Sint meets Santa WINACTIE!

MG_7957

Hiep hiep hoera, Sinterklaas is jarig! En om dit te vieren heb ik vandaag wel een hele bijzondere winactie. De Sint is jarig en geeft weg… een kerstcadeau? Ja echt en een hele speciale… Weet je nog dat ik schreef over de mommy and me armbanden die ik gekregen had van Kaya sieraden? Ik ontving er zelfs een bijpassende ketting bij voor mijn kleine meid. Echt enorm mooi! Vooral zij draagt ze echt vaak. Vooral straks met kerst ga ik ze zeker bij haar omdoen, want het is gewoon prachtig! Nu mag ik van diezelfde webshop aan een van mijn lieve lezers een prachtige Christmas armbanden set weggeven!

Onze mommy and me armbanden

_MG_7947

Hierboven zie je nog even welke ketting en armband mijn meisje kreeg. Ik vind het echt zo mooi, terwijl ik normaal helemaal niet van de parels ben. Maar dit is gewoon echt chique. Ook de kwaliteit is om over naar huis te schrijven, want soms trekt ze er toch behoorlijk hard aan en het gaat niet kapot. Bij de sluiting hangt zelfs nog een klein hartje met haar naam in gegraveerd. *smelt*

Wat geef ik weg?

Kerstarmbandjes love you, to the moon & back

Deze prachtige armbandjes voor moeder en dochter uit de kerstcollectie van Kaya sieraden mag ik weggeven aan een van mijn volgers. Ik ben bijna jaloers want ook deze zijn weer prachtig en stiekem kun je ze natuurlijk het hele jaar door dragen! Dus sieraden speciaal voor de kerst, maar ook het hele jaar door! Echt een prachtig cadeau, al zeg ik het zelf!

Deze prachtige armbanden worden naar de winnaar verzonden in een enorm mooi luxe doosje. Zo voelt het ook echt als een cadeautje voor jezelf en je kleine dame. IMG_0894

Wat moet je doen om kans te maken op deze prachtige sieraden?

Het liefste zou ik jullie allemaal zo’n bijzonder cadeau willen geven, maar helaas kan dat niet. Daarom zijn er een aantal dingen die je moet doen om kans te maken:

 • Een reactie achterlaten onder dit artikel met daarin de leeftijd van je dochter.
 • Omdat ik de winnaar bekend maak op mijn Facebookpagina is het dus slim om hem te liken.
 • Je mag deze winactie delen op Facebook, Twitter en Instagram

Je kunt meedoen t/m maandag 7 december en de gelukkige winnaar wordt op 8 december bekend gemaakt via Facebook. Houdt die dag mijn pagina dus goed in de gaten, dit keer geldt: niet reageren binnen 24 uur dan kies ik een volgende winnaar uit. Dit in verband met het op maat maken en versturen van de armbanden vóór kerst.

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

17 reacties

 1. elisabeth maria martina op 5 december 2015 om 07:52

  kleindochter lise is 2

 2. Channa op 5 december 2015 om 07:56

  Oooh leuk, zoiets hebben wij nog niet. Zou echt super leuk zijn!! 🙂

 3. Wilmaaa op 5 december 2015 om 08:08

  ik doe supergraag mee, wat een mooie armbandjes! Ik zou het geweldig vinden om die samen met mijn dochtertje aan te doen! FB geliked 🙂

 4. Anna Wienen op 5 december 2015 om 08:28

  Oh wat een super leuke winactie.. Ik zou ook heel graag zo een mooie armbandjes willen winnen.. Onze eerste dochter wordt in januari geboren.. Zou prachtig zijn om een armbandje voor haar te hebben wat haar nog meer met mij verbindt..
  Facebook: Anna York

 5. Nancy op 5 december 2015 om 08:43

  Wat een mooie set! Ik doe graag mee voor mijzelf en mijn dochtertje Anne-Mae. Ze is morgen alweer 7 maanden. Ik was al aan het kijken voor een foto armband, maar deze armband samen met mijn dochtertje is nog specialer!

 6. Mamascrapelle op 5 december 2015 om 08:50

  Leuheuk!! En idd prachtig. Dochter is 2 jaar en 9 maanden.

 7. Elif Sazak-Albostanli op 5 december 2015 om 09:05

  Superleuke actie en een hele mooie set.. Ze is 2,5 ik wilde al samen iets leuks met haar als moeder dochter .. Als we geluk hebben kan is dit heeel erg leuk?

 8. Linda op 5 december 2015 om 09:26

  Ik doe mee! Samen met Ivy van 4 🙂

 9. Barbara op 5 december 2015 om 09:45

  Wowwww wat mooi!!! Riana zou dat geweldig vinden! Riana is 4 jaar (bijna 5)…. wij doen mee!

 10. zomersproetje op 5 december 2015 om 10:12

  Een heel mooi cadeau voor mijn schoonzus die ergens deze maand een meisje gaat krijgen.x

 11. Judith op 5 december 2015 om 11:41

  Wat een leuke actie!! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van bijna 10 maanden!

 12. Jess op 5 december 2015 om 12:44

  Ik heb ng even zitten twijfelen, want ik doe enkel mee met acties als ik iets ECHT wil. Maar ik wil deze echt winnen :-). Ellie is nu 9 weken oud.

 13. Linda Smeets op 5 december 2015 om 16:37

  Wat bijzonder! ? Onze dochter is 2 jaar (bijna 3 jaar).

 14. Lisette op 5 december 2015 om 17:33

  Die zou ik heel graag willen winnen voor mij en mijn dochter die naar verwachting half januari ter wereld komt…

 15. Marijke op 5 december 2015 om 20:12

  Amber is dan wel al 8, maar ze zou dit echt helemaal geweldig vinden! Dus ik doe een poging!

 16. Alicia op 5 december 2015 om 21:24

  Ik doe mee voor mezelf en mijn oudste dochter van twee! Super lief om samen iets te dragen!

 17. Jootje op 5 december 2015 om 22:27

  Wauw! Ik doe mee! Dochterlief is 4 🙂

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje