Sint en Kerst in één weekend

Broer-en-zus

Afgelopen weekend was er eentje in uitersten. Zaterdag stond volledig in het teken van Sinterklaas terwijl de zondag vooral om Kerst draaide. Hoe dan? Nou, zoals jullie weten was zaterdag de intocht van Sinterklaas en mochten de kindjes hun schoen zetten. Maar op zondagochtend gingen wij kerstfoto’s laten maken en had ik daarna een date in verband met Vlogmas. 

De intocht van Sinterklaas

Oh wat was het spannend en wat was onze kleine meid gespannen. Wel gezonde spanning hoor. Ze stuiterde letterlijk door het huis en wilde al vanaf ’s morgens vroeg alleen maar Sinterklaas en Piet liedjes zingen, horen, erop dansen… oh en filmpjes kijken. Het liefst van Party Piet Pablo, haar grote held..

Zelf was ik vooral bezig met allerlei lekkers maken voor op tafel. En wat was ik blij met alle leuke accessoires die ik kocht bij de Hema. Toch geïnspireerd geraakt de woensdag ervoor toen ik bij het Hema Sint event was 😉

Intocht van Sinterklaas

Fay heeft echt vanaf het begin tot eind genoten en Milo ook. Maar hij genoot vooral van zijn gekke zus. Wat keek hij zijn ogen uit zeg naar haar. ’s Avonds was het weer spannend want Fay mocht haar schoentje zetten. Samen zingen en natuurlijk een tekening en wortel in de schoentjes. Het echt gaan slapen was nog een beproeving. Ze werd veel wakker en kwam zelfs een keer naar beneden…..

Kerstfoto en vlogmas

De volgende ochtend had ik verwacht dat ze al beneden zou zijn voor ik boe of bah kon zeggen maar dat was niet zo. Ze werd wakker met een liedje van Mega Mindy in haar hoofd dus daar moest op gedanst worden. Daarna toch vlug naar beneden en ja hoor.. De Sint was geweest!

Niet veel later gingen we naar de Intratuin omdat we daar kerstfoto’s gingen maken. Dat was een top idee van Charlotte, die ook de foto’s maakte. Zij wilde wat oefenen en ik wilde een keer met zijn viertjes op de foto. Tussendoor schoot ik ook nog even dit plaatje:

Kerstfoto maken intratuin

Na de foto ging ik Eindhoven centrum in om Carmelina te ontmoeten. Je kent haar wellicht van doormamagetest. We namen een video op voor Vlogmas. Daar start ik op 6 december mee, maar hoe of wat daar hoor je nog wel over tegen die tijd. We hebben in ieder geval veel lol gehad!

De vlog

Het is dat ik het zelf zeg, maar deze vlog is ook echt weer een must see. Dus gewoon een tijdens de afwas, het strijken, of misschien zelfs tijdens het koken… Op de wc kan ook.. Waar jij maar wilt. Gewoon aanzetten en genieten van ons geweldige weekend. En mijn prachtige kinderen 😉

WhatsApp Image 2021-11-21 at 4.12.06 PM
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen

Aboneer je op deze blog

DIT DELEN:

Deze blog kun je in de volgende categorieën vinden
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Nicole

Nicole

Nicole is de eigenaresse van de blog Meisje-Eigenwijsje, vrouw van Bart en moeder van een vrolijke dochter genaamd Fay plus kleuter zoontje Milo. Naast schrijven houdt Nicole enorm van leuke uitjes, lezen en series kijken. Ook heeft ze inmiddels, naast deze blog, een tweede bedrijf opgestart waarin ze ondernemers helpt als Instagram juf & inspirator om online zichtbaar te zijn en zo te groeien.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

4 reacties

 1. Marije op 21 november 2017 om 06:51

  Wat heerlijk dat Fay zo van Sinterklaas geniet

 2. zebrazonderstrepen op 21 november 2017 om 13:24

  Dat gaat zeker en vast een leuk kerstkaartje zijn. Hier zijn ze ook zo fan van de Sint!

 3. Mama van dijk op 21 november 2017 om 22:54

  Ohhh smelt, sinterkerst weekend oh men. Ineens besef ik dat we binnen no time alweer in 2018 zitten haha.

  -x- Mama van dijk

 4. Natasja op 22 november 2017 om 08:29

  Wat leuk om Fay zo te zien te genieten!!

Laat een reactie achter

© 2013 - 2022 Meisje Eigenwijsje