Sint tip: hippe poppenkleertjes BabyBorn en Baby Annabell

zigzacht-poppenkleertjes-babyborn

Zowel onze dochter van vijf als onze zoon van twee zijn beide helemaal gek met hun poppen. Omdat we inmiddels alweer vier poppen in huis hebben en deze ook wel eens andere kleertjes aan willen ging ik op zoek naar leuke hippe poppenkleding. Helaas was dat nog niet zo makkelijk. De meeste kleding die je vindt is sowieso voor meisjespoppen, maar vaak is het ook nog eens vrij truttig. Tenminste, dat vind ik dan.

Poppenmoeder en poppenvader

Zowel BabyBorn als Baby Annabell hebben hun thuis gevonden bij ons en er wordt elke dag heel goed voor gezorgd. Ze krijgen een flesje, hun luiers worden verschoond en er worden vooral heel veel knuffels en kusjes gegeven. Onze dochter is al echt een moedertje en onze zoon ontpopt zicht tot een poppenvader. De baby is moe en gaat slapen. De baby moet ook mee naar de winkel. De baby moet nieuwe kleding aan.. Het is zo ontzettend schattig om die twee bezig te zien.

Sowieso het verschil tussen beide kinderen is prachtig om te zien. Onze dochter is al een stuk ouder dus die sjouwt net wat meer met de pop. Ze weet al heel wat beter hoe dat werkt met zo’n baby. Terwijl onze jongste dus vooral de baby knuffelt en aait en continu in en uit bed legt.

Hippe poppenkleding

Ondanks dat we best wat kleertjes voor de poppen hebben vind ik de meeste kleding maar niks. Het is allemaal een beetje van hetzelfde. Echte poppenkleding. We hebben wel wat leuke dingetjes, zo kreeg onze dochter vorig jaar van Sinterklaas een unicorn onesie voor haar pop. Maar stiekem vind ik het veel leuker wanneer je de pop met echte babykleding kunt kleden. Kleertjes die je anders ook voor je baby zou kopen, maar dan voor de pop.

Zo heb ik de kleinste maatjes van Milo wel eens bij de poppen aangetrokken, maar dat was maat 50. Toch te groot. En toen was daar opeens Zigzacht. Een webshop die me volgde op Instagram en me opeens een berichtje stuurde of ik misschien een setje poppenkleding wilde hebben. Zij maakt namelijk zowel babykleding als poppenkleding en verkoopt deze. Ik ging direct kijken op haar account en werd spontaan verliefd.

Zigzacht poppenkleertjes

In overleg ontving ik twee setjes kleding, eentje voor de Babyborn pop van onze dochter en eentje voor de Babyborn pop van onze zoon. We kregen deze trouwens in ruil voor een Instagram post. Maar ik vind de kleertjes zo leuk dat ik er gewoon een blog over moest schrijven. Er is namelijk zoveel mogelijk bij Marlies van Zigzacht. Of je nu een jurkje wilt, een onesie, rokje met shirtje, harembroek of een legging.. alles is mogelijk.

Ze heeft overigens nog geen website, al is ze daar wel hard mee bezig. Maar zowel de stofjes als prijzen staan in haar hoogtepunten op Instagram. Daar zie je ook wat ze allemaal gemaakt heeft en leuke klantfoto’s voorbij komen.

Wat vind jij van deze hippe poppenkleertjes?

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

2 reacties

  1. Joke op 11 november 2019 om 13:49

    Heel leuk!

  2. ingrid langstraat op 11 november 2019 om 15:06

    Wat leuk, ik heb hier ook een zoontje en dochter die heel vaak met de poppen spelen. Mijn dochter trekt ze het liefste 5 keer per dag wat anders aan. Deze kleertjes zien er gaaf uit

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje