Sinne en Kruidvat lanceren nieuwe babyproducten

Sinne en Kruidvat lanceren nieuwe babyproducten

Schattige diertjes en vrolijke kleurtjes! Het nieuwe merk Sinne brengt in samenwerking met Kruidvat kleurrijke babyproducten uit. Deze producten zijn alleen te krijgen bij Kruidvat in week 49 en 50. Ik mag een drietal producten uit deze collectie weggeven, onderaan de blog vind je meer informatie over de winactie.

Sinne babyproducten bij Kruidvat

De collectie bestaat uit een speelboekje, bijtring, badboekje, rammelaar en badbootjes, allemaal in vrolijke kleuren. Er zijn spulletjes voor meisjes, jongens en unisex. De rammelaars met leuke details, de badbootjes met prints aan beide kanten en het speelboekje met een ring zijn perfect voor nieuwsgierige kleintjes! De rammelaar en bijtringen zijn er in drie kleuren en alleen in de winkel verkrijgbaar. De rest van de spulletjes kun je zowel in de winkel als online kopen.

Bijtring

De drie siliconen bijtringen zijn verkrijgbaar in zachte pastelkleurtjes. Ze hebben allemaal een andere vorm en hebben tastbare details. Ideaal voor wanneer de eerste tandjes doorkomen.

Bol AlgemeenBol Algemeen
Sinne en Kruidvat nieuwe babyproducten

Badbootjes

Een set van 3 badbootjes in 3 verschillende formaten. Er zitten vrolijke printjes aan beide zijden zodat de bootjes omgedraaid kunnen worden. Ook zitten er watergaatjes in om bubbels te creëren. De badbootjes zijn vanaf 4 maanden te gebruiken. De stof voelt erg zacht aan, het zijn dus geen harde plastic bootjes.

Sinne en Kruidvat nieuwe babyproducten

Badboekje

Een zacht badboekje met 4 pagina’s in verschillende vormen vol met gezellige jungle vriendjes. Plezier gegarandeerd! Het badboekje is voor baby’s vanaf 6 maanden. Er staan vrolijke afbeeldingen op en de bladzijdes zijn heel makkelijk om te slaan.

Sinne en Kruidvat nieuwe babyproducten

Rammelaar

De drie geborduurde rammelaars zijn verkrijgbaar in de vorm van schattige diertjes en zijn beschikbaar in verschillende kleuren! De rammelaar is vanaf 0+ te gebruiken, al zal een pasgeboren kindje deze nog niet zelf kunnen vasthouden. De rammelaar is van stof gemaakt en voelt heel prettig aan in de hand. In het pakket die wij mogen weggeven zit het vosje, deze is echt heel erg schattig!

Sinne en Kruidvat nieuwe babyproducten

Speelboekje

Een zacht speelboekje in twee varianten. Het boekje heeft 4 pagina’s, vrolijke icoontjes en een hangring zodat het boekje aan de kinderwagen bevestigd kan worden. 

Sinne en Kruidvat nieuwe babyproducten

Winactie Sinne babyproducten

Om te vieren dat deze leuke producten van het nieuwe merk Sinne nu bij de Kruidvat in de winkels ligt mag ik een pakket met een aantal producten weggeven.

Wat kun je winnen?

Je wint een pakketje met daarin:

  • de rammelaar
  • het badboekje
  • de badbootjes

Hoe kun je winnen?

  • Laat een reactie achter onder deze blog dat je meedoet en vertel voor wie jij wilt winnen.
  • Niet verplicht, maar het liken van Meisje Eigenwijsje op Facebook en/of Instagram  wordt zeer gewaardeerd. Laat je een foto of tag achter op Facebook, dan zal ik een extra lootje in de hoge hoed doen met jouw naam.
  • De winactie loopt t/m 10 december. De winnaar zal de volgende dag bekendgemaakt worden doordat ik de winnaar persoonlijk een mailtje stuur. Het is belangrijk om binnen 48 uur te reageren op de mail, anders trek ik een nieuwe winnaar.

12 reacties op “Sinne en Kruidvat lanceren nieuwe babyproducten

Reageren is niet mogelijk.