Sint meets Santa WINACTIE!

Hiep hiep hoera, Sinterklaas is jarig! En om dit te vieren heb ik vandaag wel een hele bijzondere winactie. De Sint is jarig en geeft weg… een kerstcadeau? Ja echt en een hele speciale… Weet je nog dat ik schreef over de mommy and me armbanden die ik gekregen had van Kaya sieraden? Ik ontving er zelfs een bijpassende ketting bij voor mijn kleine meid. Echt enorm mooi! Vooral zij draagt ze echt vaak. Vooral straks met kerst ga ik ze zeker bij haar omdoen, want het is gewoon prachtig! Nu mag ik van diezelfde webshop aan een van mijn lieve lezers een prachtige Christmas armbanden set weggeven!

Onze mommy and me armbanden

_MG_7947

Hierboven zie je nog even welke ketting en armband mijn meisje kreeg. Ik vind het echt zo mooi, terwijl ik normaal helemaal niet van de parels ben. Maar dit is gewoon echt chique. Ook de kwaliteit is om over naar huis te schrijven, want soms trekt ze er toch behoorlijk hard aan en het gaat niet kapot. Bij de sluiting hangt zelfs nog een klein hartje met haar naam in gegraveerd. *smelt*

Bol AlgemeenBol Algemeen

Wat geef ik weg?

Kerstarmbandjes love you, to the moon & back

Deze prachtige armbandjes voor moeder en dochter uit de kerstcollectie van Kaya sieraden mag ik weggeven aan een van mijn volgers. Ik ben bijna jaloers want ook deze zijn weer prachtig en stiekem kun je ze natuurlijk het hele jaar door dragen! Dus sieraden speciaal voor de kerst, maar ook het hele jaar door! Echt een prachtig cadeau, al zeg ik het zelf!

Deze prachtige armbanden worden naar de winnaar verzonden in een enorm mooi luxe doosje. Zo voelt het ook echt als een cadeautje voor jezelf en je kleine dame. IMG_0894

Wat moet je doen om kans te maken op deze prachtige sieraden?

Het liefste zou ik jullie allemaal zo’n bijzonder cadeau willen geven, maar helaas kan dat niet. Daarom zijn er een aantal dingen die je moet doen om kans te maken:

  • Een reactie achterlaten onder dit artikel met daarin de leeftijd van je dochter.
  • Omdat ik de winnaar bekend maak op mijn Facebookpagina is het dus slim om hem te liken.
  • Je mag deze winactie delen op Facebook, Twitter en Instagram

Je kunt meedoen t/m maandag 7 december en de gelukkige winnaar wordt op 8 december bekend gemaakt via Facebook. Houdt die dag mijn pagina dus goed in de gaten, dit keer geldt: niet reageren binnen 24 uur dan kies ik een volgende winnaar uit. Dit in verband met het op maat maken en versturen van de armbanden vóór kerst.

17 reacties op “Sint meets Santa WINACTIE!

Reageren is niet mogelijk.