dan ook voor €80,- minder gekocht. Toch heeft mij dit veel tijd gekost en dat had helemaal niet gehoeven.

Bol AlgemeenBol Algemeen

Want op de vergelijkingsite Knibble heb je namelijk de beknibbel-wekker. Je kunt op deze site aangeven waar je naar op zoek bent, zelfs specifieke dingen zoals het vermogen van een blender of de oplaadtijd van een powerbank. En dan zet je de ‘wekker’. Oftewel je voert je e-mailadres in en je krijgt vanzelf een seintje als er een aanbieding is of als het product van jouw wensen de prijs heeft behaald die jij er graag voor wilt betalen.

Slapend rijk

Echt slapend rijk wordt je er natuurlijk niet van. Maar je hoeft in ieder geval geen moeite meer te doen om de aanbiedingen in de gaten te houden. Want dat doet Knibble al voor je. Staat er bij je schoonmoeder dus een stofzuiger op het kerst wensenlijstje? Of wil je partner een nieuwe keukenmachine? Met de slimme uitbreiding van de beknibbel-wekker waarbij je gewenste productspecificaties kunt aangeven krijg je nu alleen nog zeer relevante aanbiedingen en prijsverlagingen in je mailbox.

En heb jij dus meer tijd om lekker te ontspannend 😉

1 reactie op “De slapend rijk wekker

Reageren is niet mogelijk.