Bucketlist: slapen onder de sterren

Ik heb echt al jaren een bucketlist. Door mijn bucketlist kwam ik zelfs in het tijdschrift Vriendin te staan. Op die lijst staan echt de meest verschillende dromen die ik heb. Bijvoorbeeld paardrijden, douchen onder een waterval, een Champions League finale bijwonen en gebarentaal leren. Echter staat ook de droom ‘slapen onder de sterren’ erop. En laat die droom nu afgelopen weekend te zijn uitgekomen!

In mei zag ik een oproepje voorbij komen van Zwitserleven om de top 3 van je bucketlist naar hen te tweeten. Wie weet zou dan 1 van je dromen uitkomen. Nu is een tweet snel gestuurd dus ik ging mijn lijst langs en koos willekeurig 3 dromen van mezelf uit. De drie dromen waren: de big five zien in Zuid Afrika, slapen onder de sterren en een champions league finale bijwonen. Eigenlijk had ik er helemaal niets meer van verwacht, maar plots zag ik dat ik genoemd werd door hen en warempel (haha dit woord heb ik altijd al willen gebruiken!) ik bleek één van de drie winnaars te zijn!

Mailcontact en datum prikken

Vrij snel kreeg ik mailcontact met een medewerkster. Het was echt een heel prettig contact, zij was ook oprecht blij voor me en wat bleek.. Ze hadden echt een heel creatief en ontzettend leuk iets gevonden zodat ik kon slapen onder de sterren! Als je mijn blog een beetje volgt dan heb je de plog van mijn man vast gelezen (anders doe je dat dadelijk gewoon even) en weet je dus ook dat we een lang weekend weg hebben gekregen naar Twente. Dat is niet het bijzondere, nee de accommodatie was vooral het bijzondere. Het was namelijk niet zomaar een weekend weg, nee het was een “Stralend Sterren Staren” arrangement op Erfgoed Bossem.

We konden kiezen uit heel juli en augustus en ivm bepaalde vakanties kozen we dus voor afgelopen weekend. Echt een perfect weekend ook als je kijkt naar het weer! Er werd door Zwitserleven ook geregeld dat Fay mee kon, dat er een bedje, aankleedkussen, kinderstoel en luieremmer zou klaar staan en er zou ook een fotograaf komen die ons plaatje kwam vastleggen.

Slapen onder de sterren

Is mijn droom nu ook daadwerkelijk uitgekomen? Daar kan ik alleen maar volmondig JA op antwoorden. Twee nachten achter elkaar lag ik op de vide in het tweepersoonsbed naar de sterren te staren. Het waren twee prachtige heldere nachten en wat ik zo mooi vond was dat ik ’s nachts altijd een paar keer wakker wordt. Normaal vind ik dat heel vervelend maar nu niet, want nu kon ik extra genieten van de prachtige sterrenhemel.

Helaas heb ik zelf geen foto’s kunnen maken ervan. Dat lukte me gewoonweg niet, is ook vrij lastig te fotograferen, laten we het daar maar op houden haha. Daarom een foto van de site Unsplash, zodat je toch een beetje een idee hebt van wat ik zag.. photo-1422513391413-ddd4f2ce3340Lieve mensen van Zwitserleven, bedankt voor deze geweldige prijs!

 

10 reacties op “Bucketlist: slapen onder de sterren

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *