Wat Sinterklaas in mijn schoentje mag stoppen!

shutterstock_445548355

Vanaf het moment dat de eerste pepernoten weer in de supermarkt liggen ben ik al bezig met Sinterklaas. Ik speur de winkels al af voor leuke schoencadeautjes voor mijn dochter en ik haal al voorzichtig een doos met Sint spullen van zolder. Ik verstop deze doos nog wel voor de kleine meid, maar zoek wel al de dingen uit die ik wil gebruiken en maak een lijstje met dingen die ik er nog bij wil kopen maken. Maar elk jaar vergeet ik één belangrijk iets: mezelf!

Daarom heb ik dit jaar een lijstje gemaakt met dingetjes die Sinterklaas in mijn schoentje mag stoppen. Zodat ik ook eens mijn schoentje kan zetten en hij ook werkelijk gevuld wordt. Want volgens mij ben ik een echt bengeltje geweest afgelopen jaar.. Ik maakte mijn lijstje met behulp van de gave webshop Radbag.nl, zij hebben echt geweldig leuke en vooral ook originele Sinterklaascadeaus voor jong en oud.

Mijn verlanglijstje

verwarmde-knuffelboots-223

Als eerste kwam ik deze hele gave knuffelboots tegen. Dat is een duur woord voor sloffen geloof ik. Maar het zijn niet zomaar sloffen, nee het zijn verwarmde sloffen! En daar maak je deze koukleum die altijd koude voeten heeft erg blij mee. En ik denk dat mijn man dan ook blij wordt aangezien ik mijn voeten altijd aan zijn benen opwarm, grinnik!

usb-kopjesverwarmer-hot-cookie-175

Tijdens het scrollen kwam ik heel veel grappige dingen tegen, maar dit vond ik toch wel het opschrijven waard. Een kopjesverwarmer in de vorm van een koekje. Oftewel de Hot Cookie! Je hebt hem overigens ook in de vorm van een donut, ook erg leuk.

cupcake-beslagportioneerder-van-chicago-metallic-304

Ik moet eerlijk toegeven, deze cupcake beslagportioneerde zag ik eerst op een andere blog (ik weet niet meer welke, sorry!) en ik werd meteen ‘verliefd’. Ik knoei namelijk ALTIJD als ik beslag heb gemaakt en deze in de cupcake vormpjes wil doen. Dit lijkt me dus echt ideaal voor knoeiers zoals ik.

mustard-rock-roll-broodtrommel-a4d

Nu ik sinds kort weer werk heb moet ik dus ook mijn lunch meenemen. Ik doe dat nu meestal in veel te grote bakjes of plastic zakjes. Dus hoe gaaf is deze broodtrommel dan? En hij is naast retro ook nog eens enorm hip aangezien het bento-style is en ook nog zijn eigen bestek heeft.

lomo-instant-camera-d30

En dan last but definitely not least: de LOMO camera. Ik moet stiekem toegeven dat de Sint dit jaar vroeg erbij was dus prijkt deze camera al op de kast. Echter heb ik hem nog niet gebruikt, maar daar gaat binnenkort verandering in komen!

Wil jij nou ook je verlanglijstje aanvullen met de allerleukste en gaafste Sinterklaascadeaus? Neem dan zeker even een kijkje op de website van Radbag. Ik lieg niet als ik zeg dat je er hele originele cadeaus kunt vinden in welke prijsklasse je ook maar wilt. Van €4,95 voor gave kat-handverwarmers tot een pakket om zelf Whisky te maken voor €179,95.

Wat heb jij op je verlanglijst staan?

testafbeelding

* Alle afbeeldingen komen van Radbag behalve de uitgelichte afbeelding, deze is van Shutterstock.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Jenn op 12 november 2016 om 15:56

  Leuke cadeaus! Ik ben ook op zoek naar een handige lunchbox. Ik neem nu mijn brood mee in plastic zakjes, maar daar ben ik eigenlijk niet zo voor.

 2. Lori (Mama's Jungle) op 12 november 2016 om 18:29

  Die camera ziet er echt wel speciaal uit. Maar die heb je dus al? Hoe bevalt die? 🙂

 3. Sjoukje - meergeldminderstress.nl op 13 november 2016 om 20:08

  Oh, die broodtrommel, die wil ik ook! Ik zet hem op mijn lijstje voor kerst.

 4. Merel op 14 november 2016 om 22:56

  Die voorverwarmde sloffen klinken als muziek in mijn oren, goed gevonden allemaal. Net als dat apparaat voor beslag, ideaal!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje